| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: white devil Zena koja je bila sa mnogo muskaraca - kurva! Muskarac koji je bio sa mnogo zena - ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #241 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
on će možda biti frajer svom najboljem frendu ali tebi sigurno neće.....pa onda neka guzi tog frenda jer tebe neće....![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something | |
| | |
| | #242 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 452
![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
hmmmmmmmmmmmm....... ne znam baš. žene se smrtno boje DOSADEEEEEE ....
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #243 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
hahaha pravo rečeno! ![]() Citat:
e jebiga, to je onda njihov problem ![]() | ||
| | |
| | #244 (permalink) | |
| wayward | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
bože mili, pa to je reklama za pivo, zar treba dalje objašnjavat, za ciljanu skupinu potrošača ciljano inteligentna reklama. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #245 (permalink) | |
| Banned | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
![]() | |
| | |
| | #246 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 124
![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
mislim istina je,to je ono ugl sto primjetimo, al ako s vremenom shvatimo da je osoba dosadni frik/uša,jos uvijek cemo bit zainteresirani? skroz bzvz :S | |
| | |
| | #247 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
bar moje misljenje
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something | |
| | |
| | #248 (permalink) | ||
| Banned | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
pa gle neki muški gledaju samo izgled i kako će izjebat žensku.... i ak ženska ima velike sise,dobru guzicu-odma im je dobra ženska-o tom ja i pričam Citat:
tako jeZadnji Uredio neukrotiva_031 : 03-04-08 u 16:50. | ||
| | |
| | #249 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 25
Poruka: 122
![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Ja mislim da ima. Ne kaže se bezveze 'skromnost čini čovjeka'. Automatski kad je netko napuhan pada u mojim očima kao osoba.. Ako neko na sve gleda 's visoka' onda ga baš i ne mogu nazivati umiljatom dobricom.
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:17.

on će možda biti frajer svom najboljem frendu ali tebi sigurno neće.....pa onda neka guzi tog frenda jer tebe neće....
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something