Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; najvažnije je biti prirodan-ono što jesi...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-04-08, 22:59   #271 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,322
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?"

najvažnije je biti prirodan-ono što jesi
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 07:25   #272 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,532
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Markan Pogledaj Poruke
a ONE ne, ha? ajde molim te...
Niko nije rekao da MI ne gledamo!!! Obracas se pogresnoj osobi, nemam nista protiv gledanja kako ko izgleda... Ne mozes se sa svakim ljubiti, buditi...mora postojati fizicka privlacnost i naravno da nas zanima kako On izgleda (naravno to nije sve)!
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 08:19   #273 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 753
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

ok, pa smo kvit!

Rock On!
Markan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 08:37   #274 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,240
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Yeah, kao i svako zensko bice koje hoce vezu, ali oni prvo gledaju nash izgled, a osobine dolaze kasnije...

ako ćemo se ravnat po nekim stereotipima, muški će prvo gledati izgled, da mu ostali pripadnici plemena budu zavidni, i da li ima dobre bokove da mu rodi puuuuuno potomaka , a ženskoj nije bitan izgled, nego da ima se skrbiti za nju tako da ona skuplja plodove po šumi, tako da gledaju menađere, nogometaše i tatine sinove sa podebljim novčanikom.

i tako je od eve do seve

karikiram
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......

Zadnji Uredio pharaoh : 04-04-08 u 08:41.
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 09:40   #275 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Poruka: 433
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

PHARAOH - slažem se

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
Zar ti misliš da si iskusni jebač ako si spavao sa 50 cura... pa ja sam sa svojom 5 godina i rokamo se svaki dan pet puta ako treba ...toliko o iskustvu...ti možeš biti iskusan i sa jednombar moje misljenje
Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
Ma prijatelju, ja tebe uopće ne kužim , pa svaki put kad izađeš vani možeš naći materijal za samo izjebati.......kakve sreće , nema to veze sa srećom......ne trebaš orat i kopat za dobit pičke,cure objasnite mu da se i vi guzite povremeno na prvim izlascima i na jednu noć jer on to gradivo još nije savladao
haha
Doktore, što nam to pokušavaš reći?
Da varaš curu? Omakne ti se koji puta?
Ili jednostavno pretpostavljaš da je to tako jednostavno? Otkuda ti inače takve spoznaje?
U čemu si ti zapravo iskusan i koliko?

Stvarno, ništa lakše nego naći komada za pod grbu. U roku od pola sata. I tako svaki puta kada se zaželiš samo treba izaći vanka.
Mora da je u meni problem.
I mojoj ekipi s kojom sam izlazio sve te godine…

Najjači su mi ti samodopadni likovi koji iz fotelje vlastitog doma i s pivom u ruci filozofiraju o životu. Kako zapravo svijet funkcionira i kako je sve zapravo jednostavno. Oni bi sve to zapravo mogli – samo kada bi se digli iz fotelje. Ali im se jednostavno ne da. Mi smo svi drugi zapravo neznalice.
cccccc

Btw
Ovdje se uopće ne radi o meni
Niti sam neki jebač niti sam spavao sa 50 cura. Niti približno.
Štoviše u vezi sam već 7 godina tako da imam prilično redovan sexualan život. To nema veze sa onima što sam govorio i iskustvima na koja sam se pozivao.
ponestalo perja.
maxie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 11:24   #276 (permalink)
fear of the dark

neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
ako ćemo se ravnat po nekim stereotipima, muški će prvo gledati izgled, da mu ostali pripadnici plemena budu zavidni, i da li ima dobre bokove da mu rodi puuuuuno potomaka , a ženskoj nije bitan izgled, nego da ima se skrbiti za nju tako da ona skuplja plodove po šumi, tako da gledaju menađere, nogometaše i tatine sinove sa podebljim novčanikom.

i tako je od eve do seve

karikiram
ja uopće ne gledam koliko tip ima para i dal nešto vozi... i ni jedan tip do sad mi nije vozio ni auto ni motor... uopće ne padam na pare i baš me briga koliko neko ima novaca,,,
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 11:40   #277 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 753
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ja uopće ne gledam koliko tip ima para i dal nešto vozi... i ni jedan tip do sad mi nije vozio ni auto ni motor... uopće ne padam na pare i baš me briga koliko neko ima novaca,,,
to ja cijenim

Rock On!
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 12:03   #278 (permalink)
fear of the dark

Citat:
Pravi autor: Markan Pogledaj Poruke
to ja cijenim
tnx
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 12:26   #279 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Poruka: 433
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
još si mlada.
stigneš

šalim se, naravno
(valjda)

iako, ako ti neke stvari trenutno nisu bitne u životu, to ne znači da ti u jednom datom trenutku to neće postati.

gledam svoju curu i ne vjerujem kao se u 7 godina primijenila. iako smo u početku bili potpuno jednaki po tom pogledu (zapravo smo se tu i našli na početku), s vremenom su se neke stvari promijenile, pa sad njoj počinje biti bitno koji model automobila vozimo, koliki nam je stan , od kojeg proizvođača je kuhinja i sl.
To su teme o kojima se priča među kolegicama na poslu i drugdje, pa valjda ne želi ispasti manje uspješna....
ponestalo perja.
maxie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 12:31   #280 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 5,532
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke

i tako je od eve do seve

karikiram
Ne znam ti ko da je i sta da poseduje, ako mi se fizicki ne dopada, nema sanse! Ne kazem da mora biti lepotan, ali mora imati ono nesto sto ce mene privuci da bih bilo sta pokusala sa njim! Mozda je to greska, alo jednostavno sam takva i ne bih bila bilo s kim samo radi novca i lagodnog zivota, pomislim samo kako bi izgledalo da se budim pored njega...i bude mi jasno! Tacno je da ima takvih devojaka, i da ih je sve vishe i vishe...
Naravno da zelimo od svog muskarca da bude sposoban, a ne neki mlakonja, da mozemo racunati na njega, da ima zelju pre svega sebi obezbediti neki bolji zivot, a ne da mu je mrsko da ustane iz kreveta...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113