| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; ali ako budem imala pišu mislit ćeš da ne lažem... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Pa šta ima veze šta ja mislim? ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #34 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Pa ne mislim ništa loše... žena si, to što lažeš je genetski uvjetovano, ne možeš protiv toga ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" mislim da se to govori u trenutcima ljutnje,razočaranosti.. svi su muški isti,sve su žene iste...ali nije tako... kada je sve ok i kad se ne svađamo razmišljam kako sam sretna i kako je stvarno poseban i drukčiji od drugih muškaraca(ne izlazi,ne pije,ne vara me-koliko znam,nepravi sranja) a kada smo u fazi ludila i kad pizdim razmišljam kako je isti kao i svi muški-nepažljiv,nije romantičan,ne drži do mene.... tako mislim i da je suprotno...da tako i muški razmišljaju o nama....nemogu biti i nisu svi isti...ni žene ni muškarci.. |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 425
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
rep+ cim budem mogla | |
| | |
| | #38 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Ne, nego u trenutcima duboke spoznaje biti svemira i prirode žene Citat:
Vrhunski dokaz koliko su žene zlobne i pokvarene. Kad je muškarac prema njoj onakav kakvog ona želi, onda je sve OK. Čim se muškarac usudi (sram ga bilo) postupit drugačije od onog kako je ona zamislila, njezina iskonska priroda izbija na površinu. Enough said. Citat:
Oni muškarci koje spoznaja o istinskoj ženskoj prirodi još nije prosvijetlila, tako ne razmišljaju. Njima su sve žene predive, dobre i idealne, inkarnacija vrhunaravnog bića... Oni prosvijetljeni muškarci, koji su - na svoj užas - spoznali istinsku mračnu, zlobnu i pokvarenu prirodu bića koje se naziva ženom, žene doživljavaju realno i objektivno. Kao ovozemaljsku i (srećom) smrtnu inkarnaciju Nečastivog, Princa Tame, Belzebuba. Neopisiv je i neizreciv užas trenutka te spoznaje... trenutka u kojem se shvaća koliko su beskrajne crne dubine zla i pokvarenosti koji čame u svakoj ženi i koji su bit, iskon i počelo svakog ženskog bića. Nažalost (ili možda na sreću ), malo je muškaraca koji su to doživjeli, i preživjeli da drugima pričaju o tome.![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||
| | |
| | #39 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" ... damf baš znaš ubiti čovjeka u pojam ![]() i fino napišeš opširno i jasno.... doživjelo je to puno muškaraca.... bar ja tak mislim.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 228
![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
Takvo je razmišljanje stvarno primitivno,iako se u afektu može svašta izreći. Ne valja nikoga mrziti ni željeti mu zlo,ali ako se već želiš osvetiti,usmjeri tu mržnju na pojedinca,a ne treba se odmah iskaljivati na svima. p.s.Postoji i oni kojima je samo stalo do provociranja,premda mislim da su oni u "prvoj grupi" brojniji.
__________________ Mi praštamo gotovo uvijek ono što shvaćamo(Ljermontov). | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:38.

ali ako budem imala pišu mislit ćeš da ne lažem

ne želim da misliš loše o meni 

rep+ cim budem mogla
... damf baš znaš ubiti čovjeka u pojam