| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Zlostavljači u tramvajima u Društvo forumu; joj....u tramvajima stvarno ima svašta....ima jedna baba u 14-ici,čim uđe počne nabrajat,ušla sam,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima joj....u tramvajima stvarno ima svašta....ima jedna baba u 14-ici,čim uđe počne nabrajat,ušla sam,sad se vozim,prođem to i to,siđem tu,idem tamo...i tako cijelim putem....svi znaju di ona ide....onda onaj,mi ga zovemo prometnik...na trgu bude....čovjek fino ručno zatvara tramvajska vrata,i onda da znak vozaču da može krenut....onda ti razni perverznjaci....cipelića sam jednom s kišobranom opalila da mi pusti nogu...i pustio je ......jedan tip mi je po guzi s rukom prešao par puta...ja normalno mislila gužva u tramvaju,kad ono ispadne,da se tip nabija na mene....katastrofa..... |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,338
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima Citat:
![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima Bože, katastrofa.. ja sam imala samo kontakt sa cipelićem u 6-ici.. držao me za nogu od Palace-a do Branimirca dok mu ja i frendice nismo zgazile ruke.. ma užas..
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Zlostavljači u tramvajima cipelići... wtf? brijem da sam vidio jednog takvog... ajme svašta.... ajd fetiš na noge.. stopala al cipele... lol XD
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 174
![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima a ovo mi nećete vjerovat. bio sam u tramvaju (6) točno na prelasku držićeve. ljeto otvoreni prozori. tamo imaju dvije škole, poprilično loše reputacije.... i tako ja sjedim negdje na kraju tramvaja a neka ženska stoji negdje oko sredine kod vrata. odjednom kroz prozor doletava rajčica i pogađa tu žensku. ![]() bilo mi je žao al sam se i zato pokido od smijeha ko nikad.![]() pa od kud ima rajčica pobogu ![]() ![]() |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-01-08 Godina: 18
Poruka: 61
![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima Joj užas .... i ja sam isto svakaj doživjela po tramvajima. Šlatarenja, pa kao slučajna guranja. Najgore mi je bilo kad sam se vozila u nocnom tramvaju i bila je onak srednje guzva ... ja stojim i gledam kroz prozor i neki se frajer stane kraj mene i onak neugodno bulji u mene ... mislim si bude prestal kad se okrenem nakon par minuta frajer ga izvadio i drka .... fuuuuuuuuujjjjjj. Sva sreća pa je pobjegao na idućoj stanici. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima Evo da vidite da nisu samo žene koje se uznemirava. Meni se dogodilo par puta u tramvaju kad je bila gužva da me žene prime za guzu (baš stisnu). Ja se okrenem a one gledaju na drugu stranu, kao nisam ja. Meni bi to bio kompliment da se znamo i da se radi o mlađim ženama. A kad sam se vozio u noćnom prije par godina, jedna cura (pijana) se objesila za mene i zagrlila me. Frendovi su mi se smijali, nisam se mogao izvući do okretališta. Tad je malo došla sebi, prošetali smo, otpratio je do doma i nakon tjedan dana prohodali (bivša ) |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 21
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: autobusi, tramvaji, zlostavljanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:18.

......jedan tip mi je po guzi s rukom prešao par puta...ja normalno mislila gužva u tramvaju,kad ono ispadne,da se tip nabija na mene....katastrofa.....

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

)