| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: maxie - rezoniraš kao neka srednjoškolka od 16 godina. ako je neki frajer poševio dosta žena, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #251 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
A ti samo potvrdjujes moj ne-rezon...Btw, nije to moje misljenje, niti ih ja smatram takvima, ni jedne ni druge, ali vecina ljudi da, zato i pitam 'gde je tu pravda', tj. ravnopravnost? Zasto se zenskim osobama vishe zamera na impozantnom broju partnera? Ponavljam.....ja bih se ubila da tako gledam na stvari... jbt, vama sve treba nacrtati ![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #252 (permalink) | ||
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
to raditiCitat:
![]() OnTopic: glupo je raspravljati kaj muškarci gledaju. Normalno da gledaju vanjski izgled. Uostalom, to i cure rade iz jako jednostavnog razloga - prvo vidiš vanjštinu. E sad, druga je stvar kaj planiraš s tom osobom. Vezu ili avanturu. Ako planiraš vezu, normalno da su ti bitnije nutarnje kvalitete te osobe i trudit ćeš se da ju upoznaš. Na kraju, zbog tih istih želiš i biti s njom. A ako planiraš avanturicu, sigurno ćeš se truditi upoznati njene stupnjeve naobrazbe, obiteljsku pozadinu, raspon vokabulara i sl. ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | ||
| | |
| | #254 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
pa ja sam ekšli popljuvo one koji bleje u takve reklame i njihove istomišljenike, jer ta reklama je dno dna što se tiče šovinizma i marketinga a baš navoditi krajnosti i nije ok, tu možeš slobodno i reklame za axe i slične koji obezvrijeđuju ženu.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #255 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Kakva piva takva i reklama. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #256 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" aha oke... ja sam mislila da si mene popljuvao,a ja reklamu stavila zato jel neki muški drže sam do izgleda što je za mene jako glupo.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #257 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,663
Shvatam, sve mi zelimo i da oni postuju nasu licnost, ali ako nas samo zbog toga vole,...hmmmm....Samo hocu da ti kazem da bi ti mozda jednog dana moglo zasmetati ako si ti samo njegova dusha, a ovamo gleda i komentarise "dobra li je ova, dobra li je ona!"...A iz ociju mu sevaju varnice i gornje i donje misli se sprijateljile "kako bi je samo kresnuo..."![]() ........iako ce svaki i te kako imati takvih momenata, bez obzira kako gleda na svoju zensku..... ![]() .......a ni mi im ne ostajemo duzne....u mislima, naravno! ![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #258 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
![]() , ja tebe uopće ne kužim , pa svaki put kad izađeš vani možeš naći materijal za samo izjebati.......kakve sreće , nema to veze sa srećom.... ..ne trebaš orat i kopat za dobit pičke ,cure objasnite mu da se i vi guzite povremeno na prvim izlascima i na jednu noć jer on to gradivo još nije savladao![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something | |
| | |
| | #260 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:52.

A ti samo potvrdjujes moj ne-rezon...

to raditi