| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Žene imaju sve veće grudi u Društvo forumu; istrazivanje je pokazalo da... Košarice A, B i C uskoro će zamijeniti košarice veličine G, H, J i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Žene imaju sve veće grudi istrazivanje je pokazalo da... Košarice A, B i C uskoro će zamijeniti košarice veličine G, H, J i K. Naime, s povećanjem proječne težine tijekom godina, povećao se i opseg ženskih grudi. Prosječna veličina grudnjaka u Velikoj Britaniji prije deset godina bila je 34B, a sada je 36C. Britanski lanac trgovina Marks&Spencer ovaj je tjedan najavio prodaju košarica veličine J. Zahtjevi tržišta se mijenjaju i veličina J nije ništa neobično. Veličina grudnjaka rasla je od košarica G do GG, H, HH i sada već veličine J. S ovakvim povećanjem grudi kod žena, uskoro bi sve žene mogle imati grudi poput britanske starlete Jordan, no za razliku od njenih grudi, žene nove generacije neće imati silikonske, već prirodne grudi. "Postoji mogućnost, odnosno tendencija rasta grudi kod žena koje uzimaju pilule", rekao je profesor Pierre-Marc Cilles Bouloux, endokrinolog s The London Clinica. No novije kontracepcijske pilule sadrže manje estrogena, stoga one ne mogu biti jedini razlog povećanja grudi kod žena. Druge teorije spekuliraju kako je do povećanja grudi došlo zbog sve više umjetnih hormona iz hrane. Najočitije objašnjenje je sigurno povećanje ukupne težine žena. Povećanjem cjelokupne mase, naravno, povećavaju se i grudi. ![]() ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Žene imaju sve veće grudi
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Žene imaju sve veće grudi ne ne to spada tu ![]()
| | |
| | #6 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žene imaju sve veće grudi Ja sam ušla u - ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar
Poruka: 119
![]() | Re: Žene imaju sve veće grudi Citat:
![]() ![]()
__________________ Ako moram birati između dva zla, uvijek biram ono koje još nisam isprobala. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žene imaju sve veće grudi Meni se cini da su i muski poceli imat sve vece grudi... ![]() Zapravo znam ih nekoliko koje imaju vece grudi od mene. ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:41.

? da mene i druge pripadnice zenskog roda bez sisa nasekiras, jelda ? znala sam jebemu misa bombasa