Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Znati kuhati u Društvo forumu; Ja obozavam kuhati dadada...Od kad sam bila pikola visila sam s mamom po kuhinji uvijek i naucila tako dosta ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-08-07, 22:26   #51 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,863
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto
Re: Znati kuhati

Ja obozavam kuhati dadada...Od kad sam bila pikola visila sam s mamom po kuhinji uvijek i naucila tako dosta toga...Kako mi i mama i tata rade, a seka ne zivi vise s nama onda ja ponekad moram kuhati za sve nas...U biti cijelo ljeto sam ja kuhala ruckove...I tako dosadi mi recept neki pa ga ja odlucim poboljsati i tako improviziram i naucis dosta toga...Doduse kad je rijec o improvizaciji moras ipak znati neke osnove, npr. da neki zacini ne idu s nekim drugima u kombinaciji i da recimo neki imaju jacu aromu pa ih treba manje nego drugih i tako...jer inace nije dobro hehehehe..Uglavnom kuhanje mi je gust...ide li mi dobro neka prosudi cinjenica da i dalje kuham, a moji su svi doma zivi hehehehehe....
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 23:17   #52 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Moja malenkost Pogledaj Poruke
Ja obozavam kuhati dadada...
Voliš kuhati

Udaj se za mene

Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 03:10   #53 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Nisam znala gdje točno... pa sam stavila u ž kut...

Što mislite, da li je važno znati kuhati?

Neki dan u jednoj kolumni sam čitala pitanje žene, a to sam se dosta dugo pitala i sama... da li bi svejedno dečko sa curom bio kada bi ona odbijala sex koliko kuhinju?
Dakle, da li bi se m bio spreman obvezati ženi koja je loša u krevetu, a kuhinja joj je ili katastrofa u kuhinji, ali zato u krevetu OMG!!!

ja mislim da je vazno.
ako si sam onda je svejedno jel znas ili ne znas, uvik ces sebi nesta nac za prigrizt,
ako imas decka s kojim zivis onda bi bar ponekad bilo dobro nesto skuvati,
a ako imas dicu...da ne pricam, onda je obavezno znati kuvati.

to pitanje uvezi sexa i kuhinje, hmmm...................
mislim da je jedno i drugo vazno znati
a slucajno ako ne znas..sve se moze nauciti - samo triba volja.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 03:12   #54 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,941
Skunk je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: tigrica Pogledaj Poruke
ja mislim da je vazno.
ako si sam onda je svejedno jel znas ili ne znas, uvik ces sebi nesta nac za prigrizt,
ako imas decka s kojim zivis onda bi bar ponekad bilo dobro nesto skuvati,
a ako imas dicu...da ne pricam, onda je obavezno znati kuvati.

to pitanje uvezi sexa i kuhinje, hmmm...................
mislim da je jedno i drugo vazno znati
a slucajno ako ne znas..sve se moze nauciti - samo triba volja.

Zna Tigrica sta je dobro.
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 12:49   #55 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 851
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Nisam neki tradicionalni tip ali ipak mislim da je važno znati kuhat, ne zato da bih zadovoljila muškarca nego zbog praktičnosti... i zbog same sebe, a uostalom kuhanje je ionako mačji kašalj, ja ne znam kuhat ali i ono što skuham po prvi put odmah mi super ispadne..
. mislim da se malo previše diže prašina oko toga kuhanja...imam 25 godina i godinu dana sam u braku...nemogu zamisliti da mi dan prođe bez da skuham ručak...navika od doma...uvjek sam govorila-tko zna čitati zna i kuhati. nije to uopće neki bauk,a uostalom ako ni ne ispadne dobro baci i probaj opet...
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 13:19   #56 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Ne volim kuhati, ali volim prat suđe dugo u toploj vodi. Tako mi se svi prsti smežuraju, pa tek onda moji nokti dođu do izražaja
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 13:21   #57 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ivana0015 Pogledaj Poruke
. mislim da se malo previše diže prašina oko toga kuhanja...imam 25 godina i godinu dana sam u braku...nemogu zamisliti da mi dan prođe bez da skuham ručak...navika od doma...uvjek sam govorila-tko zna čitati zna i kuhati. nije to uopće neki bauk,a uostalom ako ni ne ispadne dobro baci i probaj opet...
Jbte, di su mene fulali

Ako to budem radila, jadan onaj 'ko čeka moj ručak.
Cjelodnevna zanimacija

Zadnji Uredio dorina : 01-10-07 u 13:25.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 13:31   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Hehehe, ma ti si podsvjesno Domina a ne Dorina, pa hoćeš naći dečka koji će ti kuhati (ali znam da si ti super-dobra cura pa mu ne bi dala štiklom u vrat za nagradu )...

Ma kuhanje, što ja znam- nisam sad nešto nabrijan da mora kuhati i sve, no lijepo bi bilo da se barem katkad potrudi. (P.S. znam da ovo nisu oglasi pa sad se reklamiram... ali što se mene tiče kolače ne mora znati raditi )
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 13:40   #59 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ne nosim štikle srećom
Eto, volim prat suđa i nije mi problem čistiti, ne jedem puno...ma ekonomična samo tako. Kompaktna curica, taman stanem u džep.
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 13:41   #60 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,296
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Nisam baš neki stručnjak u kuhanju, čak dragi kuha bolje od mene, ali mislim da nije jako teško naučiti, pogotovo kad to želiš, ali ne zato kaj to moram znati da bi me netko ženio nego zato kaj je to nužno, pa neću valjda cijeli život jesti sendviče (iako ih ja fenomenalno radim)
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kuhati, znati

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111