| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; najvažnije je biti prirodan-ono što jesi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #272 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Niko nije rekao da MI ne gledamo!!! Obracas se pogresnoj osobi, nemam nista protiv gledanja kako ko izgleda... Ne mozes se sa svakim ljubiti, buditi...mora postojati fizicka privlacnost i naravno da nas zanima kako On izgleda (naravno to nije sve)!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #274 (permalink) | |
| next best thing | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
ako ćemo se ravnat po nekim stereotipima, muški će prvo gledati izgled, da mu ostali pripadnici plemena budu zavidni, i da li ima dobre bokove da mu rodi puuuuuno potomaka , a ženskoj nije bitan izgled, nego da ima se skrbiti za nju tako da ona skuplja plodove po šumi, tako da gledaju menađere, nogometaše i tatine sinove sa podebljim novčanikom. ![]() ![]() i tako je od eve do seve karikiram
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... Zadnji Uredio pharaoh : 04-04-08 u 08:41. | |
| | |
| | #275 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 433
![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" PHARAOH - slažem se Citat:
Citat:
Doktore, što nam to pokušavaš reći? Da varaš curu? Omakne ti se koji puta? Ili jednostavno pretpostavljaš da je to tako jednostavno? Otkuda ti inače takve spoznaje? U čemu si ti zapravo iskusan i koliko? Stvarno, ništa lakše nego naći komada za pod grbu. U roku od pola sata. I tako svaki puta kada se zaželiš samo treba izaći vanka. Mora da je u meni problem. I mojoj ekipi s kojom sam izlazio sve te godine… Najjači su mi ti samodopadni likovi koji iz fotelje vlastitog doma i s pivom u ruci filozofiraju o životu. Kako zapravo svijet funkcionira i kako je sve zapravo jednostavno. Oni bi sve to zapravo mogli – samo kada bi se digli iz fotelje. Ali im se jednostavno ne da. Mi smo svi drugi zapravo neznalice. cccccc Btw Ovdje se uopće ne radi o meni Niti sam neki jebač niti sam spavao sa 50 cura. Niti približno. Štoviše u vezi sam već 7 godina tako da imam prilično redovan sexualan život. To nema veze sa onima što sam govorio i iskustvima na koja sam se pozivao.
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | ||
| | |
| | #276 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #277 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
![]() | |
| | |
| | #279 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 433
![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
stigneš ![]() šalim se, naravno (valjda) ![]() iako, ako ti neke stvari trenutno nisu bitne u životu, to ne znači da ti u jednom datom trenutku to neće postati. gledam svoju curu i ne vjerujem kao se u 7 godina primijenila. iako smo u početku bili potpuno jednaki po tom pogledu (zapravo smo se tu i našli na početku), s vremenom su se neke stvari promijenile, pa sad njoj počinje biti bitno koji model automobila vozimo, koliki nam je stan , od kojeg proizvođača je kuhinja i sl. To su teme o kojima se priča među kolegicama na poslu i drugdje, pa valjda ne želi ispasti manje uspješna.... ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #280 (permalink) | |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
Naravno da zelimo od svog muskarca da bude sposoban, a ne neki mlakonja, da mozemo racunati na njega, da ima zelju pre svega sebi obezbediti neki bolji zivot, a ne da mu je mrsko da ustane iz kreveta...
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:53.

Ne mozes se sa svakim ljubiti, buditi...mora postojati fizicka privlacnost i naravno da nas zanima kako On izgleda (naravno to nije sve)!

pa svaki put kad izađeš vani možeš naći materijal za samo izjebati.......kakve sreće
, nema to veze sa srećom....
..ne trebaš orat i kopat za dobit pičke