Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Zvoncate li svojim dečkima kad piju? u Društvo forumu; Hajde cure da vas čujemo...zvoncate li svojim dečkima kada piju alkohol (u gradu kod kuće-nije bitno) ili ima ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-04-06, 19:08   #1 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju
Zvoncate li svojim dečkima kad piju?

Hajde cure da vas čujemo...zvoncate li svojim dečkima kada piju alkohol (u gradu kod kuće-nije bitno) ili ima u vama punu podršku? Ako da, zašto...ako ne opet zašto
I vi dečki slobodno iznesite svoje jade sa svojim (bivšim ili sadašnjim) curama

Ja svom nikad nisam brojala kad pije (što nije rijetkost ), nego ili mu se pridružim ili ga šoferiram (češće ovo drugo ) A zašto? Pa jednostavno mi to ne smeta, nego se još i ismijem s njim takvim pa sve ispadne teška zajebancija

Zadnji Uredio eowyn : 16-04-06 u 19:11.
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 19:15   #2 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,664
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP
Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju?

meni moja samo kad vozim. u neku ruku ima i pravo al jebiga...nerazuman sam
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 19:26   #3 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Citat:
Pravi autor: eowyn
Hajde cure da vas čujemo...zvoncate li svojim dečkima kada piju alkohol (u gradu kod kuće-nije bitno) ili ima u vama punu podršku? Ako da, zašto...ako ne opet zašto
I vi dečki slobodno iznesite svoje jade sa svojim (bivšim ili sadašnjim) curama

Ja svom nikad nisam brojala kad pije (što nije rijetkost ), nego ili mu se pridružim ili ga šoferiram (češće ovo drugo ) A zašto? Pa jednostavno mi to ne smeta, nego se još i ismijem s njim takvim pa sve ispadne teška zajebancija
E svaka čast eowyn ti si prava cura... a ne neke ženske jebemu skroz ti kljuca za vratom ovo ono tam prijeti da ne smijem s dečkima se napijat da moram bit s njom i da se ne smijem napit... ma marš odjebi od mene... il kad mojim frendovima njihove cure strava... to mi je nešto najgore kad idemo u grad s frendovima i onda neki kaže a ja neću kako mrzim to

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 19:30   #4 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,678
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:

oš mi biti cura
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 19:34   #5 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,497
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Meni moja žena broji iako i sama zna da od toga nema nikakve koristi

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 19:54   #6 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,342
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Riješenje nikako ne može biti u zvoncanju. Ne tvrdim da svaka žena može naći rješenje, ali ako je s njim i ako ga bar donekle podržava vjerojatno je da će joj partner i manje piti.
Ne možemo svi uvijek i u svemu biti jaki i uspješni.
Muškarac pije kad je nesiguran u sebe, nezadovoljan svojim statusom, položajem u braku ili društvu, a često i radi zabave.
U ovo ne brojim alkohol popijen u večernjim satima, ili na druženjima, ali nemogu tolerirati konzumacije koje muškarca dovode izvan samokontrole.
Zvoncanjem žena može muškarcu samo potaći revolt i učiniti ga još ranjivijim, poljuljati mu samopouzdanje, čime će se potaći samoobrana koja će podići razinu adrenalina, što će i one razumnije izbaciti iz samokontrole.

Zadnji Uredio Maslow : 16-04-06 u 19:58.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 20:03   #7 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Gogy
E svaka čast eowyn ti si prava cura... a ne neke ženske jebemu skroz ti kljuca za vratom ovo ono tam prijeti da ne smijem s dečkima se napijat da moram bit s njom i da se ne smijem napit... ma marš odjebi od mene... il kad mojim frendovima njihove cure strava... to mi je nešto najgore kad idemo u grad s frendovima i onda neki kaže a ja neću kako mrzim to
A ne znam šta cure imaju od toga što broje...dečki se ionako napiju, brojale one ili ne...naravno da ima i muškaraca koji slušaju svoju "bolju" () polovicu, i znam par takvih, ali to se ne može nazvati muškarcem...meni dođe da ih oboje našamaram Meni samo nek je zajebancija i sve dobro A naravno nema provoda bez pijanke

Citat:
Pravi autor: Kristijan
oš mi biti cura
ovaj post definitivno treba premjestiti u oglase (tema pod nazivom Kiki traži curu koja će pijančit s njim ) Hajde sad budi dobar pa nam i ti iznesi svoja iskustva

Zadnji Uredio eowyn : 17-04-06 u 15:05.
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 20:42   #8 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,342
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
A ne znam šta cure imaju od toga što broje...dečki se ionako napiju, brojale one ili ne...

Citat:
naravno da ima i muškaraca koji slušaju svoju "bolju" () polovicu, i znam par takvih, ali to se ne može nazvati muškarcem...meni dođe da ih oboje našamaram
Ovo su valjda neki novokompovani
Citat:
Meni samo neke je zajebancija i sve dobro A naravno nema provoda bez pijanke
Upravo to sam htio reći. Pridruži mu se i podići ćeš mu samopouzdanje, pa će vjerojatno i on sam paziti na sebe, pa i tebe.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 21:23   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 30
Poruka: 735
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

Zvoncat? Čemu? On ide s dečkima van, ja s curama, ja se napijem, on se napije i?
Nema potrebe za raspravama ili zvoncanjima
saan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 21:25   #10 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,678
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: saan
Zvoncat? Čemu? On ide s dečkima van, ja s curama, ja se napijem, on se napije i?
Nema potrebe za raspravama ili zvoncanjima

pa upravo to, najbolje je uvijek imati kompromis

ali kada se napiješ radiš gluposti pa...
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: deckima, kad, piju, svojim, zvoncate

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09
Best of Usenet Sandman Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 10-05-06 07:51

Trenutno vrijeme na forumu: 20:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111