Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Znati kuhati u Društvo forumu; Aaaaa, ta poruka Sad znam kak ću ako se budem htjela ikada udati....

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-10-07, 13:37   #111 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,047
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Znati kuhati

Aaaaa, ta poruka
Sad znam kak ću ako se budem htjela ikada udati.
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 13:50   #112 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Jebate kaj sam zakuhala.
Evo, vidiš da znaš kuhati
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 13:55   #113 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,866
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ma dobit ćeš ti njega na 'nekuhanje'... Samo ga naučiš to cijeniti.

Pozoveš ga da mu napraviš neki kolač ili tortu, i isto se tako obučeš u samo pregaču. I onda tebi kao nespretnoj svako malo pada hrana po tebi (po onoj dobroj staroj 'pola pije, pola Šarcu daje'). Pa ne će ni biti bitno kakav je kolač ispao: kao prvo, dobro će se najesti i prije, a i kolač će mu poslije biti zadnja stvar na pameti.
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 13:59   #114 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Ma dobit ćeš ti njega na 'nekuhanje'... Samo ga naučiš to cijeniti.

Pozoveš ga da mu napraviš neki kolač ili tortu, i isto se tako obučeš u samo pregaču. I onda tebi kao nespretnoj svako malo pada hrana po tebi (po onoj dobroj staroj 'pola pije, pola Šarcu daje'). Pa ne će ni biti bitno kakav je kolač ispao: kao prvo, dobro će se najesti i prije, a i kolač će mu poslije biti zadnja stvar na pameti.
Svaka čast, ja znam peći palačinke, može i to proći?
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 14:01   #115 (permalink)
profa

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ok. Ali zašto "kao nespretna"?
Meni ne treba to "kao".
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 14:05   #116 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,866
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Mmm sirova smjesa za palačinke. Kad sam bio klinac, ništa mi nije bilo slađe nego to krasti...

Dorina- to 'kao nespretna' znači da ćeš morati znati strateški ispuštati hranu na prava mjesta...
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 20:33   #117 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 872
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

Citat:
Pravi autor: tigrica Pogledaj Poruke
a nemoj tako dorina..

triba se skuvati dici, nisam rekla da ce ti umriti od gladi, ima i hrane iz zamrzivaca to nije tesko spremiti.
al mislim da nije to to.

mozda te uhvati jos volja za kuhanjem pa ces nam diliti recepte na croportalu
a ma svaka čast ,nekažem ništa do kad si cura...izlaziš,škola,mama kuha, al kad se udaš,dobiješ djecu a ti i dalje neznaš kuhati...treba te . i to ne priznajem "neznam kuhati"-znaš samo nećeš i neželiš da naučiš. jadnoj djeci stalno davati gotova jela iz vrećice-da ti počnu srati klikere...katastrofa..domaću juhicu,salate,meseka,krumpira,...ma joj sve se može kad se hoće
ivana0015 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 21:17   #118 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,864
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

imho.. i muskarac i zena trebaju znati kuhati. ne samo zena i ne samo muskarac.

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 21:57   #119 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-07-07
Godina: 19
Poruka: 166
kljic se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku kljic

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Kljic, znači ti znaš kuhati?
znam nesto napraviti, ja i moja baka svake subote kuhamo nesto novo, tako da sam nesto i naucio...
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 22:25   #120 (permalink)
profa

Citat:
Pravi autor: ivana0015 Pogledaj Poruke
a ma svaka čast ,nekažem ništa do kad si cura...izlaziš,škola,mama kuha, al kad se udaš,dobiješ djecu a ti i dalje neznaš kuhati...treba te . i to ne priznajem "neznam kuhati"-znaš samo nećeš i neželiš da naučiš. jadnoj djeci stalno davati gotova jela iz vrećice-da ti počnu srati klikere...katastrofa..domaću juhicu,salate,meseka,krumpira,...ma joj sve se može kad se hoće
Svašta
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kuhati, znati

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114