| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Zvoncate li svojim dečkima kad piju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Jezik pregrizla. Sad si ga podsjetila... ma..vidiš da ga nema on line... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #105 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? Fuck. Jel' vidis sad sto si napravila? Probudila si ultimativno zlo za Oggya. Sad kad prošvikam ti ces biti kriva, ti ces me imati na duši ![]() 2 silence: rđobradi pirat crnči, ne sunča đigericu na terasi dok radi ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #106 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? sanira lađicu... ![]() Citat:
![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. | |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? Gle gle. Udružili se protiv mene!! Nevolje jedne, nije fair ![]() Ljudi pomogajte. Daj nek neko mi pomogne. Nemres ovo dvoje nadmudriti kad se udruze ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| Banned | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? Citat:
imam ti super sliku za avatar ... oš na Pm ili ovdi? ![]() | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? joj...bježi oggy.. gle kakvog je meni stavio ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
![]() |
| Tagovi: deckima, kad, piju, svojim, zvoncate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 08:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:13.

ma..vidiš da ga nema on line 

Probudila si ultimativno zlo za Oggya. Sad kad prošvikam ti ces biti kriva, ti ces me imati na duši