Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; znači pravi muškarac i dobar muškarac je onaj koji idealizira ženu, pa čak i onda kad ona napravi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-03-08, 09:09   #71 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 667
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5
Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?"

znači pravi muškarac i dobar muškarac je onaj koji idealizira ženu, pa čak i onda kad ona napravi grešku, kad uvijek lijepo priča o ženama a od njih 100, 10 karakteristične su temi....to često zna biti zabluda za jedno od dvoje.
isto vrijedi i za muškarce
poanta je da i ako postoje loše osobe, uz pravu, srodnu sebi na neki lijep način, mogu biti najbolje
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 09:16   #72 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

pravi i dobar muškarac je onaj koji iskreno kaže svoje mišljenje,znači ako misli o ženama da su kurve nek kaže kurve su ak misli da lažu nek kaže lažu ak misli da su glupe nek kaže glupe su... najbitnije je iskreno reći svoje mišljenje nego npr svoje loše mišljenje prikrivati dvoličnim cinizmom u sebi mislit "kurva lažljiva jebo joj pas majku,mrzim ju..." a govorit "divna si krasna si ne lažeš..."
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 09:38   #73 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,064
ris mb je zabranio reputaciju

Mama me učila sine nikad ne laži,ali neki puta triba inače
ris mb je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 11:52   #74 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 1,035
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
pravi i dobar muškarac je onaj koji iskreno kaže svoje mišljenje,znači ako misli o ženama da su kurve nek kaže kurve su ak misli da lažu nek kaže lažu ak misli da su glupe nek kaže glupe su... najbitnije je iskreno reći svoje mišljenje nego npr svoje loše mišljenje prikrivati dvoličnim cinizmom u sebi mislit "kurva lažljiva jebo joj pas majku,mrzim ju..." a govorit "divna si krasna si ne lažeš..."
Malo si tu opisala žene ali ok.To je valjda vaša perspektiva na muškarce za koju bi ja rekao da je ista za žene ako još i ne gora.

Tako sam ja vidio puno puta....bilo da su prijatelji ili moji starci.....žene pamte Muškarci kažu i gotovo....a kad se najmanje nadaju....nož u leđa.
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 12:01   #75 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika g.g._nemesis

Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 32
g.g._nemesis se izdvaja iz mase

Svako muško koje tvrdi da su sve žene loše/kurve/lažljivice (ili što već) je glupo muško. To bi trebalo značiti da žene nose neki poseban gen za zloću.
Po meni, to su iskompleksirane i povrijeđene osobe koje projiciraju vlastite nedostatke na druge ljude!!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 12:06   #76 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,778
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Pravi muskarac (i dobar muskarac) nikad ne bi izjavio takvu recenicu! Zla osoba misli da su svi zli, zato sto je i ona sama zla... Isto kao sto lazov misli da svi lazu jer je i sam lazov...
Eto... to sam i ja reko... ne postoji mogućnost imati apsolutno mišljenje o svima, osim kad je ono odraz same te osobe.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 13:27   #77 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 872
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ne, nego u trenutcima duboke spoznaje biti svemira i prirode žene

Eto, ni sam ne bi bolje sročio...

Vrhunski dokaz koliko su žene zlobne i pokvarene.

Kad je muškarac prema njoj onakav kakvog ona želi, onda je sve OK. Čim se muškarac usudi (sram ga bilo) postupit drugačije od onog kako je ona zamislila, njezina iskonska priroda izbija na površinu.

Enough said.

Ne.

Oni muškarci koje spoznaja o istinskoj ženskoj prirodi još nije prosvijetlila, tako ne razmišljaju. Njima su sve žene predive, dobre i idealne, inkarnacija vrhunaravnog bića...

Oni prosvijetljeni muškarci, koji su - na svoj užas - spoznali istinsku mračnu, zlobnu i pokvarenu prirodu bića koje se naziva ženom, žene doživljavaju realno i objektivno. Kao ovozemaljsku i (srećom) smrtnu inkarnaciju Nečastivog, Princa Tame, Belzebuba.

Neopisiv je i neizreciv užas trenutka te spoznaje... trenutka u kojem se shvaća koliko su beskrajne crne dubine zla i pokvarenosti koji čame u svakoj ženi i koji su bit, iskon i počelo svakog ženskog bića.

Nažalost (ili možda na sreću ), malo je muškaraca koji su to doživjeli, i preživjeli da drugima pričaju o tome.

e znaš šta,baš sam se od srca nasmijala...ne zezam te već ozbiljno mislim,pogotovo kad sam pročitala da smo inkarnacija princa tame....hahaha. pa šta si tako gadno doživio sa nama nečastivima,lucuferkama da imaš takvo mišljenje???''
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 13:40   #78 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,495
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Citat:
Pravi autor: zagi_5 Pogledaj Poruke
znači pravi muškarac i dobar muškarac je onaj koji idealizira ženu, pa čak i onda kad ona napravi grešku, kad uvijek lijepo priča o ženama a
Ne znaci, ko je rekao da je pravi muskarac onaj koji idealizuje zenu Vazno je da ne generalizuje i trpa sve u isti kosh!

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Eto... to sam i ja reko... ne postoji mogućnost imati apsolutno mišljenje o svima, osim kad je ono odraz same te osobe.
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 13:50   #79 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
Malo si tu opisala žene ali ok.To je valjda vaša perspektiva na muškarce za koju bi ja rekao da je ista za žene ako još i ne gora.
Tako sam ja vidio puno puta....bilo da su prijatelji ili moji starci.....žene pamte Muškarci kažu i gotovo....a kad se najmanje nadaju....nož u leđa.
sad ko da se furaš na damfiskov stil pisanja.... btw zabiju i frajeri ženskama nož u leđa kad se butre najmanje nadaju....
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 13:52   #80 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

zato sto zene tvrde da dobar muskarac ne postoji
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114