Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 49

zasto ovo sebi radim

Raspravljate o temi zasto ovo sebi radim u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; u vezi vec 4 i kusur godina. imali smo uspona i padova, ko svaka veza . ali proslo ljeto je ...

Regularni forumaš Avatar od korisnika ziena25
    Datum registracije
    28-11-07
    Poruka
    253
    Liked
    1 times

zasto ovo sebi radim

u vezi vec 4 i kusur godina. imali smo uspona i padova, ko svaka veza . ali proslo ljeto je dosta stvari izmjenilo i pogorsalo, bio je prekid , ja sam pogrijesila, sada smo ponovo skupa, ali on ne prelazi preko te moje greske... i stalno koristi prilike da mi to nabija na nos. i ne znam zasto to trpim? nije mi opravdanje to sto ga volim, jer ljubav nikad nije i neće bit dovoljna. da, volim ga, al to je glupost! to nikad nesmije bit opravdanje jel tako? zasto se mučim u ovoj vezi, kad vidim da ne ide.. kad vidim da njemu vise nije dovoljno stalo do mene da bi se trudio, a zasto, zato sto misli da to ne zasluzujem. jebeš ti svakog čovjeka koji "kao" oprosti, ali se zapravo osvećiva. na svaki mogući način. iživljava, radi sranja. a zašto, nego zato da bi reko.. ko te jebe, učinila bi puno goru stvar, sad začepi. kako sam glupa majko moja mila........
    Nikad ljubav nije bila ta koja nas je razočarala..uvijek su to zapravo bili ljudi.......

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

Re: zasto ovo sebi radim

ajd onda reci šta si napravila pa da ti ja onda mogu reći jel bi i ja tako postupio i to radio.....
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Drevni
    Datum registracije
    15-07-08
    Starost
    3
    Poruka
    2,185
    Liked
    80 times

Mene samo zanima ako je bio prekid zašto si ponovno s njim, a sama pišeš kako ti ljubav prema njemu nije dovoljna?
    I sama pišeš da vidiš da ne ide?

Mani se toga...
    May you live in interesting times...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika zavodnica no.1
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    2,311
    Liked
    55 times

pa ne znam šta si mu napravila..ali u svakom slučaju ako to ne može zaboraviti i smeta mu nije ti trebao ni "oprostiti" jer ti očito nije ni oprostio ako ti to konstantno nabija na nos..to nije u redu,trebao je iskreno reći što misli o tome i odlučiti se želi li biti s tobom ili ne...ili ti se tako samo želi osvećivati i jebati te u zdrav mozak..
    Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
    Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

je oprostio je...ali nije zaboravio....
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika zavodnica no.1
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    2,311
    Liked
    55 times

ma jedna te ista stvar oprostio,ali nije zaboravio i to joj konstantno nabija na nos..kao da nije ni oprostio jer očito to ne može zaboraviti i ta veza ne vodi nigdje... naravno ima pravo na to jer ne znam što je napravila ali očito ga je jako povrijedilo... ali mogao je oprostiti i prekinuti ako zna da to ne može zaboraviti jer ovako nema smisla
    Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
    Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.

Starter
    Datum registracije
    13-12-08
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Idi dalje! Ima nas dovoljno dobrih i boljih gdje ćeš i ti biti bolja i cijenjena!

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Sta, prevarila si ga?
    Tvoja 'greska' je sada za njega merilo stvari, drzi te u shaci i verovatno na neki nacin ucenjuje time... Bilo da te voli ili ne, on se tebi, zapravo, sveti.
    Odluka je samo na tebi. S njim si jer ga volis i znam da nije lako prekinuti. Ne bi bila s njim jer se tako ponasa prema tebi... Ili-ili, draga moja... Moras u glavi jasnu crtu povuci, prvo biti nacisto sama sa sobom, sta dobijas, a sta gubis, kako se osecas... Ali, kad doneses odluku, drzi je se do kraja...
    Srecno!
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Datum registracije
    28-11-07
    Poruka
    253
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: zavodnica no.1 Pogledaj Poruke
    pa ne znam šta si mu napravila..ali u svakom slučaju ako to ne može zaboraviti i smeta mu nije ti trebao ni "oprostiti" jer ti očito nije ni oprostio ako ti to konstantno nabija na nos..to nije u redu,trebao je iskreno reći što misli o tome i odlučiti se želi li biti s tobom ili ne...ili ti se tako samo želi osvećivati i jebati te u zdrav mozak..
    pa o tome i govorim nije fer prema meni jer vidi da sam se iskreno pokajala .. al nije mu to dovoljno... mislim da bi mi život s njime bio nemoguć.. a zasto smo ponovo skupa? a valjda radi navike.. ili radi neke nade.. koja umire svaki put iznova kad stvori problem tamo gdje ga nema... kad ga izmisli. samo da bi se posvadio samnom i izmamio mi suze na lice... zašto mi to radi, a zapravo bolje je pitanje ono u naslovu teme.
    Nikad ljubav nije bila ta koja nas je razočarala..uvijek su to zapravo bili ljudi.......

Datum registracije
    28-11-07
    Poruka
    253
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: danijel22 Pogledaj Poruke
    Idi dalje! Ima nas dovoljno dobrih i boljih gdje ćeš i ti biti bolja i cijenjena!
    svidja mi se ovo napisano... samo što se ja ne cijenim očito dovoljno da bi mislila da postoji nešto bolje od ove veze, a postoji.. mislim da je i samoća bolja od ove agonije. al ja volim patit..pa to je jedino logično objašnjenje!

Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku