| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; oprostite...ali i muškarci i žene...su bili ili će možda biti shjebani ....od jedne ili druge strane...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" oprostite...ali i muškarci i žene...su bili ili će možda biti shjebani ....od jedne ili druge strane...prema tome...zla i dobra ima i u muškaraca i u žena...
__________________ COGITO ERGO SUM. Mislim, dakle, postojim....... (ne mislim baš često).. . |
| | |
| | #12 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" damfisk .... ostavio si me bez riječi šalim se.... ma ima dobrih žena znaš i ti to.macor-slažem se s tobom,sve si dobro rekao baš onako kako i je.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" 2 be: Naravno da ima, ali to nije razlog za izvlačenje generalnih zaključaka. Većina nas je imala bar jedno loše iskustvo, ali bar ja nisam ni onda kad mi je bilo najgore rekao da su sve žene kurve, niti sam ikad vjerovao u to. Ja mislim da je to generaliziranje neki obrambeni mehanizam, odnosno odraz samosažaljenja, trenutne frustracije...
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" ja kad sam imala loše iskustvo sam rekla "svi muški su govna i isti" ali nisu isti i nisu svi govna ima dobrih muškaraca kao i dobrih žena...ja sam to rekla jel sam se bila razočaračarala u jednog dečka pa sam odma mislila da je cijeli muški rod takav..no bilo je to davno prije...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" ... Ja nikada ne tvrdim da su "svi muški isti", a imala sam podosta loših iskustava. Previše volim muški rod da bih mogla tako nešto reći... ne volim generaliziranja. Ima dobrih i žena i muškaraca, isto tako ima loših i žena i muškaraca. Ponekad treba poljubiti puno žaba prije nego naletiš na princa/princezu... ![]() No, ako je nekome lakše kada tvrdi da su žene apsolutno zlo, pretrpit ću. Samo se pitam, kada smo već toliko loše, zle, podmukle i grozne, zašto nas i dalje volite??... Slažem se sa Prosperom. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" poanta mog razmišljanja jeste...da smo svi mi ljudi...i loši i dobri...imala sam i ja razočarenja...i mislila sam dugo da su svi muškarci kreteni...al sam bila u krivu i shvatila da nije tako...volila bih da shvatu i drugi koji su povrijeđeni....neukrotiva + za teme...svidjaju mi se... ![]()
__________________ COGITO ERGO SUM. Mislim, dakle, postojim....... (ne mislim baš često).. . |
| | |
| | #17 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" da dobro pitanje rowanne "zašto nas i dalje volite" jako dobro pitanje 2be- tnx ![]()
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Sve su žene zle,samo su neke više zle od drugih ![]() moje iskustvo govori da su žene pokvarene i misle samo na sebe,naravno jos uvjek čekam pravu (čitaj dobru) al sumnjam da cu u ovom životu dočekati to tu pricam o zivotnim druzicama->curama.E sad postoje naravno i dobre žene,mama,baka,sestra,frendice ![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #19 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Sve žene su pokvarene i zle. Nije to nikakav obrambeni mehanizam, nego samo spoznaja istine. Ja sam se pomirio s tom činjenicom. U tome vidim samo okrutno igru prirode, nešto što se ne može promijenit, niti treba pokušavat to promijenit. Žene su zle i pokvarene jer im je takva priroda. One čine zlo nerijetko namjerno, ali uglavnom zato što ih njihova ženska priroda tjera da to čine. One su jednostavno takve. A sad, zašto ih mi volimo - pa zato što je to nama u prirodi. Kao što već rekoh, okrutna igra prirode, sudbine, stvoritelja, vrhunaravnog bića ili tek slučjanosti - ja to ne znam. Znam samo da je u ženskoj prirodi da bude zla, pokvarena, da laže, da planira i provodi podlosti i pokvarenosti... Zašto? Pa zato što je žena. Sve su iste.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:05.

šalim se.... ma ima dobrih žena znaš i ti to.
... Ja nikada ne tvrdim da su "svi muški isti", a imala sam podosta loših iskustava. Previše volim muški rod da bih mogla tako nešto reći... ne volim generaliziranja. Ima dobrih i žena i muškaraca, isto tako ima loših i žena i muškaraca. Ponekad treba poljubiti puno žaba prije nego naletiš na princa/princezu...