| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR I sad je to neka fora (pogotovo sa kidanjem od smijeha)? Ja to ne kaž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #181 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
![]() , zato jer to njoj puno znači i puno će se bolje osjećati u društvu onih boljih od nje... pokušaj ponekad , i vidjet ćeš kako im se oči iskre![]() | |
| | |
| | #182 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Ja sam mislio na to da se uvjek na curi može naći nešto lijepo, što zaslužuje kompliment- pa onda nema potrebe 'pretjerivati'. ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #184 (permalink) | |
| Banned | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
nemoj se igrati s ženskim srcem jedno je,igraj se s sisama dvije su ![]() aj sad ozbiljno--> moje mišljenje je da trebaš reći iskreno nikada nemoj šiljit te slatkoriječive spike jel to nije fer prema curi ako to zaista ne misliš,cura samo ima lažnu nadu i onda bzvz bude povrijeđena kad skonta da to nije istina. | |
| | |
| | #185 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #187 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
Zaključak, dobre devojke prvo potražite u prosećnim devojkama, ne tražite ih među zvezdama plaj magazina.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." | |
| | |
| | #190 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
1. blago onima koje nisu lepe, te lepe prosto treba da im zavide! ![]() 2. sve lepe su umisljene i 'misle da je dovoljna samo njihova pojava'! ![]() 3. debele se prashe bolje hoces reci imaju masu, pa samim tim i vishe snage svasta da ti rade, a mrsave ne? :Tj. 1. ove koje nisu lepe obicno su te koje vishe zavide, jer mi zenske smo prilicno osetljive po pitanju izgleda! 2. zapravo, srela sam vise umisljenih prosecnih i da kazem ruznijih, nego lepih! Lepe su obicno zadovoljne sobom, dok ove druge i trece obicno nisu, pa samim tim obicno vishe ogovaraju jer su alergicne kad se u blizini nadje bolji primerak! 3. sex bash i nema veze sa kilogramima, osim ako govorimo o extremnim slucajevima, gde bi mozda moglo biti nekog uticaja! ![]()
__________________ The rage and love... the story of my life... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:12.

, ja to samo radim kako bi njima bilo lijepse

hoces reci imaju masu, pa samim tim i vishe snage svasta da ti rade, a mrsave ne?