Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: maxie - rezoniraš kao neka srednjoškolka od 16 godina. ako je neki frajer poševio dosta žena, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-04-08, 16:52   #251 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,663
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar
Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?"

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke
- rezoniraš kao neka srednjoškolka od 16 godina.

ako je neki frajer poševio dosta žena, znači da je stvarno frajer ili jednostavno ima sreće. jer ne dolazi se do ženskih gaća tako lako...to i same dobro znate. Trnovit je to put
Ne rezonujem ja uopste... A ti samo potvrdjujes moj ne-rezon...
Btw, nije to moje misljenje, niti ih ja smatram takvima, ni jedne ni druge, ali vecina ljudi da, zato i pitam 'gde je tu pravda', tj. ravnopravnost? Zasto se zenskim osobama vishe zamera na impozantnom broju partnera?

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
vidiš to je krivo razmišljanje ...
Ponavljam.....ja bih se ubila da tako gledam na stvari...

jbt, vama sve treba nacrtati
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 17:27   #252 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,650
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Čuj ti, Saki- ni u šali se ne stavlja neka forumašica i riječ kučka u istu rečenicu...
to raditi
Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Dobre zene postoje, mozda ih je malo, a onu vecinu iskvarili muskarci!
Istina

OnTopic: glupo je raspravljati kaj muškarci gledaju. Normalno da gledaju vanjski izgled. Uostalom, to i cure rade iz jako jednostavnog razloga - prvo vidiš vanjštinu.

E sad, druga je stvar kaj planiraš s tom osobom. Vezu ili avanturu.
Ako planiraš vezu, normalno da su ti bitnije nutarnje kvalitete te osobe i trudit ćeš se da ju upoznaš. Na kraju, zbog tih istih želiš i biti s njom.

A ako planiraš avanturicu, sigurno ćeš se truditi upoznati njene stupnjeve naobrazbe, obiteljsku pozadinu, raspon vokabulara i sl.
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 17:30   #253 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,776
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
to raditi
Sam ja nešto krivo napravio?
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 17:48   #254 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,419
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
điz pa to sam stavila jel su tu ženske,i zato jel su neki ljudi naveli da gledaju samo vanjštinu (sise,guzice..) zato sam i stavila to jel tu su ženske u kupaćima... i napisala sam za one koji gledaju samo vanjštinu.... why odma kritiziraš?

pa ja sam ekšli popljuvo one koji bleje u takve reklame i njihove istomišljenike, jer ta reklama je dno dna što se tiče šovinizma i marketinga a baš navoditi krajnosti i nije ok, tu možeš slobodno i reklame za axe i slične koji obezvrijeđuju ženu.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 17:51   #255 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,296
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Kakva piva takva i reklama.
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 18:07   #256 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,764
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
pa ja sam ekšli popljuvo one koji bleje u takve reklame i njihove istomišljenike, jer ta reklama je dno dna što se tiče šovinizma i marketinga a baš navoditi krajnosti i nije ok, tu možeš slobodno i reklame za axe i slične koji obezvrijeđuju ženu.
aha oke... ja sam mislila da si mene popljuvao,a ja reklamu stavila zato jel neki muški drže sam do izgleda što je za mene jako glupo.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 18:20   #257 (permalink)
Bitch

white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
zato jel neki muški drže sam do izgleda što je za mene jako glupo.
Sta fali ako u tebi neko, jos bolje tvoj decko, vidi dobar komad Shvatam, sve mi zelimo i da oni postuju nasu licnost, ali ako nas samo zbog toga vole,...hmmmm....Samo hocu da ti kazem da bi ti mozda jednog dana moglo zasmetati ako si ti samo njegova dusha, a ovamo gleda i komentarise "dobra li je ova, dobra li je ona!"...A iz ociju mu sevaju varnice i gornje i donje misli se sprijateljile "kako bi je samo kresnuo..."

........iako ce svaki i te kako imati takvih momenata, bez obzira kako gleda na svoju zensku.....

.......a ni mi im ne ostajemo duzne....u mislima, naravno!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 18:30   #258 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 27
Poruka: 863
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke
ako je neki frajer poševio dosta žena, znači da je stvarno frajer ili jednostavno ima sreće. jer ne dolazi se do ženskih gaća tako lako...to i same dobro znate. Trnovit je to put
Ma prijatelju, ja tebe uopće ne kužim , pa svaki put kad izađeš vani možeš naći materijal za samo izjebati.......kakve sreće , nema to veze sa srećom......ne trebaš orat i kopat za dobit pičke,cure objasnite mu da se i vi guzite povremeno na prvim izlascima i na jednu noć jer on to gradivo još nije savladao
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 18:34   #259 (permalink)
Bitch

Jbg, izgleda da nije frajer...
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 18:38   #260 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114