| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Zlostavljači u tramvajima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: petrica_ joj....jedan tip mi je po guzi s rukom prešao par puta...ja normalno mislila ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #66 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,911
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,174
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zlostavljači u tramvajima evo da ispričam zgodu od jučer......nije u tramvaju....al je na tramvajskoj stanici......iziđem iz tramvaja,trčim na fax......dečko me zaustavi i pita jel bi mi mogao slikat stopala.........ja ga pogledam onak kao jesi normalan....kaže on meni ma ništa nastrano,za jednu stranicu fetishi na internetu ,ja normalno kažem ne.....kaže on,a jel mogu onda u čizmama slikat,kažem ja opet ne.....on izvadi digitalni i počne mi slikat čizme,i niš,onda sam potrčala prema faxu....taj je ziher od cipelića neka bliža rodbina.....katastrofa.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: autobusi, tramvaji, zlostavljanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:44.