Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Znati kuhati u Društvo forumu; naravno da se treba snaći u kuhinji jer je kuhana hrana puno kvalitetnija i probavljivija od brze. ne mora to ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-08-07, 11:10   #11 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: Znati kuhati

naravno da se treba snaći u kuhinji jer je kuhana hrana puno kvalitetnija i probavljivija od brze. ne mora to biti baš neki fois gras i ne svaki dan (valjda će si većina moći priuštiti da jede vani bar jednom tjedno).

e sad, tko će kuhati..

ja ne bih imao ništa protiv da kuhinja bude mj zadatak jer mi je gušt i snalazim se ali ruka pomoći uvijek dobro dođe. dvoje slože ručak duplo brže. netko uvijek može očistiti i rezati povrće, složiti stol i pribor za jelo.. nebitno je li to muškarac ili žena, stvar je dogovora.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 11:38   #12 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Kako je debilno uopće raspravljati treba li čovjek znati kuhati ili ne. Osoba nije osoba ako nije potpuno sposobna sama preživjeti i živjeti, kuhajući, peglajući, čisteći... Što neke majke stvaraju, muškarčine koje bi(da nema mame ili žene) jednog dana umrle od gladi ili hodale prljave i zgužvane?? Uopće ne bi radio razliku muškarac/žena... kuhanje nije neurokirurgija... kuhati možete naučiti u tjedan dana, a imati tu vještinu cijeli život...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 11:39   #13 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Ma draga, miči mi se iz kuhinje i odi tamo prčkaj po veš mašini ...

U potpunosti se slažem s našim ševicom, onda ja baa skuham blaaah..

Edit... I još potpisujem Arisov post..

I odoh naručit pizzu
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 13:31   #14 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
I odoh naručit pizzu
dobro je, već znaš pizzu skuhati!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 14:18   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Kako je debilno uopće raspravljati treba li čovjek znati kuhati ili ne. Osoba nije osoba ako nije potpuno sposobna sama preživjeti i živjeti, kuhajući, peglajući, čisteći... Što neke majke stvaraju, muškarčine koje bi(da nema mame ili žene) jednog dana umrle od gladi ili hodale prljave i zgužvane?? Uopće ne bi radio razliku muškarac/žena... kuhanje nije neurokirurgija... kuhati možete naučiti u tjedan dana, a imati tu vještinu cijeli život...
Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
naravno da se treba snaći u kuhinji jer je kuhana hrana puno kvalitetnija i probavljivija od brze. ne mora to biti baš neki fois gras i ne svaki dan (valjda će si većina moći priuštiti da jede vani bar jednom tjedno).

e sad, tko će kuhati..

ja ne bih imao ništa protiv da kuhinja bude mj zadatak jer mi je gušt i snalazim se ali ruka pomoći uvijek dobro dođe. dvoje slože ručak duplo brže. netko uvijek može očistiti i rezati povrće, složiti stol i pribor za jelo.. nebitno je li to muškarac ili žena, stvar je dogovora.
slažem se sa dečkima i žejela bih im samo reći: "I do!"

Naravno da treba htjeti kuhati i peglati i raditi kućanske poslove, ali ne žena, nego oboje. Kažem "htjeti" jer se kuhanje lako nauči pa nije potrebno neko veliko predznanje.
Ne bih mogla provesti život s osobom koja nije u stanju (tj. ne želi) napravit si pošteni obrok, nego čeka mene da mu ga serviram pod nos svaki dan.
Meni je to nepojmljivo budući da si kuham od 13. godine. E pa ako sam mogla ja s 13, može i on s 30.

U restranim je lijepo jesti, ali jesti u restoranu svaki dan mi je bacanje novca.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 14:55   #16 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

E bome ste me oprali ...
Nisam ja baš toliko lijena: volim prati suđa i peglati, to mi je gušt... samo ne da saugam! Slažem se da je u restoranu svakodnevno jest bacanje novca, a kaj se tiče junk hrane ne jedem je (niti pijem gazirano)...
Kad mi bude trebalo znat ću...i da, treba znati napraviti nekaj toplo jest (osim juhe!)... ali ne vidim iskreno pretjerani smisao u tome!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 15:00   #17 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,232
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ma nisu te oprali Bitno je ono što ti želiš i ono što tebe zanima, a ne ono što drugi misle da je tebi potrebno..

Npr. naravno da je znati voziti auto danas nešto što se podrazumijeva... a i može ti itekako olakšati život, ali neke žene (znam ih par) jednostavno to ne zanima, ne žele ići polagat a i zašto bi ako ih ne zanima?
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 15:04   #18 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
volim prati suđa i peglati, to mi je gušt...
.................do sad nisam znala da postoji osoba koja voli prati suđe..................meni je to najgori posao........... .........ali zato obožavam praviti kolače...........
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 15:07   #19 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,232
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja ne volim ni prati suđe a pogotovo ne peglat Volim usisavat zato
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 15:07   #20 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
E bome ste me oprali ...
Nisam ja baš toliko lijena: volim prati suđa i peglati, to mi je gušt... samo ne da saugam!
Nisam znala da i ti ne voliš usisavati. To je meni nešto najgore. Oprala bi tonu suđa, opeglala sve, počistila prašinu, ma čak i kuhala... Samo nemoj da uzimam usisivač u ruke.

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke

Citat:
Pravi autor: ..pahuhuljica.. Pogledaj Poruke
[b].................do sad nisam znala da postoji osoba koja voli prati suđe.........
Ja.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kuhati, znati

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108