| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; Dobre zene postoje, mozda ih je malo, a onu vecinu iskvarili muskarci!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #212 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 124
![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
kaj?? nisam se ništa okomila na nju,kad sam se još bila okomila na nju,tj. nikad se ni nisam okomila na nju?? i kad sam ju ja to podbadala.uh-oh,ja jednostavno nisam takva optuzba i smatram se ne-gresnom,a tu optuzbu smijesnom (rima je bila namjerna vrsna sam u tome).i stvarno se nisam na nikog okomila ma vi dobro znate da ja vas sve jojim.a uostalom zlatokosu bas i nikad prije nisam uočila. | |
| | |
| | #215 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 485
![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
...teško bi tako nešto napisala i rekla.... ![]() ps-po roditeljima vidim da shvaćaš što je u mom postu napisano...samo se voliš zezati... ![]() | |
| | |
| | #219 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Nija valjda da ti je povrijedila nježne osjećajčiće... ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:11.

vrsna sam u tome).i stvarno se nisam na nikog okomila ma vi dobro znate da ja vas sve jojim.a uostalom zlatokosu bas i nikad prije nisam uočila.

)
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something