| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; meni nikad nece biti jasno zasto se neki pale na marke? oke, ako je nesto kvalitetnije od neceg drugog ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #281 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" meni nikad nece biti jasno zasto se neki pale na marke? oke, ako je nesto kvalitetnije od neceg drugog ili ti vise odgovara.. ali kuhinja? helouu.. zar je bitno od kojeg je proizvodjaca? mislim.. mozda se ja ne razumijem dobro u izradu kuhinjskih elemenata, al opet.. s druge strane, ako se planira zajednicki zivot, klinci, vazno je kupiti odgovarajuci auto i stan odgovarajuce velicine.. ipak su to dugitrajne investicije... ali opet.. jel bitno da stan bude npr. na pantovcaku? ili da auto bude bemvej? naaah..
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #282 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" pa to ni meni nije jasno.neki baš totalno pate od marki,neki ne žele ni odjeću nositi ako nije marka,čak i čarape moraju bit nekea marka.... to je meni glumljenje snobova..ko da je i bitno koje je marke kuhinja bitno je da je lijepa i da služi... može bit marka a da je ružna...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #283 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
Ajde to je u neku ruku istina, svakoga život i životna iskustva promijene. Ja se ne bojim promjena i neću se osjećati dvolično i posramljeno jer uvijek težim tome da promijene budu na bolje, samo da bi postao što bolja osoba, za sebe ali i za one oko mene. Iako sam poučen iskustvom te iako sam vidio puno slučajeva upoznao mnoge "nazovi-ih-materijaliste" i dalje se slažem i podržavam tvrdnju neukrotive. Ako bude i dalje na taj način razmišljala i ako bude tako samostalna da jednoga dana uzdržava obitelj na sasvim pristojnoj razini bez obzira na financijsko stanje njenog odabranika onda samo mogu reći - palac gore! ![]() istina, teži je put za život, ali zato lakši za dušu | |
| | |
| | #284 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" uostalom.. cemu platiti vise ako je kvaliteta cak i losija.. evo bas pred par tjedana, kupim hlace u LTB-u jer uvijek imaju dovoljno dugacke hlace za moje krakove i neopisivo su udobne i kvalitetne, neke nosim i vise od 5 godina.. i sokiram se.. svaki put kad obucem te nove meni noge budu crne.. jer nenormalno pustaju boju.. pa jbt.. kako su se srozali, nevjerojatno nesto..
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #285 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Slazem se sa shelby, i meni se desavalo da kupim nesto, kao extra kvalitet, a extra i cena, a posle prvog pranja, ode pola boje...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #286 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 443
![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
Upravo to je ono što ja ne razumijem i što nikada ne bih mogao napraviti, a činjenica je da je sve veći broj upravo žena koje bez imalo grižnje savjesti praktički cijeli svoj život provode s nekim ljigavcem samo zbog materijalne koristi. Primjera je milijun - od poznatih osoba, nogometaša, estradnjaka i sl. pa na dalje. Nećemo poimence. Naravno, nevjera i dvoličnost prirodno se nadovezuju na takvu situaciju, pa nam se puni žuto štivo i svi su sretni… Što je najgore mislim da se dosta tih žena dosita i zaljubi u dotičnog ljigavca, odnosno personifikaciju onoga što dotični predstavlja. Za takve žene se uobičajeno kaže da vole starije, zrelije tipove – to im je tipični izgovor ako se radi o potkoženom oldtimeru. QUOTE=neukrotiva_031;862886]pa to ni meni nije jasno.neki baš totalno pate od marki,neki ne žele ni odjeću nositi ako nije marka,čak i čarape moraju bit nekea marka.... to je meni glumljenje snobova..ko da je i bitno koje je marke kuhinja bitno je da je lijepa i da služi... može bit marka a da je ružna...[/quote] Razlog je vrlo jednostavan. U društvu u kojemu živimo, materijalni probitak predstavlja isključivo mjerilo uspjeha. Odnosno, bogati su uspješni, a siromašni – neuspješni. Kako svi žele biti uspješni, odnosno žele se pred drugima pokazati uspješnima, posjedovanje materijanih dobara je jedan od temeljnih načina da se pokažu uspješnima. Kako žene po prirodi (nemojte se uvrijediti ali to je ako) naginju materijalizmu te se vole uspoređivati s drugima i pokazivati (susjedama, kolegicama, prijateljicama), jasno je zašto su im navedene stvari bitne i zašto im pribjegavaju. Da se razumijemo – niti muškarci nisu bolji u nekim segmentima. Npr, većini je bitno koje marke automobila ili jahte posjeduju, koliko konja ima, da ima bolju opremu od susjedova i sl. Čisti snobizam.
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #287 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" pa meni se desilo da sam ja kupila marku od majice i stavila sam ju na pranje i majica se toliko raširila da ju više nisam mogla obući i to je kao neka kvaliteta?! ma koliko puta sam kupila obično majicu koja nije neka marka pa mi je bila bolja neg ova koja je marka...pa da maxie što se tiče muških oni samo gledaju ko koji auto/motor vozi,koliko konja ima i t d.. a pojedine tj većina cura gleda šta tip vozi ako vozi bmw ond je on odma cool... ali ja znam dosta frajera koji voze bmw,mercedese pa su za mene jedno veliko ništa,jel nemam ja ništa s njegovim autom,neću bit s autom neg s osobom tako da za mene auti motori i imovina nisu ni malo važni. shelby meni se je dogodilo da sam kupila neku roza majicu i jela sam sladoled i sladoled je kapnuo i ja sam to išla oprati u wc i boja s majice se na tom mjestu skinula...i kad sam stavila majicu na pranje u mašinu sve je bilo normalno samo na tom mjestu di je kapnuo sladoled je ostala fleka-nije više bilo boje na majici..grozno. ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #288 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something | |
| | |
| | #289 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 797
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" znam da nije to tema, al vidim da ste poceli raspravljat o tome.. materijalizmu i sličnom, pa se usput javilo neko generaliziranje... hmmm, ja ne naginjem materijalizmu.. kaj se mene tiče, mogla bi otić na pusti otok, sa nekim likom kojeg volim i koji nema kinte za pokrpat si opanke, i tam bi mogli zivit na ribi i kokosovom mljeku.. u slučaju da ipak neću putovat na otok, onda ću barem sama sebi priskrbit materijalnog kolko mi treba, ne treba mi za to dečko. ali, ako neko trazi nekog s dubokim dzepom, a neko s dubokim dzepom trazi neku zgodničku priglupavku, uz koju će bolje zgledat, onda je to poprilično dobra simbioza... i nek žive sretno do kraja života ili dok botox ne počne popuštat ![]() kaj ja znam, to je stvar izbora... nije čak ni za osuđivanje
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. Zadnji Uredio olja : 04-04-08 u 13:41. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:47.

to je meni glumljenje snobova..

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something