Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR I sad je to neka fora (pogotovo sa kidanjem od smijeha)? Ja to ne kaž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-04-08, 12:03   #181 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-03-08
Godina: 27
Poruka: 881
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase
Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?"

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
I sad je to neka fora (pogotovo sa kidanjem od smijeha)? Ja to ne kažem, ako to ne mislim...
Nikad nisi rekao curi da ti je lijepa i ako nije bila bog zna koja ljepotica ili npr. kad odeš vani sa par cura u nocni izlazak i one se sve fino srede... Tade su vidiš prijatelju neke lijepe a neke koliko god se sredile neće biti takve i onda im ti kao muškarac trebaš dati kompliment za trud.. npr i ona najgadnija koja se 2 sata trudila i od sebe nije ništa napravila zaslužuje kompliment da je lijepa i da se lijepo sredila , zato jer to njoj puno znači i puno će se bolje osjećati u društvu onih boljih od nje...pokušaj ponekad , i vidjet ćeš kako im se oči iskre
DrSakiman je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 12:17   #182 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,868
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ja sam mislio na to da se uvjek na curi može naći nešto lijepo, što zaslužuje kompliment- pa onda nema potrebe 'pretjerivati'.
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 12:23   #183 (permalink)
Uvaženi forumas

DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Citat:
Ja sam mislio na to da se uvjek na curi može naći nešto lijepo, što zaslužuje kompliment- pa onda nema potrebe 'pretjerivati'.
ima i u tome istine
DrSakiman je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 12:47   #184 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
Ma ja svakoj kažem da je dobra , zgodna i sve super..malo lažem ali jebi ga ..., šta mogu kad one vole komplimentejedna je bila tako gadna a ja samo joj rekao da je predivna i poslije sam se cijelu veće kidao od smijeha jer mi je stvarno povjerovala....ali nemojte sada misliti da sam neki u kurcu lik, ja to samo radim kako bi njima bilo lijepse,na kraju svega ipak su žene te kojima treba ugađati

nemoj se igrati s ženskim srcem jedno je,igraj se s sisama dvije su

aj sad ozbiljno--> moje mišljenje je da trebaš reći iskreno nikada nemoj šiljit te slatkoriječive spike jel to nije fer prema curi ako to zaista ne misliš,cura samo ima lažnu nadu i onda bzvz bude povrijeđena kad skonta da to nije istina.
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 12:48   #185 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke

nemoj se igrati s ženskim srcem jedno je,igraj se s sisama dvije su

aj sad ozbiljno--> moje mišljenje je da trebaš reći iskreno nikada nemoj šiljit te slatkoriječive spike jel to nije fer prema curi ako to zaista ne misliš,cura samo ima lažnu nadu i onda bzvz bude povrijeđena kad skonta da to nije istina.
jebote imaš pravo
DrSakiman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 12:49   #186 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

o yessss--- znam da imam.... tebi bolje i njoj bolje i svi sretni i zadovoljni.
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 12:51   #187 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,363
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
ni nesme se preterivati, odma će znati da nešto nije u redu. Mene su uvek drugari zvali van i svaki me je hteo za prijatelja, al samo kad idemo van. U čemu je bila caka. Devojke u moje vreme izlazile su najčešće u paru, retko tri i više, uglavnom je jedna bila "manje lepa" a druga prava krasotica. Ja sam uvek uzimao onu manje lepu, time sam činio drugaru uslugu, jer su svi hteli super ženske,a ja sam uživao u društvu "manje lepe" čak i više nego onaj moj drugar. Lepo smo ćaskali, mazili se , dirali, posle sam joj pomogo da obriše odeću i skine lišće i prašinu sa haljine. Odlazila je kući sretna, a neke su htele i da krenu u pravcu moje kuće. Manje lepe devojke su po meni bolje od onih super lepih, zašto, pa evo one super lepe misle da je dovoljna i sama njihova pojava i to je to, svi ćemo puzati i plaziti jezičinu do poda. One manje lepe, t.j. prosećne devojke zahtevaju više truda i teže ih je opaliti. U seksu sam doživio da su se neke debele devojke prašile puno bolje od nekih mršavica i dok su mršavice samo stenjale i bledo gledale u plafon, ove deblje su me bacale po krevetu, primale u kravatu, lomile mi ruke i noge. Udarale samnom od zid da bi na kraju svršavalo orgazmom pomešanim urlicima sobova iz finske i ljutih moržova sa aljaske.
Zaključak, dobre devojke prvo potražite u prosećnim devojkama, ne tražite ih među zvezdama plaj magazina.

"Bolje svašta jesti nego svašta govoriti."
saban sajnovic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 12:54   #188 (permalink)
Uvaženi forumas

Ma ko ih uopće traži.. nac ce one mene
DrSakiman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 13:01   #189 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
....ali nemojte sada misliti da sam neki u kurcu lik
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 14:20   #190 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,495
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
Manje lepe devojke su po meni bolje od onih super lepih, zašto, pa evo one super lepe misle da je dovoljna i sama njihova pojava i to je to, svi ćemo puzati i plaziti jezičinu do poda. One manje lepe, t.j. prosećne devojke zahtevaju više truda i teže ih je opaliti. U seksu sam doživio da su se neke debele devojke prašile puno bolje od nekih mršavica i dok su mršavice samo stenjale i bledo gledale u plafon, ove deblje su me bacale po krevetu, primale u kravatu, lomile mi ruke i noge. Udarale samnom od zid da bi na kraju svršavalo orgazmom pomešanim urlicima sobova iz finske i ljutih moržova sa aljaske.
Zaključak, dobre devojke prvo potražite u prosećnim devojkama, ne tražite ih među zvezdama plaj magazina.
Znaci:
1. blago onima koje nisu lepe, te lepe prosto treba da im zavide!
2. sve lepe su umisljene i 'misle da je dovoljna samo njihova pojava'!
3. debele se prashe bolje hoces reci imaju masu, pa samim tim i vishe snage svasta da ti rade, a mrsave ne?

:

Tj.
1. ove koje nisu lepe obicno su te koje vishe zavide, jer mi zenske smo prilicno osetljive po pitanju izgleda!
2. zapravo, srela sam vise umisljenih prosecnih i da kazem ruznijih, nego lepih! Lepe su obicno zadovoljne sobom, dok ove druge i trece obicno nisu, pa samim tim obicno vishe ogovaraju jer su alergicne kad se u blizini nadje bolji primerak!
3. sex bash i nema veze sa kilogramima, osim ako govorimo o extremnim slucajevima, gde bi mozda moglo biti nekog uticaja!

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114