Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Žene imaju sve veće grudi u Društvo forumu; istrazivanje je pokazalo da... Košarice A, B i C uskoro će zamijeniti košarice veličine G, H, J i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-01-08, 19:16   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 3,757
Snjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Snjesko Bijelic Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Snjesko Bijelic
Žene imaju sve veće grudi

istrazivanje je pokazalo da...

Košarice A, B i C uskoro će zamijeniti košarice veličine G, H, J i K. Naime, s povećanjem proječne težine tijekom godina, povećao se i opseg ženskih grudi. Prosječna veličina grudnjaka u Velikoj Britaniji prije deset godina bila je 34B, a sada je 36C. Britanski lanac trgovina Marks&Spencer ovaj je tjedan najavio prodaju košarica veličine J. Zahtjevi tržišta se mijenjaju i veličina J nije ništa neobično.

Veličina grudnjaka rasla je od košarica G do GG, H, HH i sada već veličine J. S ovakvim povećanjem grudi kod žena, uskoro bi sve žene mogle imati grudi poput britanske starlete Jordan, no za razliku od njenih grudi, žene nove generacije neće imati silikonske, već prirodne grudi.

"Postoji mogućnost, odnosno tendencija rasta grudi kod žena koje uzimaju pilule", rekao je profesor Pierre-Marc Cilles Bouloux, endokrinolog s The London Clinica.

No novije kontracepcijske pilule sadrže manje estrogena, stoga one ne mogu biti jedini razlog povećanja grudi kod žena.

Druge teorije spekuliraju kako je do povećanja grudi došlo zbog sve više umjetnih hormona iz hrane.

Najočitije objašnjenje je sigurno povećanje ukupne težine žena.

Povećanjem cjelokupne mase, naravno, povećavaju se i grudi.

http://www.cro-wow.com/portal/
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 19:31   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr
Re: Žene imaju sve veće grudi

nije da se bunim
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 19:36   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Snjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Snjesko Bijelic Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: potemkin.hr Pogledaj Poruke
nije da se bunim
ni ja isto

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 19:44   #4 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,620
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

zasto je to u zenskom kutku ? da mene i druge pripadnice zenskog roda bez sisa nasekiras, jelda ? znala sam jebemu misa bombasa
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 19:47   #5 (permalink)
Akademik Foruma

ne ne to spada tu

Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 23:19   #6 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ja sam ušla u -
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 14:29   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-08
Poruka: 119
latoa se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
zasto je to u zenskom kutku ? da mene i druge pripadnice zenskog roda bez sisa nasekiras, jelda ? znala sam jebemu misa bombasa
Cina po ovim statistikama mi nemamo velike jer smo prezgodne
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 14:30   #8 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,620
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

ahaa...

a onda spasoje stavi jos teksta, sta skrtaris
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 15:11   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,036
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

nemam nista protiv ovih informacija
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 16:30   #10 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,935
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Meni se cini da su i muski poceli imat sve vece grudi...
Zapravo znam ih nekoliko koje imaju vece grudi od mene.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103