Stranica 1 od 22 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 211

zena u teretani/fitnessu

Raspravljate o temi zena u teretani/fitnessu u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; ...svi zivimo u stresnom vremenu, koje od nas iziskuje odredene napore da bi mogli koliko toliko uzivati i u ono ...

prof. Foruma Avatar od korisnika daredevil
    Datum registracije
    10-05-07
    Starost
    34
    Poruka
    1,310
    Liked
    154 times

zena u teretani/fitnessu

...svi zivimo u stresnom vremenu, koje od nas iziskuje odredene napore da bi mogli koliko toliko uzivati i u ono malo cari za koje na kraju rijetko pronalazimo vremena... nekada je to neprocjenjiva vrijednost, a opet kod drugih puka dosada i bjezanje od kuce po shoping centrima.

kada bi se to zamjenilo sa brigom o vlastitom zdravlju svi bismo bili na zgoditku... i vi i oni koji s vama zive...

cure kako drzite do svoga izgleda... samo dijeta , ili ste si priustile odlazak odlazak u teretanu, fitness ili pak kakav drugi oblik sportske aktivnosti koji vas cini jos ubojitijom za poglede muskaraca?

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika vesna75
    Datum registracije
    13-06-08
    Poruka
    3,325
    Liked
    460 times

Re: zena u teretani/fitnessu

sramota me i da priznam

uopšte ne vodim računa, uzdam se u genetiku
    upisala sam se na yogu pre nekoliko meseci, otišla par puta i odustala

a mislim da je najbolja varijanta neko lagano vežbanje ali više puta nedeljno
    naravno ko nema problem sa prekomernom težinom, u tom slučaju mora više skakanja, trčanja, znojenja...

prof. Foruma Avatar od korisnika kontrolaleta
    Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

teretana...nije mjesto za mene-toliko muškaraca me dekoncentrira a gdje su same žene mi ne pada na pamet ići..

moju liniju održava moj posao koji zna bit vrlo stresan(kada sam pod stresom ne jedem gotovo ništa)

-moja kilaža varira i u svome se tijelu osjećam vrlo dobro
    prošla sam kilažu od 45-72 kg na svoju visinu od 160 i znam da se sa par kila viška ljepše i češće smijem

-apsolutno se sa kilama ne zamaram.
    **kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**

V.I.P. Član Avatar od korisnika latoa
    Datum registracije
    18-01-08
    Starost
    27
    Poruka
    2,637
    Liked
    12 times

U životu nisam bila na pravoj dijeti, jedina stvar na koju sam morala djelovati su moje večere. Dok sam bila mlađa znala sam večerati obilno i do tri puta u večeri, pa kako su godine tekle to sam morala srezati jer to više ne bi prolazilo neprimjetno Sada mi je večera ipak nešto laganija ali se isto zna ponavljati… što ću, ne mogu bez toga
    Mislim da se hranim dovoljno zdravo, a što se tiče vježbanja, u teretanu više ne idem, eventualno se sama ponekad istežem i vježbam.

Zasada ovako štima, kad ode nizbrdo uvodimo neke nove mjere
    "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
    Nestio, sed fieri sentio et excrucior."

prof. Foruma Avatar od korisnika kontrolaleta
    Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

Citat Pravi autor: latoa Pogledaj Poruke
    U životu nisam bila na pravoj dijeti, jedina stvar na koju sam morala djelovati su moje večere. Dok sam bila mlađa znala sam večerati obilno i do tri puta u večeri, pa kako su godine tekle to sam morala srezati jer to više ne bi prolazilo neprimjetno Sada mi je večera ipak nešto laganija ali se isto zna ponavljati… što ću, ne mogu bez toga
    Mislim da se hranim dovoljno zdravo, a što se tiče vježbanja, u teretanu više ne idem, eventualno se sama ponekad istežem i vježbam.

Zasada ovako štima, kad ode nizbrdo uvodimo neke nove mjere
    ..ubaciš više sexa u raspored?
    **kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**

Uvaženi forumas Avatar od korisnika _tea_
    Datum registracije
    19-04-08
    Starost
    35
    Poruka
    607
    Liked
    0 times

prije sam išla u teretanu ali sada nemam vremena

poslije sam se osjećala odlično, sav stres izbacim iz sebe...

sada razmišljam o boksačkoj vreći u uredu
    Neko to od gore vidi sve...

V.I.P. Član Avatar od korisnika latoa
    Datum registracije
    18-01-08
    Starost
    27
    Poruka
    2,637
    Liked
    12 times

Citat Pravi autor: kontrolaleta Pogledaj Poruke
    ..ubaciš više sexa u raspored?
    to da je moguće ubacila bi odmah
    "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
    Nestio, sed fieri sentio et excrucior."

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Teretana tri puta tjedno. Dijeta kad pretjeram s večerama, a to je često jer volim papati. A počela sam više promišljati o svojoj prehrani, pa lagano mijenjam neke navike, a nekih se ne želim odreći jer sam preveliki hedonist.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Idem na fitnes kada odlučim sama sa sobom
    Volim sport, i kao bivši spotrista uvek sam bila za to da se nešto makar i rekreativno trenira, joga-joga nema veze, bilo šta. Ali...da ali po meni su joga, aerobik, fitnes nešto najdosadnije. Odem, naravno, ali brzo mi dosadi, nema neke akcije, promene već uvek iste vežbe, uvek iste sprave....ne znam. Pošto sam trenirala aktivno 5 godina odbojku, navikla sam na brz ritam, da se nešto dešava. Brat je kupio spravu, gladijator, i često sam na njemu, vežbam. Ali nikako da se nakanim da krenem ponovo na fitnes.
    Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.

prof. Foruma Avatar od korisnika little_devil
    Datum registracije
    21-02-07
    Poruka
    1,263
    Liked
    0 times

Oduvijek sam voljela sport.
    Nekada sam bila svakodnevno u teretani, ali sam kasnije teretanu zamijenila plivanjem, pilatesom i trčanjem.

Zbog bebe sam vezana za stan pa plivanje i trčanje trenutno ne dolaze u obzir pa trenutno imam program u kojem svaki dan u tjednu vježbam nešto drugo: jedan dan za Yogu, jedan za pilates, jedan za aerobic, jedan za step aerobik, a jedna dan se ipak uhvatim bučica pa malo povježbam i sa njima...

Mada ,oram priznati da mi je moja mala curica najbolji aerobni trening
    gnjavilica moja mala...
    Kdo z diamanti strast kupuje?
    Komu ljubezen ne diši?
    Ni tako daleč stran kjer vrag stanuje.
    Le poglej me v oči, vidiš tu zdaj živi!

Stranica 1 od 22 12345611 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku