| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; istina... mislim da ima puno više iskvarenih žena nego muškaraca pa samim time nisu muškarci mogli sve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #231 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" istina... mislim da ima puno više iskvarenih žena nego muškaraca pa samim time nisu muškarci mogli sve te žene iskvariti
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #232 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" jer su, khm, jer sam u zadnje tri veze ja bio prevaren, i odjeban na nimalo lijep način, sve dok nije došla ona , i onda me i ona sjebala![]() ![]() !!!... i kako onda imati dobro mišljenje o ženama, kada s kojom god da završiš, svaka te sjebe do dna!!! Vjerojatno bi Damfisk tu imao štošta za reći!
__________________ |
| | |
| | #233 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" ma mene nije jos niti jedna........nedam se ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #234 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 452
![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" ne možeš s njima ne možeš bez njih ![]() ako im ne okreneš leđa - ne mogu te sjebat. samo trenutak neopreznosti i - cak nož u leđa uvijek misle da mogu i zaslužuju bolje to im je u prirodi
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. Zadnji Uredio maxie : 03-04-08 u 13:18. |
| | |
| | #235 (permalink) |
| Banned | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" nisu sve žene kurve,pokvarene,lažljive,umišljene i slično.... pjesma ide da su sve žene kurve ali lik se nada da će se ženska vratit tako se možda i vi neki koji ste razočarani u svoje bivše cure nadate njihovom povrtaku |
| | |
| | #236 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Zena koja je bila sa mnogo muskaraca - kurva! Muskarac koji je bio sa mnogo zena - frajer! Gde je tu pravda????????????????
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
| | #237 (permalink) |
| Banned | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" za mene muškarac koji je bio s puno ženksi je muška kurva....a ne frajerčina.... ali da kad to gledamo s muškog stajališta muški su veći frajeri jedni za druge kad mjenaju ženkske ko gaće,,,, a kad to ženske rade ond su kurve drolje sponzoruše..... a sad jedna pjesma za cure- pošto je gore pjesma kurve za muške evo sad pjesma kako se muški ponašaju prema curama (ne svi prema svima) |
| | |
| | #238 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
u protivnome bi se muškarci rađali sa sisama četvorkama (da se igraju s njima kad im je dosadno ) i držaćem za pivo ugrađenim negdje oko struka ![]() kao drugo - rezoniraš kao neka srednjoškolka od 16 godina. jasno je ko dan da su navedene stvari potpuno neusporedive i to iz jednog jedinog razloga: vi imate pičku i vi diktirate kad će biti sex-a a kada neće. ako je neki frajer poševio dosta žena, znači da je stvarno frajer ili jednostavno ima sreće. jer ne dolazi se do ženskih gaća tako lako...to i same dobro znate. Trnovit je to put s druge strane, put do muških gaća je nešto jednostavniji. popločeniji. rijetki su frajeri (ako ne računamo oženjene i sl) koji bi odbili poziv na sex od bilo koje cure koja koliko toliko normalno izgleda. barem ih ja ne znam. a i da znam ne bi se dugo družio s njima... tako da odvlačenje nekog frajera u krevet i nije neki uspjeh. više slobodna volja dotične da li će se u određenom trenutku sexati ili neće i s kime. btw vi ste te koje dotične slobodnije djevojke nazivate kurvama. ja sam uvijek tvrdio da bi svijet bio puno bolji i zabavijiji kada bi takvih djevojaka bilo više, ali šta je tu je. treba se zadovoljiti i s ovime što ima. life goes on
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. Zadnji Uredio maxie : 03-04-08 u 13:46. | |
| | |
| | #239 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" pa napravi i ti sebi picku pa vladaj svijetom ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #240 (permalink) |
![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" hahaha obriso sam to jer sam namirisao nevolje ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:23.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something

, i onda me i ona sjebala