| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Znati kuhati u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ..pahuhuljica.. .........ja bi rado pristala na dogovor da ja kuham, a netko drugi pere........... jer ja kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | ||
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | ||
| | |
| | #32 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Ajme rukavice kod pranja suđa. ![]() Meni to baš super, ruke u vodi, pjena... Imam osjećaj da bi mogla cijelo ljeto prati suđe u nekom restoranu, to bi mi bio skroz OK posao. Međutim ljeto je prošlo. Btw. Mislim da mi je to neki poremećaj. Ne mogu gledati neoprano suđe. I poslije ručka ja ću ga oprati bez problema, pa makar jelo 20 ljudi. Nikad neću kupiti perilicu za suđe.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Citat:
........btw. kupi meni onda............![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
| | #35 (permalink) | ||
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,896
![]() Citat:
![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | ||
| | |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati .............što čekaš, napravi onda......... ............ja donesem kolačiće.........a poslije sve zajedno u teretanu...........![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Pa ne stavljam rukavice jer je nezgodno s njima, ali onda mi od vruće vode i brda suđa ruke budu užas... a da nemam mašine prala bi ja suđe, ne bježim ja od toga, samo ne volim ![]() Citat:
mislim da ona olakšava život kućanicama i ostavlja više vremena za neke druge stvari..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 23-08-07 u 17:04. | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Znam kuhati, volim kuhati, volim pospremati i volim sve kućanske poslove...opuštaju me...i dragi super kuha...Nažalost ni ja ni on nemamo vremena za ništa od navedenog pa nam naša dobra tete Nena skuha nešto fino i pospremi. Zahvaljujući njoj imamo vremena za sex ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kuhati, znati |
« glupost
|
Savjet ženama »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:27.

jer ja kad kuham, onda je hrpa i potrebnog i nepotrebnog suđa zamazana............

mislim da ona olakšava život kućanicama i ostavlja više vremena za neke druge stvari..