| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; znači pravi muškarac i dobar muškarac je onaj koji idealizira ženu, pa čak i onda kad ona napravi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" znači pravi muškarac i dobar muškarac je onaj koji idealizira ženu, pa čak i onda kad ona napravi grešku, kad uvijek lijepo priča o ženama a od njih 100, 10 karakteristične su temi....to često zna biti zabluda za jedno od dvoje. isto vrijedi i za muškarce poanta je da i ako postoje loše osobe, uz pravu, srodnu sebi na neki lijep način, mogu biti najbolje
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Banned | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" pravi i dobar muškarac je onaj koji iskreno kaže svoje mišljenje,znači ako misli o ženama da su kurve nek kaže kurve su ak misli da lažu nek kaže lažu ak misli da su glupe nek kaže glupe su... najbitnije je iskreno reći svoje mišljenje nego npr svoje loše mišljenje prikrivati dvoličnim cinizmom u sebi mislit "kurva lažljiva jebo joj pas majku,mrzim ju..." a govorit "divna si krasna si ne lažeš..." |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
![]() Tako sam ja vidio puno puta....bilo da su prijatelji ili moji starci.....žene pamte Muškarci kažu i gotovo....a kad se najmanje nadaju....nož u leđa.![]()
__________________ "When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams." | |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 32
![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Svako muško koje tvrdi da su sve žene loše/kurve/lažljivice (ili što već) je glupo muško. To bi trebalo značiti da žene nose neki poseban gen za zloću. Po meni, to su iskompleksirane i povrijeđene osobe koje projiciraju vlastite nedostatke na druge ljude!!
__________________ Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes. |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Eto... to sam i ja reko... ne postoji mogućnost imati apsolutno mišljenje o svima, osim kad je ono odraz same te osobe.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
| |
| | |
| | #78 (permalink) | ||
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
Vazno je da ne generalizuje i trpa sve u isti kosh!Citat:
![]()
__________________ The rage and love... the story of my life... | ||
| | |
| | #79 (permalink) | |
| Banned | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
| |
| | |
| | #80 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" zato sto zene tvrde da dobar muskarac ne postoji ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:17.

Muškarci kažu i gotovo....a kad se najmanje nadaju....nož u leđa.
), malo je muškaraca koji su to doživjeli, i preživjeli da drugima pričaju o tome.