| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Znati kuhati u Društvo forumu; A fakat jadna ta moja "dica" koja će uz vaku mater umrit od gladi.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati A fakat jadna ta moja "dica" koja će uz vaku mater umrit od gladi.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati a nemoj tako dorina.. triba se skuvati dici, nisam rekla da ce ti umriti od gladi, ima i hrane iz zamrzivaca to nije tesko spremiti.al mislim da nije to to. mozda te uhvati jos volja za kuhanjem pa ces nam diliti recepte na croportalu
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
| | #76 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati kako nije???? dodju ti gosti i tribas pripremit za rucak ili veceru i neznas kuhati? kako to nije sramota? mene bi bilo sram
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Purger | Re: Znati kuhati Jedan prigodni smajlić za najveću kuharicu na forumu...Dorina,ovo je za tebe ![]() ![]() Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 01-10-07 u 20:58. | |
| | |
| | #79 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati neznas? hm. da si joj ti covik i ti pozoves neke prijatelje u kucu i oni su gladni i dorina sprema veceru i ne zna skuhati i servira vam jelo koje se nemoze jesti...tebi bi to bilo svejedno? reka bi ti joj draga kako si ovo super zamijesala, svi su se najeli prva liga
| | |
![]() |
| Tagovi: kuhati, znati |
« glupost
|
Savjet ženama »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:49.

to nije tesko spremiti.

reka bi ti joj draga kako si ovo super zamijesala, svi su se najeli prva liga