| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Zlostavljači u tramvajima u Društvo forumu; Prije djed nego baba A pazi naočale... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| charolastra | Re: Zlostavljači u tramvajima Prije djed nego baba A pazi naočale ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #22 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima uj fuj! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima Bio sam u Splitu u šestici vozio se od vukovarske prema solinskoj. U autobusu je bila gužva. Držao sam se objema rukama za horizonatlni rukohvat i bio naslonjen na prozore. Na novoj stanici među ljudima ušla je i plavuša koja je dohodala do mene i stala naspram mene leđima okrenuta prema meni. Što je autobus više vozio to se ona više naginjala prema meni, kada odjednom je skroz naslonila svoju guzicu na khm. Primjetio sam da mi se khm počeo dizati i shavtio sam da nemogu unazad niti u stranu. Bio sam bespomoćan i pomislio: "Joj, što će li reći?". Slijedeće četiri krvave stanice natjeraivao sam sebe da mislim na svakakve grozote samo da mi "opadne". ![]() Jebeš autobuse. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,292
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima Citat:
![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Zlostavljači u tramvajima to ti je namjerno napavila....poznata je u gradu...vozika se cijeli dan amo tamo ..djeluje kod najvecih guzvi....i uletava nabrundanim tipovima samo da ih jos jace zapali...to joj je hobi...hehehehe
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima Citat:
![]() Sjedi klinjo od 10 godina sam u autobousu i dođe tip neke babe kao i ta samo deblja, sjedne i naravno klinjo pobjegne a ona mu na to: "dođi ti ovdje, ja ne grziem hehehe". ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: autobusi, tramvaji, zlostavljanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.

Prije djed nego baba
A pazi naočale 

a