| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; ma nisu sve...samo vecina.... ... ...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #301 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" ma nisu sve...samo vecina.... ... ...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #302 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" ma na seminaru aj pogle molim u školarci i studenti temu "kako podnosite padove na kolokvijima i ispitima" e poludila sam.... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #303 (permalink) |
| next best thing | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" vrlo jednostavan odgovor, taj je Gay, i stoga za njega dobre žene ne postoje ![]() ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #304 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" neukrotiva je jako dobra žena ....upoznali se neki dan na kavi ![]() ![]() ,no pošto sam ja kolekcionar ženskih gaćica a ona za to nije imala razumjevanja, rekla mi je kako nećemo biti par i kako sam uzalud dolazio do osjeka![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #305 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
-velik -veći -taman ![]() ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #306 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:46.

...

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something