Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Zvoncate li svojim dečkima kad piju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Ala pa vi se ženske ovde pune razumijevanja!!! To je nešto fantastično! Predobro da bi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-04-06, 22:53   #31 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju
Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju?

Citat:
Pravi autor: damfisk
Ala pa vi se ženske ovde pune razumijevanja!!! To je nešto fantastično! Predobro da bi bilo istinito. Ako je istina - onda stvarno svaka čast - skidam kapu do poda.

Moram dodat da još nisam naišao na žensku koja ne pije i koja ne sere svom momku zato što on pije. Ima bit da su ovde u nas ženske skroz zajebane
Ako si se razočarao u životu i u svojim dosadašnjim curama, nemoj govoriti tako ironično o ovoj temi jer ne znaš sigurno kakva sam (a ni kakva je deedee) i zato si sve te komentare tipa "Ala pa vi se ženske ovde pune razumijevanja!!!..." zadrži lijepo za sebe jer ako nisi na takvu naišao onda je to tvoj gubitak
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-06, 22:57   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-07-05
Poruka: 402
Lega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono nešto

Normalno da ti svom dečku ne kvocaš kad popiješ više od njega
Lega je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-06, 23:01   #33 (permalink)
Zlatni Član

Citat:
Pravi autor: Black
Normalno da ti svom dečku ne kvocaš kad popiješ više od njega
Normalno je da ja svom dečku ne kvocam...to je jedino točno u tom tvom podjebavačkom postu....

Zadnji Uredio eowyn : 17-04-06 u 23:06.
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 09:52   #34 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: eowyn
Ako si se razočarao u životu i u svojim dosadašnjim curama, nemoj govoriti tako ironično o ovoj temi jer ne znaš sigurno kakva sam (a ni kakva je deedee) i zato si sve te komentare tipa "Ala pa vi se ženske ovde pune razumijevanja!!!..." zadrži lijepo za sebe jer ako nisi na takvu naišao onda je to tvoj gubitak
Ala šta si oštra! I zašto si se odmah našla prozvana?!

Pa ne znam kakva si ti i druge dame na forumu - naravno da ne znam!

O temi govorim iz svog iskustva, što ne znači da je to apsolutna istina, nego samo moje iskustvo.

Možda jednog dana naiđem na neku uviđavnu (koja će onda garant bit zauzeta ) pa promijenim mišljenje
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 11:25   #35 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 802
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Citat:
Pravi autor: damfisk
Ala šta si oštra! I zašto si se odmah našla prozvana?!

Pa ne znam kakva si ti i druge dame na forumu - naravno da ne znam!

O temi govorim iz svog iskustva, što ne znači da je to apsolutna istina, nego samo moje iskustvo.

Možda jednog dana naiđem na neku uviđavnu (koja će onda garant bit zauzeta ) pa promijenim mišljenje
Dam je iz Splita.
Znam da su Dalmatinke temperamentnije od nas sjevernjakinja, ali samo u verbalnoj komunikaciji.
Inače čekaju muževe doma, dok oni obliću oko strankinja.
Tko zna Eowyn, možda je čovik upravu, kad priča o Splićankama, ali nas neka ostavi na miru.
O nama očito ništa ne zna.

Zadnji Uredio MATILDA : 18-04-06 u 11:29.
MATILDA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 13:07   #36 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: MATILDA
Dam je iz Splita.
Znam da su Dalmatinke temperamentnije od nas sjevernjakinja, ali samo u verbalnoj komunikaciji.
Inače čekaju muževe doma, dok oni obliću oko strankinja.
Ajde nije baš tako. Čisto sumnjam da bi neki naš nekažnjeno mogao oblijećat oko strankinja (fureštih) a da mu to žena zna

Citat:
Tko zna Eowyn, možda je čovik upravu, kad priča o Splićankama, ali nas neka ostavi na miru.
O nama očito ništa ne zna.
Priznajem i prihavaćam kritiku. O "vama" zaista ništa ne znam. Moguće je da ste sve vi "gore" tako uviđavne. Nemam osobnog iskustva pa ću se u budućnosti suzdržat od takvih komentara usmjerenih "vama".

U redu?
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 15:11   #37 (permalink)
Zlatni Član

Ma joj pa slobodno ti komentiraj nas Možda i jesam bila oštra, ali sam ti samo htjela otvoriti oči...da ne živiš u uvjerenju da takva cura ne postoji pa da pristaneš na neke komrpomise
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 15:15   #38 (permalink)
doctor queñones

A ne znan... Sve mi se nekako čini da ću morat potegnit gore do vas u ravnicu da nađen neku takvu... Koliko vas ima?
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 15:24   #39 (permalink)
Zlatni Član

ima nas svakakvih i ovdje i kod vas....nisu sve iste ni da su sestre, a ne da su iste zbog dijela Hrvatske u kojem žive
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 15:25   #40 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,344
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Je, je istina
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: deckima, kad, piju, svojim, zvoncate

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09
Best of Usenet Sandman Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 10-05-06 07:51

Trenutno vrijeme na forumu: 23:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114