| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ponekad čujem kako neki muškarci za sve žene govore da su kurve,pokvarene ovake onakve,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #191 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
Ali ima i dobrih ženskih stvorenja, vjerovali ili ne ![]() Di nam je Damfisk da malo prokomentira? ![]()
__________________ | |
| | |
| | #196 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" ma šalim se ![]() mačkice su umiljate i drage. Predu kada ih se draga. Mo ko će reći da nisu dobre taj neka šuti.
__________________ Citat:
| |
| | |
| | #200 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 485
![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" da ne čitam sve...ne da mi se- muškarci koji imaju sestru, i žene koje imaju brata neka probaju njih svrstati negdje. Sugurna sam da nitko neće reći da mu je sestra kučka, kurva...tako i za braću. nadam se da kužite, ako ne-opet dobro! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:55.

i ovak je dobro.