| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Zlostavljači u tramvajima u Društvo forumu; Možda ti se frendica napaljivala Nikad ne znaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima Možda ti se frendica napaljivala Nikad ne znaš![]()
__________________ "ja, BUM, potegnem jednu za vleho, frajer: a kaj se toučeš, a kaj se toučeš, reko: a kaj se toučem, a kaj se toučem, daj molim te se nauči ono lingvistike jebote..." |
| | |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima LLLOOOLLL vidis nikad nisam o tome razmisljala. jos kad se sjetim da sam kroz sumu kasnije s njom isla.... PA MOGLA ME SILOVAT ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-01-07 Lokacija: Zagreb-Kustošija Godina: 29
Poruka: 67
![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima E da je to sve,to je samo dio poznatih frikova iz tramvaja, a da znate koliko ih se samo nagledam.Od riganja,pišanja pa čak su se pojedinci i posrali!!!!!Pa ti budi normalan onda!!!Vi se vozite svega par stanica i nagledate se svakakvih bisera,a ja ih moram trpit dnevno po sedam sati,a nemogu ništa nego se ponekad nasmijat,a ponekad mi se želudac okrene kad vidim šta je sve ljutski mozak spreman napravit da čovijek dobije malo pažnje!!!!To bi ti ja sve zatvorio u remetinec i tuko 24 sata na dan!!!!Stvarno ne vjerujem kakav sve šljam postoji u ovoj državi koji bolesnici!!!! |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima A vjerujem.. baš neki dan pričam s tetom kako su ljudi neoprezni i kako idu ko muhe bez glave ispred tog tramvaja i najviše mi žao toh vizača, ko onaj jadnik koji je morao na bolovanje kad mu je ona mala podletila... |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-01-07 Lokacija: Zagreb-Kustošija Godina: 29
Poruka: 67
![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima Vjeruj mi kaj se tiče one male ispala je jako loša konbinacija,a jebi ga kad je svijet malen!!!!Taj vozač ti je počeo radit isti dan ko i ja,a ta mala kaj je pala pod tramvaj ti je moja frendica i živi tri ulice dalje od mene!!!!Stari od te cure ti je prije radio u nekoj firmi s tim vozačem,a žena od tog vozača i danas radi sa starom od te cure!!!!!Još jedan gorki okus nosim još iz 1995. godine kad mi je frendica poginula ispod tramvaja!!!!!!!! |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Zlostavljači u tramvajima stara tema, nisam sve čitao... al moram da se osvrnem na naslov teme i kažem... nisam nikad nekog pipkao il bilo šta u tramvaju il bilo gdje... oke, jesam ko klinac možda... al ko nije ![]() enivej, jednom ja tako u tramvaju... krenem prema izlazu i tolka je gužva da nemam gdje ruke stavit... tak da sam ih samo pustio visjet i pokušao održavat ravnotežu nogama! a oko mene neka grupica trebica... i sam skužim da je ruka opasno blizu jednoj guzi... al nisam ni pomišljal to dirat XD kad ono... pogled njene valjda frendice>> gori u paklu ti pervezni papčino!! ma ajde cure oladite... aja neznam kakav dojam ostavljam il sam tad ostavio.. al jebo mišu pišu.. nisu svi bolesnici! i btw:. jeste vidli kad đapaniz amaterske bizarnosti> groped asians, tak nešto... e pa pogledajte! to'e fakin sik
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zlostavljači u tramvajima Ja se volim trljat o neke cure po tramvajima, ali sam jako pristojan i čim se ona malo makne, ja odustanem... a i to je svojevrstan oblik komunikacije među ljudima.... ali vjerovatno ima ljudi što pretjeruju... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: autobusi, tramvaji, zlostavljanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:47.

Nikad ne znaš

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.