Već volim ovu temu.
Kombinacija mode i nadrkanih žena. Đe ćeš bolje???
Raspravljate o temi Zategni me - Utegni me u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Inspirirana jednom slikom... Zašto, prvenstveno cure/ žene misle da je sexy ono samo utegnuto, zategnuto, izrezano, kratko... ma kada je ...
stupid is as stupid does
Već volim ovu temu.
Kombinacija mode i nadrkanih žena. Đe ćeš bolje???
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
zato šta to jest sexy jer je tijelo sexy a dimije i šatorska krila nisu sexy
-
![]()
To isto misle i one što rade u Kaiserstrasse.![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
"insprirana jednom slikom" reče ona...
A dooobro...
Zaista ne znam zašto je to tako. Zašto ženske koje imaju lijepo tijelo, dobre noge, sise, guzicu... zašto misle da je lijepo to pokazat? Pa to se protivi svakoj logici. ZAŠTO pokazivat nešto šta je dobro? Zašto, o zašto...
A povezano s time - zašto sve druge ženske, čim vide neku curu sa dobrim nogama/sisama/guzicom, odmah izvuku kandže i pokažu očnjake, te dotičnu proglašavaju droljom i/ili žrtvom lošeg ukusa?
Koji vam je to refleks?
Muški su tak primitivna bića.
2 Pisar: pokazati tijelo naravno da da. Špic papak i "ode mi konac" su izumrli davnih dana. Tijelo joj nisam komentirala, ali koliko se da vidjeti cura ima i guzicu i nogu. Zato - sjaši![]()
Zadnji Uredio dorina : 29-03-09 u 23:20
stupid is as stupid does
pa šta joj mogu reć: alo mala loše su ti noge ili guza - kad i one vide da je za 10.
onda se vataju cipela i majica.
neš ti modne greške. zamisli, cura ima cipele sa špicom i majicu sa izrezon.
kako li samo hoda u tome?
-
Žene su tako zlobna i ljubomorna bića.
Meni ne pada na pamet kritizirat moralne i estetske kriterije nekog drugog tipa samo zato šta je on odlučio obuć mišić-majicu bez rukava ne bi li pokazao steoridima potpomognutu masu & definiciju nadlaktice i deltoida, a sve da bi ga pogledala ta, ta i ta
Žene su tako ljubomorna i zla bića.
Pa nekim curama možda nije tlaka imati uske hlaće, nedao bog korzetić ili visoku petu i u tome provesti cijelu noć.![]()