| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; mislim da trebate obratiti pažnju na naslov teme "Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #261 (permalink) |
| wayward | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" mislim da trebate obratiti pažnju na naslov teme "Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" sa naglaskom na riječ neki i vrlo jednostavno riješenje, njih zaobiđite i nađite koji misle normalno, sa naglaskom na riječ misle
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #262 (permalink) | |
| Banned | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
jel fizička privlačnost kad tad prestane.... bit je voliti osobu izunutra a ne izvana.... naravno bitan je i vanjski izgled ali ne samo on več i čovjek kakav je u duši. | |
| | |
| | #263 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Ma ne sve ok ![]() je bilo u smislu kao ne spominjati da dva imena skupa Istina ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #264 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,462
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
![]()
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. | |
| | |
| | #266 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
a ONE ne, ha? ajde molim te... ![]() ja mogu biti programer, fizičar, dobrotvorac, mirotvorac... postavit se na glavu da ju očaram intelektom.. nikom ništa... ... a kad napravim najblesaviju normalnu stvar recimo, stuširam se, uzmem aftershave i obućem finu obleku ... e onda cura skuži, kako lijepo izgledaš.. koji to miris koristiš...? itd. itd.... mmda da ![]() | |
| | |
| | #268 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 346
![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Pa da... Život je kratak, treba se odma znat tko si. Ako dobro izgledaš, to isto znači i da držiš do nekih stvari. Zadnji Uredio rommel~ : 03-04-08 u 23:52. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:39.

Shvatam, sve mi zelimo i da oni postuju nasu licnost, ali ako nas samo zbog toga vole,...hmmmm....Samo hocu da ti kazem da bi ti mozda jednog dana moglo zasmetati ako si ti samo njegova dusha, a ovamo gleda i komentarise "dobra li je ova, dobra li je ona!"...A iz ociju mu sevaju varnice i gornje i donje misli se sprijateljile "kako bi je samo kresnuo..."

je bilo u smislu kao ne spominjati da dva imena skupa