| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; zasto vas volimo....ja vas vise ne volim i uvijek sam mogel bez vas...a za ove druge...a kaj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" zasto vas volimo....ja vas vise ne volim i uvijek sam mogel bez vas...a za ove druge...a kaj ja znam...ocito im pase da ih se laze za njihovo dobro, da ih se provocira, da im se place za svaku sitnicu....that`s fine wit me... ja sam odlucio da se vise ne zelim dovodit u te nerazumno-debilne-i-nepotrebne situacije koje samo oduzmu vrijeme, energiju i pretvore mozak u uzarenu "kuglu"...cemu...sto ja time dobivam..necu vas nista bolje shvatit, dapace, moci cu vas proglasiti ludima, neracionalnima, i svim epitetima koji se mogu prisiti....i opet...win-win situacija
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" ludiabra "E sad postoje naravno i dobre žene,mama,baka,sestra,frendice " aj bar su ti neke žene dobre kao osobe... damfisk- "Znam samo da je u ženskoj prirodi da bude zla, pokvarena, da laže, da planira i provodi podlosti i pokvarenosti... Zašto? Pa zato što je žena." a šta da stavimo to sve tako a samo napišemo -pa zato što je muškarac....macor- voliš nas i ti ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
Možeš ti stavit šta hoćeš, ali ti nitko neće vjerovat. Jer si žena. A žene lažu. ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Jer se za njih lijepe žene slične njima, pa se čude kad od njih dobiju istu što i nude...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Nema idealnih žena kao ni muškaraca. Dobrih, jako dobrih, loših i jako loših ima i jednih i drugih. Sve ostale tvrdnje su na razini šale, odnosno provokacije zbog simpatija koje gajimo jedni prema drugima. Dogodi se da čovjek u teškim trenucima, u trnucima razočaranja i sl. generalizira jer mu je onda sve crno. Pa, ljudi smo!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
tako je!!! ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Ne, nemoj... bolja si ovako! ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:04.

aj bar su ti neke žene dobre kao osobe...
a šta da stavimo to sve tako a samo napišemo -pa zato što je muškarac....

tako je!!! 
zar i o meni ?