| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: LuDa GljiWa. e sam bi jos tila pitat sto rade muskarci u zenskom kutku pa tema se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #203 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 130
![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
*hm hmm što je ona opet uopce rekla ponovo *mislim razumijem te ali smatram da bi ja bez problema za svog buraza rekla da je žajgolo i kreten. a sad ako kod nekog drugog drugacije ide onda oke (iako cisto sumnjam )savjet:trebala si navest za primjer roditelje,a ne bracu ![]() | |
| | |
| | #204 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 971
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #205 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: NDD Godina: 30
Poruka: 1,929
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" jebote sakiman, ni krleža nije pisa ovako duge rečenice. ![]() čoviče, udri koju točku il bar zarez ![]()
__________________ Tamo di živin ja. More je sudbina. Srca su slobodna. Tamo je Dalmacijaaaaaa! |
| | |
| | #206 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Čuj ti, Saki- ni u šali se ne stavlja neka forumašica i riječ kučka u istu rečenicu... ![]() I ne, vjerojatno je mislila da većinaa forumaša ne misli za vlastitu braću/sestre da su kučke/pokvarenjaci, pa je aludirala na to.... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #207 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 971
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
![]() , ja sam mrtav ozbiljan ![]() ![]() ![]() ![]() pa zajebancija brale![]() | |
| | |
| | #208 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
(hehe, sad ćenmo se nas dvojica natjecati u quotanju sebe )
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| | |
| | #210 (permalink) |
| fear of the dark | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" evo me jel me neko tražio ![]() LuDa GljiWa.-šta si se ti nešto okomila na nju? misliš da je nova pa da ju možeš tako podbadati stalno? btw ja nemam brata ni seku ali da imam ak bi mi burajz bio kreten rekla bi je kreten je također i za seku čemu skrivati istinu ili je uljepšavati. DrSakiman why mene?!
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:11.

)