| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: DrSakiman sexy Citat: Pravi autor: LuDa GljiWa. ček ček ček.. kaj?? nisam se ništa okomila na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #221 (permalink) | |
| Banned | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" ![]() Citat:
![]() | |
| | |
| | #222 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Me jeli je? Da se vratimo na temu; To govore iz istog razloga zbog kojeg zenske govore da su svi muski isti. To govore povrijedeni ljudi koji nisu imali srece u ljubavi. Cure ce nekoliko miseci posli prekida govorit svi su muski isti, muski ce govorit sve su zenske kurve, a oni tipovi koji nikako ne mogu imat ni jednu zensku jer su neduhoviti, neprivlacni i dosadni, oni ce govorit stalno da su sve zenske sponzoruse, a zapravo im je tanki novcanik najmanji problem. Tako se tjese valjda.
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #223 (permalink) |
| wayward | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" odgovor je vrlo jednostaan, a citirat ću tekstove jedne pjesme (inače odnosi se na još jednu temu na forumu) .....i nije lako bit .........
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #224 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 25
Poruka: 122
![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Ako je netko dobar prema ženi, jamačno ona može i prema njemu (ako nije umišljena).. Ne treba generalizirati. (Iako mi je često zanimljivo slušati jednu pjesmu stihova "..don't dream of women, 'cause they alwasy leave you down.." )
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #230 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 452
![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
teško žabu u vodu... rekli bi novac ih je iskvario pa su postale sponzoruše ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:22.

vrsna sam u tome).i stvarno se nisam na nikog okomila ma vi dobro znate da ja vas sve jojim.a uostalom zlatokosu bas i nikad prije nisam uočila.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something