| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Zvoncate li svojim dečkima kad piju? u Društvo forumu; ma nikad ne bi zvocala decku u vezi cuganja ( btw ne razumijem zasto neke cure to rade )....ustvari mislim da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| MrCina | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? ma nikad ne bi zvocala decku u vezi cuganja ( btw ne razumijem zasto neke cure to rade )....ustvari mislim da ne bi ni mogla biti s nekim tko ne pije ...strasno![]()
__________________ stand by me nobody knows the way it's gonna be |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,833
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? Citat:
Ovo je dobro... Ja zvocam i priznam- zvocam i gledam ga pogledom "ubit ću te"... ja ne bi imala ništa protiv da se nalije i da se ponaša donekle normalno, svejedno kaj god da priča. Ali neki imaju neopisiv poriv da od sebe prave majmuna i to na nekim obiteljskim feštama a što se tiče društva... ako će ga ono nositi doma, a ne ja onda slobodno nek se nalije ko guzica.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? i moj ne pije niti pushi, nit se drogira... al opet ima neke lijeve ovisnosti ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-10-06
Poruka: 253
![]() | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? Hm! Čujte, jedno je popiti si, a drugo je opiti se, a o oblokavanju i/ili povraćanju prošlotjednog ručka da ne govorim. Mislim ja ne pijem, osim u nekim posebnijim prilikama, ali svoju dragu uvijek prije ručka pitam da li želi... |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zvoncate li svojim dečkima kad piju? mom kompi zna zvocat burac od cure, lik ima 27 god. i napatan je ko priljepak ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: deckima, kad, piju, svojim, zvoncate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 08:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:51.

...strasno

niti pushi, nit se drogira... al opet ima neke lijeve ovisnosti