| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Znati kuhati u Društvo forumu; Ja hoću tetu Nenu koja će mi kuhati... nije bad ni ako bude Nenad... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Ja hoću tetu Nenu koja će mi kuhati... nije bad ni ako bude Nenad ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Posudit ću ti je. Jako je draga. dođe 2 puta tjedno i olakša mi život!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Znati kuhati Citat:
i nece ona nista modernije...LOL
__________________ | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Jedina dobra stvar od tih "modernijih aparata" su mikrovalna i kuhalo za vodu; ostalo je nepotrebno...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Kuhalo za vodu? Hmmm... ja to imam ali nikad nisam upalila. Imam šerpicu i đezvu i udri! Neka navika. Ista stvar s mikrovalnom, ja i brat se nekaj zezali i pokvarili mikrovalnu. Sada si sve podgrijavamo u šerpici. Tj. ja, on si je u stanu kupio novu mikrovalnu. Izdajica. |
| | |
| | #46 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Ma daj kuhalo je blagoslov... tko bi čekao da provri voda A mikrovalka.. kokice... ali i sve ostalo
| | |
| | #50 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Kako negdje vec netko rekao kroz samostalnost dolazi i do razvijanja neke vjestine. Uz par osnova pokupljenih iz mamine i bakine kuhinje do eksperimentiranja sa receptima iz kuharica, preko veganstva i makrobiotike, covjek skuzi podosta...meni kuhanje dolazi kao cisti gust, eksperimentirati sa hranom i improvizirati sa zacinima. Kad mi se neda neda, ali meni je kuhanje svakodnevica i ne smeta mi nimalo.... Ponekad jedino ono vjecno pitanje: A kaj cu danas kuhat? Cula sam negdje da ima neki forum vezan uz to 'sto kuhati danas'...ali ovaj tjedan se cini sam nesto kreativna, pa nisam ni imala potrebu traziti...no uvijek postoji tjedan iza toga, i onaj iza iduceg...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kuhati, znati |
« glupost
|
Savjet ženama »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.

mislim da ona olakšava život kućanicama i ostavlja više vremena za neke druge stvari..
i nece ona nista modernije...