| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Zlostavljači u tramvajima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Najžešći mi je (možda ste i čule za njega) Cipelarko. E da, drugi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Zlostavljači u tramvajima Citat:
cipelarko.....JA SE BUM UBIL......hahahahaha daj jos par pricica...riknul sam.... kaj si ne kupite auto...hehehe...jebes trandzu
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Purger | Re: Zlostavljači u tramvajima Ne...volim kad me žene hvataju ![]() To je bila šala,Silence ! Ne moraš odmah skakat...dobro,možda je neprimjerena jer je ovo ozbiljna tema i ozbiljan problem....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,368
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima Vander nije poanta u autu. Imam ga, ali ne da mi se po Zagrebu zajebavati sa parkinzima, prometom, gužvom... a i nisam neki vozač moram priznati! A ne znam, imam još par pričica. Jednu poprilično neukusnu. Ušla sam u tramvaj i stala se skroz odnatraga i gledala prema vani. Bila je onako osrednja gužva. I ništa, gledam van prema cesti, pišem poruku i osjetim da me nešto jako neprimjetno digra po guzici. Bilo mi malo čudno ali mislila sam "gužva je, pa kaj sad" i kad je to "nešto" postalo intenzivije okrenem se i skužim kako me frajer šlata po guzici. Najtragičnije na priči je bilo što to nije neki starkenja bio, niti netko ko izgleda kao da je retardus, nego onako dečko od kojih 25 godina i poprilično normalnog izgleda. Počela sam mu psovati, mislim da sam ga čak i kresnula mobitelom po labrnji. Samo je izletio van iz tramvaja na slijedećoj stanici glavom bez obzira. Idiot! E da ima jedna baba...moj favorit: ja ju zovem Brkata. Žena ima brkove i bradu ko muško. Ja ne znam da li to neki hermoafrodit ili je zaista žena, ali ima brkove da cijeli tramvaj gleda kada ona uđe. Čak sam i slikala tu bakicu (ovaj... ne znam kaj je), budem stavila sliku čim ju nađem. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima Citat:
![]() a kaj drugi nije 'gibonni', a ne giovanni? super mi je onaj koji na trgu daje znak tramvaju kad da krene. treba mu dati uniformu prometnog policajca. ![]() a što se tiče debila koji šlataju, cure, najbolje je dići dreku i napraviti im scenu pred punim tramvajem ak vam nije bed. a noćne tramvaje izbjegavati bez pratnje. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima U doba kad ja šalabajzal po tramvajima/busevima uvijek se na mene naslanjele curke. Nema ljepse stvari ujutro kad je ogromna guzva kad osjetis dva razdvojena pritiska na ledjima ili kad prolazi kraj tebe pa te strajfne sisom. Njamiiiii. Jedino je bad kaj sam moral često ispred sebe drzati ruksak da ne ispadnem bolesnik sa kvrgom u trapericama ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima Citat:
![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: autobusi, tramvaji, zlostavljanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:00.

a 

pusa