| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Znati kuhati u Društvo forumu; teice zato ti volis praviti, tulumbe, tufahije, hurmasice i tahan-alvu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Ja isto volim prati suđe. Gust me igrati tetris sa suđem u suđerici....
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati .........a da li bi ga prao da nemaš suđericu?............. ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Joj, meni to nekaj najbolje: daj mi deterdžent i dobru peraču... i cijeli dan! Ma kakva veš-mašina za suđe čisto bacanje para!Ahahaha, Teice, samo za CPovce, naučit ću razvijat pitu (jbmu, jesam Bosanka ili ne), a ti pravi ovo kaj je već gore navedeno! OK? (sam javite 'oćete burek, od zelja pitu, sa krumpirima, sirom...)
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Nije bilo malo puta kad sam i to radio. Jeb'ga, tko zamaže taj i opere. Tako je moj stav. I kako sam dost cesto kuhao tako sam i cesto prao.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Znati kuhati Citat:
jednostavno se zadubim u svoje misli i ruke rade svoje
__________________ | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati .........ja bi rado pristala na dogovor da ja kuham, a netko drugi pere........... jer ja kad kuham, onda je hrpa i potrebnog i nepotrebnog suđa zamazana............![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Ja ne volim prat suđe iz samo jednog razloga - jer je s rukavicama nezgodno a kako volim prat u skoro vrućoj vodi onda mi poslije ruke budu jadne smežurane i moram stavit kilu kreme ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #30 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Citat:
![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kuhati, znati |
« glupost
|
Savjet ženama »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:31.

čisto bacanje para!
.......do sad nisam znala da postoji osoba koja voli prati suđe...........
.........ali zato obožavam praviti kolače...........