Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 17

Da li se slazete sa izjavom Nikoline Pisek

Raspravljate o temi Da li se slazete sa izjavom Nikoline Pisek u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Društvo ne voli samohrane majke 13.04.2009. - 03:55 Nikolina Pišek govori o tome kako je teško biti samohrana majka... Koliko ...

Starter Avatar od korisnika tamnus
    Datum registracije
    15-04-09
    Poruka
    67
    Liked
    0 times

Da li se slazete sa izjavom Nikoline Pisek

Društvo ne voli samohrane majke
    13.04.2009. - 03:55
    Nikolina Pišek govori o tome kako je teško biti samohrana majka...
    Koliko god se mi trudili biti liberalni, i nazivali se takvima, okolina je još uvijek neprijateljski nastrojena...

Voditeljka Nikolina Pišek govori o tome kako je teško biti samohrana majka. „Koliko god se mi trudili biti liberalni, i nazivali se takvima, okolina je još uvijek neprijateljski nastrojena prema samohranim majkama, razvedenim ženama (obožavam izraz – raspuštenicama), kojima bi trebao jedan pravi mužjak da ih konačno učini poštenim ženskinjama, barem pred očima javnosti“, piše Nikolina.

Da li neko smatra da je u pravu ?

Regularni forumas Avatar od korisnika Shan Sa
    Datum registracije
    30-03-09
    Poruka
    210
    Liked
    0 times

Re: Da li se slazete sa izjavom Nikoline Pisek

slažem se sa nikolinom.
    u našem društvu još uvijek postoje dvostruka mjerila, neke stvari koje su dopuštene muškarcima nikako ne vrijede za žene.
    npr. tip koji spava sa pedeset žena je faca, a ista takva žena je fufa.
    neudana žena koja je još uz to prešla 30-u, je stara cura i svi ju čudno gledaju,a muškarac uvijek ima vremena za zbarit neku 20 godina mlađu od sebe, i sa 50 joj napravit djete.
    jadno je da žena mora biti udana da bi bila vrednija.
    ali to je jednostavno tako, ljudi koji su u ozbiljnijim godinama,a nisu u vezi ili u braku odmah su stigmatizirani.
    ljudima nikako da dođe u glavu da veza ili brak ne znači sreću, i da soliranje nije bauk.
    oni koji najviše upiru prstom u nekog tko je u ovakvoj situaciji trebali bi prvo pogledati u svoj život,a tek onda suditi.
    javnost,susjedi ili bilo tko drugi tko mi ide suditi zbog nečeg ovakvog može me poljubiti u moju krasnu guzu.

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

da naravno...nikolina mi je uzor i svaka njena rijec je sveta...evo oci mi pune suza ponosa na nasu nikolinu

al za ozbiljno sad...sve je to ok i slazem se sa njom nego sad ce ona ispast ka neka svetica a koliko je zena to reklo prije nje...

Datum registracije
    15-04-09
    Poruka
    67
    Liked
    0 times

U potpunosti se slazem sa tobom Shan ! I ja smatram da su zene zrtve primitivnih predrasuda . Tvoja konstatacija : " tip koji spava sa pedeset žena je faca, a ista takva žena je fufa " je na svom mestu i tu si 100 % u pravu .

Regularni forumas Avatar od korisnika reina_hm
    Datum registracije
    30-03-09
    Poruka
    223
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: tamnus Pogledaj Poruke
    U potpunosti se slazem sa tobom Shan ! I ja smatram da su zene zrtve primitivnih predrasuda . Tvoja konstatacija : " tip koji spava sa pedeset žena je faca, a ista takva žena je fufa " je na svom mestu i tu si 100 % u pravu .
    I nikad se to na Balkanu promijenit nece
    Ovdje ce zene uvijek biti tri stuba kuce i otirac za muske soviniste ..... Uvijek ce sa razlikom (rekla bih diskriminacijom) gledati razvedene zene i razvedene muskarce!!!!

Zato je jedino rjesenje , da je zena sretna naci ljubav koja ju nece iznevjeriti

Datum registracije
    15-04-09
    Poruka
    67
    Liked
    0 times

Ja se slazem da muskarci moraju da imaju vise razumevanja i tolerancije za zene . Cak i ako naprave neku gresku u vezi ili braku zene NE zasluzuju da se stavljaju na stub srama sa obaveznim etiketama k***e , d***e i sl .

p.s Rein , Srdacan pozdrav i tebi !

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

a kaj njoj ko samohranoj majci fali...u pocecima je priznam ziher bilo grdo, al sad ima lepu placu,putuje po balkanu i sire, naslikava se, soping sim tam, kavice po spici, ronioc ju stema i brine se o kceri skup s njom...kaj vise njoj treba...

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Citat Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
    a kaj njoj ko samohranoj majci fali...u pocecima je priznam ziher bilo grdo, al sad ima lepu placu,putuje po balkanu i sire, naslikava se, soping sim tam, kavice po spici, ronioc ju stema i brine se o kceri skup s njom...kaj vise njoj treba...
    A valjda bi rado da lažno puritanski živalj za njom ne šapće gasno - "vidi ovu kurvetinu".

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Da, nije njoj loše, to što je samohrana majka ne znači da je dobra majka, tko zna tko se o toj maloj brine kad je stalno okolo.

Ali ovo šta je rekla je točno, ali kako se god okrene, žene su osuđivane u svakom slučaju osim kad imaju (ili hine da imaju) savršen brak i skladnu obitelj.

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Shan Sa Pogledaj Poruke
    u našem društvu još uvijek postoje dvostruka mjerila, neke stvari koje su dopuštene muškarcima nikako ne vrijede za žene.
    npr. tip koji spava sa pedeset žena je faca, a ista takva žena je fufa.
    neudana žena koja je još uz to prešla 30-u, je stara cura i svi ju čudno gledaju,a muškarac uvijek ima vremena za zbarit neku 20 godina mlađu od sebe, i sa 50 joj napravit djete.
    jadno je da žena mora biti udana da bi bila vrednija.
    ali to je jednostavno tako, ljudi koji su u ozbiljnijim godinama,a nisu u vezi ili u braku odmah su stigmatizirani.
    ljudima nikako da dođe u glavu da veza ili brak ne znači sreću, i da soliranje nije bauk.
    oni koji najviše upiru prstom u nekog tko je u ovakvoj situaciji trebali bi prvo pogledati u svoj život,a tek onda suditi.
    u potpunosti se slažem

a činjenica da je to rekla Nikolina Pišek ma koga briga, ionak je otkrila toplu vodu, slava njoj
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku