| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Zvoncate li svojim dečkima kad piju? u Društvo forumu; Hajde cure da vas čujemo...zvoncate li svojim dečkima kada piju alkohol (u gradu kod kuće-nije bitno) ili ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Zvoncate li svojim dečkima kad piju? Hajde cure da vas čujemo...zvoncate li svojim dečkima kada piju alkohol (u gradu kod kuće-nije bitno) ili ima u vama punu podršku? Ako da, zašto...ako ne opet zašto ![]() I vi dečki slobodno iznesite svoje jade sa svojim (bivšim ili sadašnjim) curama ![]() Ja svom nikad nisam brojala kad pije (što nije rijetkost ), nego ili mu se pridružim ili ga šoferiram (češće ovo drugo ) A zašto? Pa jednostavno mi to ne smeta, nego se još i ismijem s njim takvim pa sve ispadne teška zajebancija ![]() Zadnji Uredio eowyn : 16-04-06 u 19:11. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? Citat:
tam prijeti da ne smijem s dečkima se napijat da moram bit s njom i da se ne smijem napit... ma marš odjebi od mene... il kad mojim frendovima njihove cure strava... to mi je nešto najgore kad idemo u grad s frendovima i onda neki kaže a ja neću kako mrzim to
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Administrator | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? Citat:
oš mi biti cura ![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? Meni moja žena broji iako i sama zna da od toga nema nikakve koristi ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? Riješenje nikako ne može biti u zvoncanju. Ne tvrdim da svaka žena može naći rješenje, ali ako je s njim i ako ga bar donekle podržava vjerojatno je da će joj partner i manje piti. Ne možemo svi uvijek i u svemu biti jaki i uspješni. Muškarac pije kad je nesiguran u sebe, nezadovoljan svojim statusom, položajem u braku ili društvu, a često i radi zabave. U ovo ne brojim alkohol popijen u večernjim satima, ili na druženjima, ali nemogu tolerirati konzumacije koje muškarca dovode izvan samokontrole. Zvoncanjem žena može muškarcu samo potaći revolt i učiniti ga još ranjivijim, poljuljati mu samopouzdanje, čime će se potaći samoobrana koja će podići razinu adrenalina, što će i one razumnije izbaciti iz samokontrole. Zadnji Uredio Maslow : 16-04-06 u 19:58. |
| | |
| | #7 (permalink) | ||
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? Citat:
) polovicu, i znam par takvih, ali to se ne može nazvati muškarcem...meni dođe da ih oboje našamaram Meni samo nek je zajebancija i sve dobro A naravno nema provoda bez pijanke Citat:
ovaj post definitivno treba premjestiti u oglase (tema pod nazivom Kiki traži curu koja će pijančit s njim ) Hajde sad budi dobar pa nam i ti iznesi svoja iskustva ![]() Zadnji Uredio eowyn : 17-04-06 u 15:05. | ||
| | |
| | #8 (permalink) | |||
| Nježni predator | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? Citat:
Citat:
Citat:
Upravo to sam htio reći. Pridruži mu se i podići ćeš mu samopouzdanje, pa će vjerojatno i on sam paziti na sebe, pa i tebe. | |||
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Administrator | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? Citat:
pa upravo to, najbolje je uvijek imati kompromis ali kada se napiješ radiš gluposti pa... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: deckima, kad, piju, svojim, zvoncate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:00.

) A zašto? Pa jednostavno mi to ne smeta, nego se još i ismijem s njim takvim pa sve ispadne teška zajebancija 

---ex moderator---
tam prijeti da ne smijem s dečkima se napijat da moram bit s njom i da se ne smijem napit... ma marš odjebi od mene... il kad mojim frendovima njihove cure
kako mrzim to