Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Zlostavljači u tramvajima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Najžešći mi je (možda ste i čule za njega) Cipelarko. E da, drugi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-02-07, 15:24   #11 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,082
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook
Re: Zlostavljači u tramvajima

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke

Najžešći mi je (možda ste i čule za njega) Cipelarko.
E da, drugi najžešći lik ever je Giovanni the Windows cleaner.Imam još milijon priča, ali bolje da ne pričam....
hahahahaha......

cipelarko.....JA SE BUM UBIL......hahahahaha

daj jos par pricica...riknul sam....

kaj si ne kupite auto...hehehe...jebes trandzu
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 15:35   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
A kao nijednoj to ne paše
a kaj tebi paše ak te šlataju tipovi po tramvajima?
pa nisu svi ko ti .. možda im je neugodno

silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 15:45   #13 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,746
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ne...volim kad me žene hvataju

To je bila šala,Silence ! Ne moraš odmah skakat...dobro,možda je neprimjerena jer je ovo ozbiljna tema i ozbiljan problem....

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 15:47   #14 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ne znam za tramvaje jer ne živim u Zagrebu, ali zato svakakvih idiota sretneš po vlakovima...
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 15:49   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Ne...volim kad me žene hvataju

To je bila šala,Silence ! Ne moraš odmah skakat...dobro,možda je neprimjerena jer je ovo ozbiljna tema i ozbiljan problem....
pa i ja sam se našalio .. ne moraš odma skakat

silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 15:59   #16 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,368
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Vander nije poanta u autu. Imam ga, ali ne da mi se po Zagrebu zajebavati sa parkinzima, prometom, gužvom... a i nisam neki vozač moram priznati!

A ne znam, imam još par pričica. Jednu poprilično neukusnu.
Ušla sam u tramvaj i stala se skroz odnatraga i gledala prema vani. Bila je onako osrednja gužva. I ništa, gledam van prema cesti, pišem poruku i osjetim da me nešto jako neprimjetno digra po guzici. Bilo mi malo čudno ali mislila sam "gužva je, pa kaj sad" i kad je to "nešto" postalo intenzivije okrenem se i skužim kako me frajer šlata po guzici. Najtragičnije na priči je bilo što to nije neki starkenja bio, niti netko ko izgleda kao da je retardus, nego onako dečko od kojih 25 godina i poprilično normalnog izgleda. Počela sam mu psovati, mislim da sam ga čak i kresnula mobitelom po labrnji. Samo je izletio van iz tramvaja na slijedećoj stanici glavom bez obzira. Idiot!

E da ima jedna baba...moj favorit: ja ju zovem Brkata. Žena ima brkove i bradu ko muško. Ja ne znam da li to neki hermoafrodit ili je zaista žena, ali ima brkove da cijeli tramvaj gleda kada ona uđe. Čak sam i slikala tu bakicu (ovaj... ne znam kaj je), budem stavila sliku čim ju nađem.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:29   #17 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,008
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ja valjda imam najluđih priča iz tramvaja. Sretneš svakakve bolesnike. A pošto idem na fax i išla sam u školu s tramvajem imam i devetogodišnje iskustvo.

Najžešći mi je (možda ste i čule za njega) Cipelarko. Frajer se sjedne na stepnice od vrata i uhvati nekoga tko mu je u dohvatnom krugu za cipelu (najčešće žene) i gladi ju, gladi, trlja, čisti, ljubi... I ne možeš ga se rješiti. Trkaš ga, vičeš, lupaš sa drugom nogom, udaraš... ali on ne pušta cipelu. Prebolestan lik. Jednom frendicu uhvatio za čizmu, izglancao ju do Frankopanske da je blistala. Em što je bilo s jedne strane tragično, jer je ona popizdila i nitko se nije usudio prići jer bi i njega čopio za cipelu (i ne pustio) s druge strane bilo smiješno jer joj je jedna čizma zglancana a druga prljava.

E da, drugi najžešći lik ever je Giovanni the Windows cleaner. Kad on uđe unutra sa svojom opremom za čišćenje prozora . Još u srednjoj kad sam bila- bila je aktualna ona pjesma od Divasica gdje nešto pjevaju o njemu. I frendica nije znala tko je on. Sretnemo mi njega u tramvaju i kažem ja njoj "E to ti je onaj Giovanni", a on je valjda čuo da sam to rekla i počeo se izderavati na nas, nju primio za ruku, a mene udario drugom. Jebate jesam se tada prestrašila njega. O tad kad ga vidim- izbjegavanje i čekanje drugog tramvaja. Navodno da je tip završio tri faxa i prolupao. A šta'š?!

Imam još milijon priča, ali bolje da ne pričam....
čuo sam za prvog, ali pod radnim naslovom 'cipelić'..

a kaj drugi nije 'gibonni', a ne giovanni?

super mi je onaj koji na trgu daje znak tramvaju kad da krene. treba mu dati uniformu prometnog policajca.

a što se tiče debila koji šlataju, cure, najbolje je dići dreku i napraviti im scenu pred punim tramvajem ak vam nije bed. a noćne tramvaje izbjegavati bez pratnje.
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:36   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,023
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

U doba kad ja šalabajzal po tramvajima/busevima uvijek se na mene naslanjele curke. Nema ljepse stvari ujutro kad je ogromna guzva kad osjetis dva razdvojena pritiska na ledjima ili kad prolazi kraj tebe pa te strajfne sisom. Njamiiiii. Jedino je bad kaj sam moral često ispred sebe drzati ruksak da ne ispadnem bolesnik sa kvrgom u trapericama
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:42   #19 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,008
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
U doba kad ja šalabajzal po tramvajima/busevima uvijek se na mene naslanjele curke. Nema ljepse stvari ujutro kad je ogromna guzva kad osjetis dva razdvojena pritiska na ledjima ili kad prolazi kraj tebe pa te strajfne sisom. Njamiiiii. Jedino je bad kaj sam moral često ispred sebe drzati ruksak da ne ispadnem bolesnik sa kvrgom u trapericama
e pa to je već uživanje u tramvajskoj gužvi na pristojan način!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 17:05   #20 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,368
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Našla sam babu (ovaj ne znam kaj je to...), ova u žutom đemperu u sred ljeta.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg baba_s_brkovima.jpg (20.5 KB, 111 pogleda)
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: autobusi, tramvaji, zlostavljanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114