| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Znati kuhati u Društvo forumu; naravno da se treba snaći u kuhinji jer je kuhana hrana puno kvalitetnija i probavljivija od brze. ne mora to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati naravno da se treba snaći u kuhinji jer je kuhana hrana puno kvalitetnija i probavljivija od brze. ne mora to biti baš neki fois gras i ne svaki dan (valjda će si većina moći priuštiti da jede vani bar jednom tjedno). e sad, tko će kuhati.. ja ne bih imao ništa protiv da kuhinja bude mj zadatak jer mi je gušt i snalazim se ali ruka pomoći uvijek dobro dođe. dvoje slože ručak duplo brže. netko uvijek može očistiti i rezati povrće, složiti stol i pribor za jelo.. nebitno je li to muškarac ili žena, stvar je dogovora. ![]() |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Kako je debilno uopće raspravljati treba li čovjek znati kuhati ili ne. Osoba nije osoba ako nije potpuno sposobna sama preživjeti i živjeti, kuhajući, peglajući, čisteći... Što neke majke stvaraju, muškarčine koje bi(da nema mame ili žene) jednog dana umrle od gladi ili hodale prljave i zgužvane?? Uopće ne bi radio razliku muškarac/žena... kuhanje nije neurokirurgija... kuhati možete naučiti u tjedan dana, a imati tu vještinu cijeli život...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Znati kuhati Ma draga, miči mi se iz kuhinje i odi tamo prčkaj po veš mašini ...U potpunosti se slažem s našim ševicom, onda ja baa skuham blaaah.. Edit... I još potpisujem Arisov post.. I odoh naručit pizzu ![]()
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #15 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Citat:
Citat:
![]() Naravno da treba htjeti kuhati i peglati i raditi kućanske poslove, ali ne žena, nego oboje. Kažem "htjeti" jer se kuhanje lako nauči pa nije potrebno neko veliko predznanje. Ne bih mogla provesti život s osobom koja nije u stanju (tj. ne želi) napravit si pošteni obrok, nego čeka mene da mu ga serviram pod nos svaki dan. Meni je to nepojmljivo budući da si kuham od 13. godine. E pa ako sam mogla ja s 13, može i on s 30. U restranim je lijepo jesti, ali jesti u restoranu svaki dan mi je bacanje novca. | ||
| | |
| | #16 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati E bome ste me oprali ... Nisam ja baš toliko lijena: volim prati suđa i peglati, to mi je gušt... samo ne da saugam! Slažem se da je u restoranu svakodnevno jest bacanje novca, a kaj se tiče junk hrane ne jedem je (niti pijem gazirano)... Kad mi bude trebalo znat ću...i da, treba znati napraviti nekaj toplo jest (osim juhe!)... ali ne vidim iskreno pretjerani smisao u tome!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,232
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Ma nisu te oprali Bitno je ono što ti želiš i ono što tebe zanima, a ne ono što drugi misle da je tebi potrebno.. Npr. naravno da je znati voziti auto danas nešto što se podrazumijeva... a i može ti itekako olakšati život, ali neke žene (znam ih par) jednostavno to ne zanima, ne žele ići polagat a i zašto bi ako ih ne zanima? ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati .......... .......do sad nisam znala da postoji osoba koja voli prati suđe........... .......meni je to najgori posao........... .........ali zato obožavam praviti kolače...........![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) | ||
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Citat:
Citat:
![]() Ja. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: kuhati, znati |
« glupost
|
Savjet ženama »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:23.

...

Bitno je ono što ti želiš i ono što tebe zanima, a ne ono što drugi misle da je tebi potrebno.. 
.......do sad nisam znala da postoji osoba koja voli prati suđe...........
.........ali zato obožavam praviti kolače...........