Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Zlostavljači u tramvajima u Društvo forumu; Možda ti se frendica napaljivala Nikad ne znaš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-07-07, 23:30   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,659
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan
Re: Zlostavljači u tramvajima

Možda ti se frendica napaljivala Nikad ne znaš
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 00:21   #42 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

LLLOOOLLL vidis nikad nisam o tome razmisljala. jos kad se sjetim da sam kroz sumu kasnije s njom isla.... PA MOGLA ME SILOVAT
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 01:06   #43 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-01-07
Godina: 29
Poruka: 67
dubizg se izdvaja iz mase

E da je to sve,to je samo dio poznatih frikova iz tramvaja, a da znate koliko ih se samo nagledam.Od riganja,pišanja pa čak su se pojedinci i posrali!!!!!Pa ti budi normalan onda!!!Vi se vozite svega par stanica i nagledate se svakakvih bisera,a ja ih moram trpit dnevno po sedam sati,a nemogu ništa nego se ponekad nasmijat,a ponekad mi se želudac okrene kad vidim šta je sve ljutski mozak spreman napravit da čovijek dobije malo pažnje!!!!To bi ti ja sve zatvorio u remetinec i tuko 24 sata na dan!!!!Stvarno ne vjerujem kakav sve šljam postoji u ovoj državi koji bolesnici!!!!
dubizg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 01:15   #44 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,522
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

A šta voziš tramvaj ili?
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 01:21   #45 (permalink)
Starter

Da upravo tako vozim tramvaj več šest godina i stvarno sam se nagledo bisera!!!!!
dubizg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 01:33   #46 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,522
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

A vjerujem.. baš neki dan pričam s tetom kako su ljudi neoprezni i kako idu ko muhe bez glave ispred tog tramvaja i najviše mi žao toh vizača, ko onaj jadnik koji je morao na bolovanje kad mu je ona mala podletila...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 01:44   #47 (permalink)
Starter

Vjeruj mi kaj se tiče one male ispala je jako loša konbinacija,a jebi ga kad je svijet malen!!!!Taj vozač ti je počeo radit isti dan ko i ja,a ta mala kaj je pala pod tramvaj ti je moja frendica i živi tri ulice dalje od mene!!!!Stari od te cure ti je prije radio u nekoj firmi s tim vozačem,a žena od tog vozača i danas radi sa starom od te cure!!!!!Još jedan gorki okus nosim još iz 1995. godine kad mi je frendica poginula ispod tramvaja!!!!!!!!
dubizg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 19:19   #48 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 483
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

stara tema, nisam sve čitao... al moram da se osvrnem na naslov teme i kažem...
nisam nikad nekog pipkao il bilo šta u tramvaju il bilo gdje...
oke, jesam ko klinac možda... al ko nije

enivej, jednom ja tako u tramvaju... krenem prema izlazu i tolka je gužva da nemam gdje ruke stavit... tak da sam ih samo pustio visjet i pokušao održavat ravnotežu nogama!
a oko mene neka grupica trebica... i sam skužim da je ruka opasno blizu jednoj guzi... al nisam ni pomišljal to dirat XD
kad ono... pogled njene valjda frendice>> gori u paklu ti pervezni papčino!!

ma ajde cure oladite...

aja neznam kakav dojam ostavljam il sam tad ostavio.. al jebo mišu pišu.. nisu svi bolesnici!

i btw:. jeste vidli kad đapaniz amaterske bizarnosti> groped asians, tak nešto... e pa pogledajte! to'e fakin sik
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 19:21   #49 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ja se volim trljat o neke cure po tramvajima, ali sam jako pristojan i čim se ona malo makne, ja odustanem... a i to je svojevrstan oblik komunikacije među ljudima.... ali vjerovatno ima ljudi što pretjeruju...
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 19:23   #50 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

njih treba razbit.... odvratno,nek si mamu zlostavljaju!!!
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: autobusi, tramvaji, zlostavljanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114