| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Zlostavljači u tramvajima u Društvo forumu; O tome se relativno malo govori ali mislim da bi se trebale poduzeti neke mjere protiv takvih bolesnika koji pipaju ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O tome se relativno malo govori ali mislim da bi se trebale poduzeti neke mjere protiv takvih bolesnika koji pipaju žene po tramvajima, vlakovima, autobusima.. Par mojih frendica je imalo također takvih iskustva, a i ja sama i bila sam jednostavno prešokirana da bi ikako drugačije reagirala nego pobjegla glavom bez obzira vani..U biti ne znam koji bi bio najbolji način reagiranja na takvo što: izderati se na budalu da te čuje cijeli tramvaj, pozvati policiju koja ne bi došla na vrijeme a i pitanje je dal bi uopće reagirali?..Eto tako, sad me zanima da li je netko imao slična iskustva ili barem vidio takvo zlostavljanje te po vašem mišljenju: što učiniti??
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Celebrity | Re: Zlostavljači u tramvajima ma ja sam vidjela par puta neke bolesnike kako bacaju drkicu u autobusu,ali da me jedan takav takne,ne da bi me cuo cijeli autobus nego bi mu to bilo zadnje!! na takve stvari ja imam jako agresivnu reakciju! ne kazem da tako treba postupiti,ubiti najbolje se maknuti i ignorirati ih! oni su full zeljni paznje i najgore im je kad ih ljudi ignoriraju! ali ne daj Boze da mi takav neki naleti kad sam nervozna!!!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 621
![]() ![]() ![]() ![]() | ja sam imala slična iskustva po tramvajima i uvijek se počnem derati ko da sam luda tako da pacijenti uglavnom izađu na drugoj stanici..... kakvih sve budala ima to je preeeestrašno!!! neki dan sam u busu vidjela nekog freaka koji se pravio da si drka prst..... i cijelo vrijeme bulji u curu preko puta.....
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX Zadnji Uredio teica : 20-02-07 u 13:12. Razlog: spajanje |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima ...ne znam što me je više strah kad se vozim tramvajem: da mi netko ukrade novčanik ili da me seksualno zlostavlja!
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima Ja valjda imam najluđih priča iz tramvaja. Sretneš svakakve bolesnike. A pošto idem na fax i išla sam u školu s tramvajem imam i devetogodišnje iskustvo. Najžešći mi je (možda ste i čule za njega) Cipelarko. Frajer se sjedne na stepnice od vrata i uhvati nekoga tko mu je u dohvatnom krugu za cipelu (najčešće žene) i gladi ju, gladi, trlja, čisti, ljubi... I ne možeš ga se rješiti. Trkaš ga, vičeš, lupaš sa drugom nogom, udaraš... ali on ne pušta cipelu. Prebolestan lik. Jednom frendicu uhvatio za čizmu, izglancao ju do Frankopanske da je blistala. Em što je bilo s jedne strane tragično, jer je ona popizdila i nitko se nije usudio prići jer bi i njega čopio za cipelu (i ne pustio) s druge strane bilo smiješno jer joj je jedna čizma zglancana a druga prljava. ![]() E da, drugi najžešći lik ever je Giovanni the Windows cleaner. Kad on uđe unutra sa svojom opremom za čišćenje prozora . Još u srednjoj kad sam bila- bila je aktualna ona pjesma od Divasica gdje nešto pjevaju o njemu. I frendica nije znala tko je on. Sretnemo mi njega u tramvaju i kažem ja njoj "E to ti je onaj Giovanni", a on je valjda čuo da sam to rekla i počeo se izderavati na nas, nju primio za ruku, a mene udario drugom. Jebate jesam se tada prestrašila njega. O tad kad ga vidim- izbjegavanje i čekanje drugog tramvaja. Navodno da je tip završio tri faxa i prolupao. A šta'š?!Imam još milijon priča, ali bolje da ne pričam.... Zadnji Uredio teica : 20-02-07 u 13:29. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima jebiga, kad je nejebica u pitanju neki ne biraju sredstva da osjete malo guze pod rukama ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Zlostavljači u tramvajima A kao nijednoj to ne paše ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: autobusi, tramvaji, zlostavljanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:03.