| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Znati kuhati u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tigrica neznas? hm. da si joj ti covik i ti pozoves neke prijatelje u kucu i oni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Purger | Re: Znati kuhati Citat:
![]() Riješen problem...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati pitam se samo dokad bi to izdrza? dobro je jednom dva , ili deset puta narucit klopu, al kad tad bi ti puka film ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Citat:
![]() Eto...
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! | |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Purger | Re: Znati kuhati Ja ne kužim kaj ti hoćeš ustvari dokazat u ovoj temi... ![]() Kaj žena nije žena ak ne zna kuhat ? Gdje piše da žena mora kuhat ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #86 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Zbog kuhinje??? ![]() Zakon! Mogu zajebat i fax i sve kaj znam, ak neznam napravit ručak! ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #87 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Ja isto ne znam kuhati,ali zato znam raditi svakakve kolače,recimo mađaricu,sama radim kore i sve,svakakve torte,ali čušpajze,saft i takva neka jela ne uvjek mi ispadne čudan okus,ne baš fin!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #88 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati Citat:
ja ne zelim nista dokazati, nego pisem samo svoje misljenje, jel ja nemam pravo na to? dorina kaze da ne voli kuhati i da to nije potrebno ja kazem da je to i te kako potrebno. i sta ima lose u tome???? ona pise svoje misljenje, ja svoje, ti svoje.. treci svoje. ako se netko ne slaze sa vasim misljenjem odma neko dokazivanje, nevalja ti to ako je zabranjeno pisati i diskutirati o nekim temima ..., sorry, onda sam ja pogresno shvatila sta je smisao jednoga foruma.
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. | |
| | |
| | #89 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati nisu svi stvoreni s istim sposobnostima... Nekome ide bolje kuhanje nekom losije...al bas da uopce se ne zna to nije stvar sposobnosti nego lose volje...osnovne neke stvari svatko bilo musko ili zensko bi trebao znati...jer nece nam uvijek u zivotu netko drugi kuhati, a sto se narucivanja tice...super, moze to dan, dva...al jedino ako si dubokog džepa moci ces to podnijet...a i kad tad doci ce ti gust za bakinom ili maminom kuhinjom kako se kaze ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znati kuhati cure, cure sjetite se mudrih riječi Oscara Wildea... Arguments are to be avoided; they are always vulgar and often convincing.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: kuhati, znati |
« glupost
|
Savjet ženama »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:57.

reka bi ti joj draga kako si ovo super zamijesala, svi su se najeli prva liga

dobro je jednom dva , ili deset puta narucit klopu, al kad tad bi ti puka film

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!