| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Zlostavljači u tramvajima u Društvo forumu; Što se nitko još nije sjetio bakica sa oštrim predmetima? .... Ja sam i modrice od toga dobio... Mislim, onako, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-09-06
Poruka: 14
![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima Što se nitko još nije sjetio bakica sa oštrim predmetima? .... Ja sam i modrice od toga dobio... Mislim, onako, samo ulete... i bam!!! ravno po nozi sa oštrim dijelom.... a što da radim??? Nokautirat ne mogu... A još se onda žale da se ljudi guraju... Njihov "parfem" odbijam spominjat. nema bakica.... |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima steta sto kod mene nema tramvaja da se i na mene koja plavusa prisloni i odmori svoje kugle Ovdje samo busevi i to se voze stare babe koje idu s placa, a sve smrdi 50 m dalje Odlicno sto se ne moram vozit s busom![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima Jednom kad sam išla u školu s frendicom mi se to dogodilo.Mi smo bile skros na kraju u drugim kolima 5.Na jednoj stanici je ušo lik sa svojih 4 banke i stao do nas.Mi smo pričale i skužimo mi da se on nervozno nakašljava i vrti se na sve strane ko ona balerina u kutijici.Mi smo skužile kaj je i počele umirati od smjeha.Na kraju je to sve ispalo jako smješno i nismo se više obazirale na frika. ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: većinom tu negdje Godina: 25
Poruka: 528
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima Ima svakakvih bolesnika oko nas!! ovaj "cipelarko" na kraju i nije tako loš, kaj bar ti zglanca cipele! hahaha nije mi se tak nekaj nikad dogodilo ali brijem da bi tako opizdila frajera da bi se rasipao po cijelom tramvaju!! imate pravo kad kažete da su takvi freakovi samo željni pažnje i ako je ne dobiju jednostavno odustanu tj odu dalje!! ma sve u svemu bolesno, totalno!! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 47
![]() | Jednom sam naletjela na "cipelarka" na Črnomercu...Mislim, koja pojava..Zahaklao se frendici za nogu, na njenu sreću i nesreću cipelarka nosila je marte, pa ga je spičila posred face, he he..tak mu treba,gad jedan. A gradom je nekada ordinirala baba kaj žica, pa ak joj ne daš ništa onak ti se nakašlje u facu! Ma preodvratno.. joj da! A onaj frajer kaj pokazuje fotke svog pimpača?! Onak sređen u odijelu šeće gradom, fura neku aktovku i onda ti se približi i izvadi fotku svog mravojeda i pita : A jel dobar? E, to je doživljaj...svašta.Jednom sam sjedila usred bijela dana, cca 4 popodne u tramvaju i uleti tip, onak polu skitnica i sjedne. Bilo nas je troje u tramvaju. I tak se furamo kad odjednom snimim tipa, skida hlače i počinje drkati!!! Šta sve ima, Bože dragi... Koristi edit! Zadnji Uredio daidza : 26-06-07 u 01:38. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima Hehhe. Čari velegrada. Joooj kako volim svoje malo provincijsko mjesto ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zlostavljači u tramvajima neopisivo obozavam kad mi neko nasere svoju sapu na moje dupe u busu/tramvaju... tad grebem, grizem, mlatim rukama, vistim u sav glas ali prije toga slijedi uljudno upozorenje povisenim tonom da se makne ruka s mene ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima Citat:
...pa, di ti živiš ?? U Diznilendu ? ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima stojim ja u basu sa frendicom,pokraj srednjih vrata. bus prekrcat. iza mene baba sa vrecicama i neki tip od 6 banki. i osjetim ja da mene nesto po guzi stalno,i okrenem se ja i vidim zensku da drzi vrecice i mislim ja ono to me vrecice pikaju stalno. kad smo izasli van i kad mi je frendica rekla da je onaj tip od 6 banki trlji ku*** pa moje dupe UBIT SAM JE HTJELA!!! ko da mi nije htjela prije rec. i to su prijatelji ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: autobusi, tramvaji, zlostavljanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:10.

Njihov "parfem" odbijam spominjat.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.