Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Zlostavljači u tramvajima u Društvo forumu; O tome se relativno malo govori ali mislim da bi se trebale poduzeti neke mjere protiv takvih bolesnika koji pipaju ž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-02-07, 12:03   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto
Post Zlostavljači u tramvajima

O tome se relativno malo govori ali mislim da bi se trebale poduzeti neke mjere protiv takvih bolesnika koji pipaju žene po tramvajima, vlakovima, autobusima..
Par mojih frendica je imalo također takvih iskustva, a i ja sama i bila sam jednostavno prešokirana da bi ikako drugačije reagirala nego pobjegla glavom bez obzira vani..U biti ne znam koji bi bio najbolji način reagiranja na takvo što: izderati se na budalu da te čuje cijeli tramvaj, pozvati policiju koja ne bi došla na vrijeme a i pitanje je dal bi uopće reagirali?..Eto tako, sad me zanima da li je netko imao slična iskustva ili barem vidio takvo zlostavljanje te po vašem mišljenju: što učiniti??
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 12:10   #2 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,611
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00
Re: Zlostavljači u tramvajima

ma ja sam vidjela par puta neke bolesnike kako bacaju drkicu u autobusu,ali da me jedan takav takne,ne da bi me cuo cijeli autobus nego bi mu to bilo zadnje!! na takve stvari ja imam jako agresivnu reakciju! ne kazem da tako treba postupiti,ubiti najbolje se maknuti i ignorirati ih! oni su full zeljni paznje i najgore im je kad ih ljudi ignoriraju!
ali ne daj Boze da mi takav neki naleti kad sam nervozna!!!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 12:11   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-10-06
Godina: 20
Poruka: 621
Lucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz mase
ja sam imala slična iskustva po tramvajima i uvijek se počnem derati ko da sam luda tako da pacijenti uglavnom izađu na drugoj stanici..... kakvih sve budala ima to je preeeestrašno!!!

neki dan sam u busu vidjela nekog freaka koji se pravio da si drka prst..... i cijelo vrijeme bulji u curu preko puta.....
THE SEX

Zadnji Uredio teica : 20-02-07 u 13:12. Razlog: spajanje
Lucia je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 12:51   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...ne znam što me je više strah kad se vozim tramvajem: da mi netko ukrade novčanik ili da me seksualno zlostavlja!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 13:26   #5 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja valjda imam najluđih priča iz tramvaja. Sretneš svakakve bolesnike. A pošto idem na fax i išla sam u školu s tramvajem imam i devetogodišnje iskustvo.

Najžešći mi je (možda ste i čule za njega) Cipelarko. Frajer se sjedne na stepnice od vrata i uhvati nekoga tko mu je u dohvatnom krugu za cipelu (najčešće žene) i gladi ju, gladi, trlja, čisti, ljubi... I ne možeš ga se rješiti. Trkaš ga, vičeš, lupaš sa drugom nogom, udaraš... ali on ne pušta cipelu. Prebolestan lik. Jednom frendicu uhvatio za čizmu, izglancao ju do Frankopanske da je blistala. Em što je bilo s jedne strane tragično, jer je ona popizdila i nitko se nije usudio prići jer bi i njega čopio za cipelu (i ne pustio) s druge strane bilo smiješno jer joj je jedna čizma zglancana a druga prljava.

E da, drugi najžešći lik ever je Giovanni the Windows cleaner. Kad on uđe unutra sa svojom opremom za čišćenje prozora . Još u srednjoj kad sam bila- bila je aktualna ona pjesma od Divasica gdje nešto pjevaju o njemu. I frendica nije znala tko je on. Sretnemo mi njega u tramvaju i kažem ja njoj "E to ti je onaj Giovanni", a on je valjda čuo da sam to rekla i počeo se izderavati na nas, nju primio za ruku, a mene udario drugom. Jebate jesam se tada prestrašila njega. O tad kad ga vidim- izbjegavanje i čekanje drugog tramvaja. Navodno da je tip završio tri faxa i prolupao. A šta'š?!

Imam još milijon priča, ali bolje da ne pričam....

Zadnji Uredio teica : 20-02-07 u 13:29.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 13:34   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

...za ovog prvog sam čula, al fala bogu još ga srela nisam!koji mazohistički bolesnici!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 13:42   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-01-07
Godina: 21
Poruka: 86
viky986 se izdvaja iz mase

a da cula sam za njih a i vidjela ih
viky986 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 14:20   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-04-06
Poruka: 246
Mira Kull se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Mira Kull Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mira Kull Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku Mira Kull

Jednom me davno jedan šlatario mada sam se izmicala. Inače ništa drugo.
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 14:26   #9 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

jebiga, kad je nejebica u pitanju neki ne biraju sredstva da osjete malo guze pod rukama
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 15:18   #10 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,497
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

A kao nijednoj to ne paše

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: autobusi, tramvaji, zlostavljanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111