| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Zvoncate li svojim dečkima kad piju? u Društvo forumu; sve je to super to kaj niko nikom ne zvoca, dečku lakše... al pazi sad , kad neke frajere pobjediš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #134 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? ne zvocam. nek pije ako mu je volja. samo PRIJE upozorim da ako se napije spavat ce na podu ispred stana ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? nisam luda zvocat, da izgubim misto za šankom! ma pijemo svi ekipno, i onda je to redoviti dernek
__________________ Otkad tebe nema tu, sve je krenulo po zlu, i kojim god da putem probam uvijek vrtim se u krug... |
| | |
| | #137 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? Ne zvocam jer retko kad i pije , najvise volim kad se napijemo zajedno pa nemamo razloga zvocati jedno drugom ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #138 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,462
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? Ne zvocam, ma ubijamo se skupa...
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
| | #139 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? da meni cura stalno zvoca kad tad bi je odjebo ma kolko god je volio,jer nemože ona meni zabranit nešto što ja želim,i što je rutina(subotom uvijek,ponekad u tjednu ) kod mene,a i sigurno je i kod vas ostalih,meni ni jedna do sad nije zvocala,nego mi se pridružila i ljepo smo se napili i zajebavali ![]() |
| | |
| | #140 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? Ma daj ajde... Ako znas da decko pije, a to ti smeta onda se nemoj backati s njim.. jer decku mozes dati ultimatume za puno toga, al ako je sklon varanju i cugi to ne moze niti Bozica izlijeciti, a kamo li neka zena... Zato ako vam to smeta cure... Ne trudite se, odite ca....topli savjet iz iskustva
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: deckima, kad, piju, svojim, zvoncate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 08:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:50.

trebao bi i on meni zvocati, jer kako on tako i ja

ma pijemo svi ekipno, i onda je to redoviti dernek