ajd onda reci šta si napravila pa da ti ja onda mogu reći jel bi i ja tako postupio i to radio.....
Raspravljate o temi zasto ovo sebi radim u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; u vezi vec 4 i kusur godina. imali smo uspona i padova, ko svaka veza . ali proslo ljeto je ...
Nikad ljubav nije bila ta koja nas je razočarala..uvijek su to zapravo bili ljudi.......
ajd onda reci šta si napravila pa da ti ja onda mogu reći jel bi i ja tako postupio i to radio.....
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Mene samo zanima ako je bio prekid zašto si ponovno s njim, a sama pišeš kako ti ljubav prema njemu nije dovoljna?
I sama pišeš da vidiš da ne ide?
Mani se toga...
May you live in interesting times...
pa ne znam šta si mu napravila..ali u svakom slučaju ako to ne može zaboraviti i smeta mu nije ti trebao ni "oprostiti" jer ti očito nije ni oprostio ako ti to konstantno nabija na nos..to nije u redu,trebao je iskreno reći što misli o tome i odlučiti se želi li biti s tobom ili ne...ili ti se tako samo želi osvećivati i jebati te u zdrav mozak..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
je oprostio je...ali nije zaboravio....
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
ma jedna te ista stvar oprostio,ali nije zaboravio i to joj konstantno nabija na nos..kao da nije ni oprostio jer očito to ne može zaboraviti i ta veza ne vodi nigdje... naravno ima pravo na to jer ne znam što je napravila ali očito ga je jako povrijedilo... ali mogao je oprostiti i prekinuti ako zna da to ne može zaboraviti jer ovako nema smisla
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
Idi dalje! Ima nas dovoljno dobrih i boljih gdje ćeš i ti biti bolja i cijenjena!
Sta, prevarila si ga?
Tvoja 'greska' je sada za njega merilo stvari, drzi te u shaci i verovatno na neki nacin ucenjuje time... Bilo da te voli ili ne, on se tebi, zapravo, sveti.
Odluka je samo na tebi. S njim si jer ga volis i znam da nije lako prekinuti. Ne bi bila s njim jer se tako ponasa prema tebi... Ili-ili, draga moja... Moras u glavi jasnu crtu povuci, prvo biti nacisto sama sa sobom, sta dobijas, a sta gubis, kako se osecas... Ali, kad doneses odluku, drzi je se do kraja...
Srecno!![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
pa o tome i govorim nije fer prema meni jer vidi da sam se iskreno pokajala .. al nije mu to dovoljno... mislim da bi mi život s njime bio nemoguć.. a zasto smo ponovo skupa? a valjda radi navike.. ili radi neke nade.. koja umire svaki put iznova kad stvori problem tamo gdje ga nema... kad ga izmisli. samo da bi se posvadio samnom i izmamio mi suze na lice... zašto mi to radi, a zapravo bolje je pitanje ono u naslovu teme.
Nikad ljubav nije bila ta koja nas je razočarala..uvijek su to zapravo bili ljudi.......