Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Zvoncate li svojim dečkima kad piju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eowyn ima nas svakakvih i ovdje i kod vas....nisu sve iste ni da su sestre, a ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-04-06, 15:27   #41 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju?

Citat:
Pravi autor: eowyn
ima nas svakakvih i ovdje i kod vas....nisu sve iste ni da su sestre, a ne da su iste zbog dijela Hrvatske u kojem žive
Da, slažem se.

Vidiš kako se ja i veleštovana i mnogouvažena moderatorica slažemo po pitanju ženske naravi
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 15:37   #42 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,274
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: damfisk
Da, slažem se.

Vidiš kako se ja i veleštovana i mnogouvažena moderatorica slažemo po pitanju ženske naravi
Ma ne slažeš se ti s našim ženama ni najmanje.
Većina mojih poznanica i žena mojih prijatelja bi se složila s mod i tili.
Ima i kod nas žena koje moraju živjeti s alkoholičarima, i normalno je da se na sve , pa često i kontraproduktivne načine bore protiv muževog alkoholizma.
Po tvojim postovima ili si ti pravi alkoholičar, pa imaju razloga (premda u ovo ni sam ne vjerujem) ili su dalmatinke stvarno drugačije od naših žena, ili smo mi drugačiji od vas.

Sad sam i ja podlegao stvaranju stereotipa, a često prigovaram drugima za stereotipove.
Maslow je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 15:42   #43 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Uh! Teške optužbe ovde padaju.

1. ovo je više-manje zajebancija.
2. ne, nisam alkoholičar,a još manje teški alkoholičar.
3. da, Dalmatinke su po naravi zaista drugačije od "vaših" žena, kao što smo "mi" drugačiji od "vas" - što uopće nije loše, naprotiv. Različitost je pozitivna.
4. na kraju, moj prethodni post odnosio se na općenito shvaćanje ženske naravi a ne na ovaj konkretan primjer.

Dakle, opusti se malo! Ne treba sve shvaćat doslovno. Pogotovo ne ovde na forumu.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 16:05   #44 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

A nešta mi se čini da se više s Damfiskom slažem nego s tobom, iako je on Dalmatinac a ti iz Slavonije Ne ovisi slaganje o tome gdje netko živi (o tome cijelo vrijeme govorimo )
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 16:12   #45 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Poruka: 5,308
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Ja se prije mjesec dana ubio,al ubio.Cura mi nije niš rekla jer je bila službeno u švedskoj,i rekao sam joj i nije mi niš rekla jer baš nepijem često pa joj je jasno,red bull vodka kolje ljudi,kolje.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite"
pharaoh je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 18:41   #46 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

A mi smo se ovako držali za ruke:I nismo nikad zvoncali.
Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-06, 23:26   #47 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-05-06
Poruka: 16
Lady S se izdvaja iz mase

Ja ne zvocam jer on ne pije alkohol. A da pije, onda ne bih zvocala ( jer bi mi to bilo ispod časti). Ja bih ucjenjivala - ili alkohol ili ja!
Lady S je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-06, 23:27   #48 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Ucjena je još jadnija od zvoncanja Nadam se da bi tad odabrao alkohol
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-06, 23:35   #49 (permalink)
Nježni predator

Citat:
Rep+ Vjerovali ili ne nemam što dodati.
Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-06, 10:06   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-05-06
Poruka: 16
Lady S se izdvaja iz mase

Citat:

Dapače, bilo bi mi drago da to učini. Bolje prije nego poslije!
No, kako rekoh, ja to rješavam već u početku - biram one koji ne konzumiraju alkohol!
Lady S je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: deckima, kad, piju, svojim, zvoncate

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09
Best of Usenet Sandman Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 10-05-06 07:51

Trenutno vrijeme na forumu: 17:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113