| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: DrSakiman dečko je ušao u tridesete i sada je ogorčen na cijeli svijet... trbuščić pivski ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
![]() | |
| | |
| | #172 (permalink) |
| Banned | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" evo jedan vic za ženskaroša mejbi mu se slaže uz nick i njegovo hvalisanje kako je on dominantan u vezama s ženskama.... hodaju mujo i haso ulicom i kaže mujo hasi: mujo:"e znaš da su nekad žene trčale za mnom" haso:"a što sad više ne trče" mujo:"ne kradem više torbice" ![]() |
| | |
| | #173 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 452
![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" hahaha ajd sada malo ozbiljnije... ![]() Mislim da bi se sve moglo sažeti u sljedećem: zgodne žene nisu dobre, a dobre žene nisu zgodne Kod muškaraca je to malo modificirano: bogati i/ili zgodni frajeri nisu dobri, dobri frajeri nisu niti bogati nisti zgodni i to je to (čast iznimkama koje su rijetke ko kiša u pustinji)) E sad tko to ne kuži taj će si samo nabijati komplekse i postavljati ovakva pitanja...
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #175 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
![]() Nekom sam dobra, nekom sam zgodna, nekom sam i dobra i zgodna... ![]()
__________________ The rage and love... the story of my life... | |
| | |
| | #177 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. | |
| | |
| | #178 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 452
![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" ma ako si ko ova na slici onda si i dobra i zgodna... i nevina ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #179 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Ma ja svakoj kažem da je dobra , zgodna i sve super..malo lažem ali jebi ga ... , šta mogu kad one vole komplimente![]() jedna je bila tako gadna a ja samo joj rekao da je predivna i poslije sam se cijelu veće kidao od smijeha jer mi je stvarno povjerovala....ali nemojte sada misliti da sam neki u kurcu lik , ja to samo radim kako bi njima bilo lijepse![]() ,na kraju svega ipak su žene te kojima treba ugađati![]() ![]() |
| | |
| | #180 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" I sad je to neka fora (pogotovo sa kidanjem od smijeha)? Ja to ne kažem, ako to ne mislim... ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:19.

, šta mogu kad one vole komplimente
, ja to samo radim kako bi njima bilo lijepse