| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Znati kuhati u Društvo forumu; Ja obozavam kuhati dadada...Od kad sam bila pikola visila sam s mamom po kuhinji uvijek i naucila tako dosta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Ja obozavam kuhati dadada...Od kad sam bila pikola visila sam s mamom po kuhinji uvijek i naucila tako dosta toga...Kako mi i mama i tata rade, a seka ne zivi vise s nama onda ja ponekad moram kuhati za sve nas...U biti cijelo ljeto sam ja kuhala ruckove...I tako dosadi mi recept neki pa ga ja odlucim poboljsati i tako improviziram i naucis dosta toga...Doduse kad je rijec o improvizaciji moras ipak znati neke osnove, npr. da neki zacini ne idu s nekim drugima u kombinaciji i da recimo neki imaju jacu aromu pa ih treba manje nego drugih i tako...jer inace nije dobro hehehehe..Uglavnom kuhanje mi je gust...ide li mi dobro neka prosudi cinjenica da i dalje kuham, a moji su svi doma zivi hehehehehe....
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Citat:
ja mislim da je vazno. ako si sam onda je svejedno jel znas ili ne znas, uvik ces sebi nesta nac za prigrizt, ako imas decka s kojim zivis onda bi bar ponekad bilo dobro nesto skuvati, a ako imas dicu...da ne pricam, onda je obavezno znati kuvati. to pitanje uvezi sexa i kuhinje, hmmm................... mislim da je jedno i drugo vazno znati a slucajno ako ne znas..sve se moze nauciti - samo triba volja.
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. | |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,941
![]() | Re: Znati kuhati Citat:
Zna Tigrica sta je dobro. ![]() | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Znati kuhati Citat:
. mislim da se malo previše diže prašina oko toga kuhanja...imam 25 godina i godinu dana sam u braku...nemogu zamisliti da mi dan prođe bez da skuham ručak...navika od doma...uvjek sam govorila-tko zna čitati zna i kuhati. nije to uopće neki bauk,a uostalom ako ni ne ispadne dobro baci i probaj opet... | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Citat:
![]() Ako to budem radila, jadan onaj 'ko čeka moj ručak. ![]() Cjelodnevna zanimacija ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 01-10-07 u 13:25. | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Hehehe, ma ti si podsvjesno Domina a ne Dorina, pa hoćeš naći dečka koji će ti kuhati (ali znam da si ti super-dobra cura pa mu ne bi dala štiklom u vrat za nagradu )...Ma kuhanje, što ja znam- nisam sad nešto nabrijan da mora kuhati i sve, no lijepo bi bilo da se barem katkad potrudi. (P.S. znam da ovo nisu oglasi pa sad se reklamiram... ali što se mene tiče kolače ne mora znati raditi )
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #59 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati ![]() Ne nosim štikle srećom ![]() Eto, volim prat suđa i nije mi problem čistiti, ne jedem puno...ma ekonomična samo tako. Kompaktna curica, taman stanem u džep. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #60 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Nisam baš neki stručnjak u kuhanju, čak dragi kuha bolje od mene, ali mislim da nije jako teško naučiti, pogotovo kad to želiš, ali ne zato kaj to moram znati da bi me netko ženio nego zato kaj je to nužno, pa neću valjda cijeli život jesti sendviče (iako ih ja fenomenalno radim) ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: kuhati, znati |
« glupost
|
Savjet ženama »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:05.

ili katastrofa u kuhinji, ali zato u krevetu OMG!!!

. mislim da se malo previše diže prašina oko toga kuhanja...imam 25 godina i godinu dana sam u braku...nemogu zamisliti da mi dan prođe bez da skuham ručak...navika od doma...uvjek sam govorila-tko zna čitati zna i kuhati. nije to uopće neki bauk,a uostalom ako ni ne ispadne dobro baci i probaj opet...