(jelte malo krademo teme)
Nema krajnosti, stvar je u tome da sve želite dobro izgledati za mužjaka lovca na mamute. Sve one koje tvrde da to ne rade zbog mužjaka lažu.(ostavljam da možda nisu svjesne te istine)
Raspravljate o temi Žene, cure, djevojke- zašto se izazovno odijevate? u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Baš me zanima. Muškarci misle da to radite zbog njih, a onda tvrdite da ne radite, pa me zanima gdje ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
(jelte malo krademo teme)
Nema krajnosti, stvar je u tome da sve želite dobro izgledati za mužjaka lovca na mamute. Sve one koje tvrde da to ne rade zbog mužjaka lažu.(ostavljam da možda nisu svjesne te istine)
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
A ti prvi u temi za žene. Zabrinuta sam za tvoju orijentaciju.
Ja se ne odijevam izazovno, pa u koju kategoriju ćeš mene strpati?
p.s. ne kradem teme, samo se poslužim nečijom izjavom da napravim temu![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
da bi netko bio izazovan ne mora se ovako oblačiti.
muškima će biti izazovno i kad cura obuče dugu suknju,pa ti se zagolica mašta jer ne znaš jel ima nešto ispod ili ne,kad obuče uske traperice ili majicu pa se ocrtavaju obline i sl.
samo treba naći mjeru između izazovnog i vulgarnog.
ne zna svaka cura nositi minjak i štikle,niti će svaka izgledati jednako u tome,neka će izgledati jeftino,druga seksi.
o tome što je nekome zavodljivo bi se dalo raspravljati.![]()
Zadnji Uredio Shan Sa : 21-05-09 u 15:33
ind se pali na biznis luk![]()