Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: white devil Zena koja je bila sa mnogo muskaraca - kurva! Muskarac koji je bio sa mnogo zena - ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-04-08, 16:09   #241 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-03-08
Godina: 27
Poruka: 881
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase
Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?"

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Zena koja je bila sa mnogo muskaraca - kurva!
Muskarac koji je bio sa mnogo zena - frajer!

Gde je tu pravda????????????????
vidiš to je krivo razmišljanje ...zato jer nitko nije rekao da je on frajer a niti jedna cura neće biti s takvim tipom i neće ga samtrati za frajera ....isto kao ni takvu curu.....mislim da su kriteriji isti i on i ona su kurve kao takvi on će možda biti frajer svom najboljem frendu ali tebi sigurno neće.....pa onda neka guzi tog frenda jer tebe neće....
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 16:18   #242 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 452
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
vidiš to je krivo razmišljanje ...zato jer nitko nije rekao da je on frajer a niti jedna cura neće biti s takvim tipom i neće ga samtrati za frajera ....isto kao ni takvu curu.....mislim da su kriteriji isti i on i ona su kurve kao takvi on će možda biti frajer svom najboljem frendu ali tebi sigurno neće.....pa onda neka guzi tog frenda jer tebe neće....
misliš da kod žena bolje kotiraju jumferi od iskusnih jebača?
hmmmmmmmmmmmm.......

ne znam baš.
žene se smrtno boje DOSADEEEEEE ....
ponestalo perja.
maxie je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 16:18   #243 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 651
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

Citat:

hahaha pravo rečeno!

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke
hmmmmmmmmmmmm.......

ne znam baš.

e jebiga, to je onda njihov problem

Rock On!
Markan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 16:28   #244 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,559
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
za pojedince koji gledaju samo na vanjski izgled i koji po tome ocjenjuju dal je žena dobra ili ne možete spojit postove ovo sam morala nadodat sad kad sam našla

bože mili, pa to je reklama za pivo, zar treba dalje objašnjavat, za ciljanu skupinu potrošača ciljano inteligentna reklama.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 16:39   #245 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
bože mili, pa to je reklama za pivo, zar treba dalje objašnjavat, za ciljanu skupinu potrošača ciljano inteligentna reklama.
điz pa to sam stavila jel su tu ženske,i zato jel su neki ljudi naveli da gledaju samo vanjštinu (sise,guzice..) zato sam i stavila to jel tu su ženske u kupaćima... i napisala sam za one koji gledaju samo vanjštinu.... why odma kritiziraš?
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 16:41   #246 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 124
LuDa GljiWa. se izdvaja iz mase

Citat:
i zato jel su neki ljudi naveli da gledaju samo vanjštinu (sise,guzice..)
cek cek ko je to reko??samo vanjstinu??
mislim istina je,to je ono ugl sto primjetimo,
al ako s vremenom shvatimo da je osoba
dosadni frik/uša,jos uvijek cemo bit zainteresirani?
skroz bzvz :S
LuDa GljiWa. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 16:42   #247 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-03-08
Godina: 27
Poruka: 881
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke
hmmmmmmmmmmmm.......

ne znam baš.
Zar ti misliš da si iskusni jebač ako si spavao sa 50 cura... pa ja sam sa svojom 5 godina i rokamo se svaki dan pet puta ako treba ...toliko o iskustvu...ti možeš biti iskusan i sa jednombar moje misljenje
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 16:47   #248 (permalink)
Banned

neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: LuDa GljiWa. Pogledaj Poruke
cek cek ko je to reko??samo vanjstinu??
mislim istina je,to je ono ugl sto primjetimo,
al ako s vremenom shvatimo da je osoba
dosadni frik/uša,jos uvijek cemo bit zainteresirani?
skroz bzvz :S
pročitaj si sve ove stranice u ovoj temi pa ćeš znati... i šta kao nije istina da pojedini muški gledaju samo vanjštinu?!
pa gle neki muški gledaju samo izgled i kako će izjebat žensku.... i ak ženska ima velike sise,dobru guzicu-odma im je dobra ženska-o tom ja i pričam

Citat:
Zar ti misliš da si iskusni jebač ako si spavao sa 50 cura... pa ja sam sa svojom 5 godina i rokamo se svaki dan pet puta ako treba ...toliko o iskustvu...ti možeš biti iskusan i sa jednombar moje misljenje
tako je

Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 03-04-08 u 16:50.
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 17:03   #249 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 25
Poruka: 122
poeticni se izdvaja iz mase

Citat:
ja mislim da umišljenost nema veze s dobrotom
Ja mislim da ima.

Ne kaže se bezveze 'skromnost čini čovjeka'. Automatski kad je netko napuhan pada u mojim očima kao osoba..
Ako neko na sve gleda 's visoka' onda ga baš i ne mogu nazivati umiljatom dobricom.
kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.."
poeticni je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 17:09   #250 (permalink)
Banned

ja ne volim umišljene ženske i tipove-gade mi se umišljeni ljudi ali opet ponavljam da ja mislim da umišljenost nema veze s dobrotom...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114