| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Zvoncate li svojim dečkima kad piju? u Društvo forumu; Ma ne, pijem ja s njim, jedino kaj on onda postane jakoooo naporan i onda moram paziti na njega i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? Ma ne, pijem ja s njim, jedino kaj on onda postane jakoooo naporan i onda moram paziti na njega i ne mogu se ja napiti kak spada pa me to ljuti ![]() Onda znam kvocat drugi dan, joj kaj stalno moraš pit, onda nemrem ja i tak to
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #152 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? nerma šanse da bi dečku zvoncala da ne pije,dapače,još bi mu se i ja pridružila ali zato je meni bivši bio kvocao i branio da pijem ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #153 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 75
![]() | Jojjj, to zvocanje... nekaj najgore! Zakaj bi dečku zvocala, ko da ga držim u pritvoru? Pa i on je ljudsko biće! Naravno, kad izađemo u provod, ja mu se pridružim Ajde molim te, ne pada mi na pameti da kontrolišem svoga dečka, pa ni da mu zvocam za koju čašicu, zato jer imam povjerenja u njega On to isto misli i za mene ![]() |
| | |
| | #154 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,175
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? Ne. Zvoncam jedino ako smo samo nas dvoje vani, jer ja vozim i onda ne spijem popit' ni gutljaj i ne želim da je netko kraj mene previše pijan. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #156 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-11-07 Lokacija: everywhere...
Poruka: 28
![]() | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? ne prigovaram mu uopce kaj se toga tice jer ni ne pije puno... eventualno dok izađemo van nekad popije nekaj malo ali to je zanemarivo, a i odgovoran je pa moja intervencija nije potrebna ![]()
__________________ Download.hr - Download programa i igrica |
| | |
| | #158 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? Ja svom znan prigovorit, al ono, uvik popustin na kraju kao ono "samo ti ajde, radi šta očeš" i onda on ne želi ić jer zna da se ne slažen s time i onda opet ispadne kako ja oću... ![]() ![]() ![]()
__________________ Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person... |
| | |
| | #160 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? meni nikad cure nisu zvoncale( ) jer su uvijek pile sa mnom![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
![]() |
| Tagovi: deckima, kad, piju, svojim, zvoncate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 08:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:11.

ali zato je meni bivši bio kvocao i branio da pijem 
Ajde molim te, ne pada mi na pameti da kontrolišem svoga dečka, pa ni da mu zvocam za koju čašicu, zato jer imam povjerenja u njega