| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Brak na forumu u Društvo forumu; Koga biste najradije na forumu poželjeli vidjeti u braku? Tko bi si onako najviše odgovarao? Koga biste meni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Brak na forumu jarane, ti to trazis zenu ![]() ![]() ![]() cure, javite se, oglas ostaje otvoren 10 dana od dana objavljivanja! ![]() ![]() ![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Brak na forumu a ne ne, nemoj njega, on bi mrzio svoju zenu i sjekire bi telike svaki dan.. tctc emo kid.. ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: brak, razvod |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:12.

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!

ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.
, Super!!!