| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Znati kuhati u Društvo forumu; Nisam znala gdje točno... pa sam stavila u ž kut... Što mislite, da li je važno znati kuhati? Neki dan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Znati kuhati Nisam znala gdje točno... pa sam stavila u ž kut... Što mislite, da li je važno znati kuhati? Neki dan u jednoj kolumni sam čitala pitanje žene, a to sam se dosta dugo pitala i sama... da li bi svejedno dečko sa curom bio kada bi ona odbijala sex koliko kuhinju? Dakle, da li bi se m bio spreman obvezati ženi koja je loša u krevetu, a kuhinja joj je ili katastrofa u kuhinji, ali zato u krevetu OMG!!!
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Nisam neki tradicionalni tip ali ipak mislim da je važno znati kuhat, ne zato da bih zadovoljila muškarca nego zbog praktičnosti... i zbog same sebe, a uostalom kuhanje je ionako mačji kašalj, ja ne znam kuhat ali i ono što skuham po prvi put odmah mi super ispadne..
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati ne znam..... i ja sam uvjek mislila da je zena ta koja kuha,a muski radi muske poslove npr donosi drva,popravlja itd. ali izumili su centralno,mikrovalnu, i svakakve preparate,tako da se mozes snac kako god. i da odgovorim na pitanje-smatram da je vazno ili nevazno zbog tebe same a ne zbog muskog. mozda on dobro kuha. ili ako ne kuha bit ces sretna pa ce te vodit van na veceru ili cete jesti sandwiche pa ce vam bit zlo i pocet cete skupa uciti ili nek stara skuha pa nosi od nje sebi doma. iako ce joj to dodijat
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Znati kuhati vazno je znati kuhati, ali ne samo zazene nego i za muskarce. ne mozes se non stop hraniti smecem iz mcdonaldsa, fastfoodom, pizzama, blabla... ionako kuhanje nije nekakav bauk sto se mene tice - ne dolazi u obzir placati nekome da mi kuha, meni je to bacanje novca.. radije cu se sama potrudit i naucit kod mene se ionako uvijek spremao samo rucak, ali niti no nista posebno, a dorucak i veceru si svako sam napravi po svojoj zelji. sto se tice drugog pitanja... lakse je nauciti kuhati nego nauciti biti OMG u krevetu i osim toga.. od sexa se ne zivi, ali od hrane da...
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #6 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Ok, za sebe nekaj znati nabrzinu spremiti... ne sad neke ručkiće sa 36 priloga raditi... O tome je više riječ, a ne o tome hoću li svojim kulinarskim umijećem znati preživit! A junk hranu i nejedem (pizzu ponekad jedino), netreba mi bolnica... ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Znati kuhati vrlo je vazno znati kuhati, skoro kao i ono drugo jer ces morat jest i za 30, 40 godina kad ti nece bas biti do sex-a
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Citat:
Rekla sam ako mi bude trebalo, znat ću i to; a sad nevidim važnost toga... i sve ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,911
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Oh My God ![]() on topic: mislim da je dobro znati kuhati npr. ja zivim odvojen od staraca od svoje otprilike 20-e god prema tome htio ili ne naucio sam kuhati sasvim pristojno...da se razumijemo nemozete ocekivati od mene srnece medaljone u umaku od sumskog voca (mada i to ne bi bio neki veci problem da imam sve te namirnice) cak i peglati (osim kosulja, e to nikako da usavrsim i pogodim pravu crtu )tako ako sam ja naucio neke stvari, to i za cure/zene ne bi trebalo predstavljati problem jer nesto kad se doma spremi je cesto ukusnije nego vani jesti...prije svega mislim zbog kucne atmosfere i ljubavi/truda ulozenog u to ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: kuhati, znati |
« glupost
|
Savjet ženama »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:06.

ili katastrofa u kuhinji, ali zato u krevetu OMG!!!

sto se mene tice - ne dolazi u obzir placati nekome da mi kuha, meni je to bacanje novca.. radije cu se sama potrudit i naucit