| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; Lol sviđa mi se kak damfisk opisuje žene kao zlobna bića.....nije čovjek,već je biće.... DEMON LOOLLLL... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Lol sviđa mi se kak damfisk opisuje žene kao zlobna bića.....nije čovjek,već je biće....DEMON ![]() LOOLLLL
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
![]() Da sam muško, vjerojatno bih te oslovljavala sa "Oh, veliki prosvjetitelju!", ali kako sam žensko, odnosno, smrtna i ovozemaljska inkarnacija Belzebuba, smrtno te se bojim. Muškarci kao što si ti, prosvjetljeni i svjesni naše prave prirode, najveća su prijetnja Ženi (u tamnim predjelima pakla a.k.a. Apsolutno Zlo) i ženskom krajnjem cilju - ponovnoj uspostavi matrijarhata i totalnom uništenju te iskrene, drage i božanske vrste zvane Muškarci. Stoga: ![]() | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" ![]() Vidim da si propustila komentirat posljednju rečenicu...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #49 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Predhodnih koliko već str nisam čitala... Ukratko, takve smo kakvi ste i vi prema nama. Takve smo jer ste vi nametnuli neke svoje kriterije i svoja pravila po kojima ni sami neznate igrati. I kada shvatite da pravila koja ste vi tražili, a koja su bespotrebna i mi igrale po njima, onda ste jadni, bjedni i razočarani u taj zli i pokvareni ženski rod. A 'ko vam u svemu kriv? Vi sami sebi ![]() Ne, on samo ne govori istinu ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #50 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Jedno od obilježja zla, kao i subjekta koji je determiniran tim zlom, jest upravo okrivljavanje onog drugog za to zlo. Naravno da je netko drugi kriv. Pa neće zlo priznat da je krivo. Jer u tom slučaju ne bi bilo zlo.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.

), malo je muškaraca koji su to doživjeli, i preživjeli da drugima pričaju o tome.