| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" u Društvo forumu; Ja ne tvdim! Znaci li to da mi niko nece zabiti s ledja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" ni ja ne tvrdim da dobar frajer ne postoji..postoji samo teško je naći takvog (ne mislim samo na fizikala izgled već i na osobnost)
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #85 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,669
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Ti to najbolje valjda znaš.... ![]() Da bar............ a čuj............ ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #87 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Citat:
Pročitaj ove gore mislioce, oni su ti sve rekli - riječ je o mojim (muškim) kompleksima, gluposti i frustracijama... Naravno, ja (muško) sam problem. Gdje bi žene bile problem? Žene nikada, ama baš nikada nisu problem. Neee...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" damf pa ima i kod muških problema i to velikih.... isto je kao i kod žena... ne ovisi to o spolu samo već o osobama... e predložila sam ti avatar u igri bez granica btw (sex instruktor ) hahahah
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #89 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" Muškarci to tvrde kako bi oni izgledali bolji. A zapravo su obicna spadala koja ne znaju i ne mogu reci istinu. Uvijek ce vas lagati, uvijek, cure. A za sve ono sto vam tepaju, mucaju, buci, buci...e kasnije odu sa ekipom u birc pa se s time sprdaju ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #90 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" ![]() Isto i vi cure radite.. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:23.

Jesi li mislila na nož ili na...