| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Znati kuhati u Društvo forumu; Aaaaa, ta poruka Sad znam kak ću ako se budem htjela ikada udati.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Aaaaa, ta poruka ![]() Sad znam kak ću ako se budem htjela ikada udati. ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Ma dobit ćeš ti njega na 'nekuhanje'... Samo ga naučiš to cijeniti. ![]() Pozoveš ga da mu napraviš neki kolač ili tortu, i isto se tako obučeš u samo pregaču. I onda tebi kao nespretnoj svako malo pada hrana po tebi (po onoj dobroj staroj 'pola pije, pola Šarcu daje'). Pa ne će ni biti bitno kakav je kolač ispao: kao prvo, dobro će se najesti i prije, a i kolač će mu poslije biti zadnja stvar na pameti. ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #114 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Citat:
![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Mmm sirova smjesa za palačinke. Kad sam bio klinac, ništa mi nije bilo slađe nego to krasti... ![]() Dorina- to 'kao nespretna' znači da ćeš morati znati strateški ispuštati hranu na prava mjesta... ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #117 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Znati kuhati Citat:
,nekažem ništa do kad si cura...izlaziš,škola,mama kuha, al kad se udaš,dobiješ djecu a ti i dalje neznaš kuhati...treba te . i to ne priznajem "neznam kuhati"-znaš samo nećeš i neželiš da naučiš. jadnoj djeci stalno davati gotova jela iz vrećice-da ti počnu srati klikere...katastrofa..domaću juhicu,salate,meseka,krumpira,...ma joj sve se može kad se hoće | |
| | |
| | #118 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Znati kuhati imho.. i muskarac i zena trebaju znati kuhati. ne samo zena i ne samo muskarac.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #120 (permalink) | |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Citat:
Svašta ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kuhati, znati |
« glupost
|
Savjet ženama »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:49.

Samo ga naučiš to cijeniti.

Kad sam bio klinac, ništa mi nije bilo slađe nego to krasti... 
to nije tesko spremiti.
. i to ne priznajem "neznam kuhati"-znaš samo nećeš i neželiš da naučiš. jadnoj djeci stalno davati gotova jela iz vrećice-da ti počnu srati klikere...katastrofa..domaću juhicu,salate,meseka,krumpira,...ma joj sve se može kad se hoće