Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Daleko od Cure/Momka zivit u Društvo forumu; niti ne pise koliko godina ima, niti koliko ona ima, niti koliko su zajedno, a bez toga je jaaaako tesko ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-05-08, 17:30   #11 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,507
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba
Re: Daleko od Cure/Momka zivit

niti ne pise koliko godina ima, niti koliko ona ima, niti koliko su zajedno, a bez toga je jaaaako tesko odrediti o cemu se radi, koliko je veza intenzivna i koliko su zreli i duboko u tu vezu zagazili... tako da bez da se znaju ti podatci ono sto mozemo reci su gomeile nagadjanja koje su ekvivalentne pokusaju da s maramom preko ociju ides pogoditi hrvatsku na globusu koji se rotira...
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 17:35   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-04-08
Poruka: 4
Foovei se izdvaja iz mase

Ja 17, ona 16 ima. Skupa smo već 1 godinu. Ja bih otišo kod nje da razgovaramo al' ona ne želi sad da vidimo se. Stvarno se pitam šta može bit, putovanje nije nikad bio veliki problem za mene.
Foovei je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 17:36   #13 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 14
Poruka: 1,517
Volcom se izdvaja iz maseVolcom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Volcom

Uff nemate puno.. Po meni ce bit da je nasla drugog..
Volcom je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 17:38   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 502
hrv69 se izdvaja iz mase

Jao jeste mladi čovječe,stigneš ih imat još ohoho,nije ona jedina na svijetu
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 17:40   #15 (permalink)
Black Tattoo

Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar

ovako, mozda je shvatila da nije spremna za ozbiljnu vezu, takve stvari se dogadjaju nakon oko godinu veze, jer se treba otvoriti i dic vezu na malo visu razinu, ili se ona otvorila, a ti nisi, ako nije to... onda imas 2 vjerojatnije opcije, pala je pod utjecaj frendica kojima se ti ne svidjas i kolektivno te odbacila, a druga je da je upoznala nekog drugog, ali ti ne zeli rec.
ako niej nista od ovog onda su neki ozbiljniji problemi, ipak ces morat direktno popricat o tome s njom, zelila ona ili ne da se vidite... nekad je dobro biti uporan, tako da sam ja na tvom mistu ja bi otisa pa makar ona ne izasla van ceka tamo neko vrime, mozda malo prije nego sto si ocekiva saznas na cemu si, ako nemas neke prevelike obveze, go fo it
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 17:48   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-04-08
Poruka: 4
Foovei se izdvaja iz mase

Može bit zbog frendice, znam da je ponekad prićala od mene, al' da je tol'ko puno i loše prićala, nisam primjetio. Vidit ću kad idem do cure šta će ona reć.
Foovei je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 17:50   #17 (permalink)
Black Tattoo

gle cesto se zna dogoditi da stave frendice na prvo misto jer ne zele biti odbacene iz drustva, dogodilo se nekolicini mojih poznanika, i jedna poznanica napravila istu stvar
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 19:12   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 3,563
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Foovei Pogledaj Poruke
Dobar dan,

Danas mi je cura rekla da nemože ona više sa mnom, zato što daleko živim od nje (1,5 sat s vlakom), ja nekako nemogu razumit to, vidimo se 3-4 put tjedno a svaki dan se čujemo, i meni je to O.K.

Kol'ko je vama vazno da bude Cura/Momak u blizinu ?
Šta bih radili ako vam zbog toga Cura/Momak prikini vezu ?

Pozz
decko i ja smo zajedno vec 4 godine na relaciji koju vidis ispod mog avatara, ja zivim u zg-u, on je kod plitvica, vidimo se jednom u 2 tjedna (u zadnje vrijeme skoro svaki vikend) dok imam predavanja na faxu, kad nemam onda ostanem tamo i po 4 mj. (ljeto) i 1 mj. (zima).. ionako cijeli zivot putujem jer su mi starci od tamo nije mi niti najmanji problem odrzavati takvu vezu.

moje misljenje je da se ona malo zasitila tebe, ne nuzno veze na daljinu.. jer ako je dobro funkcioniralo godinu dana, ne vjerujem da joj je to samo odjednom zasmetalo.. mozda ju je prosla pocetna zaljubljenost, mozda joj se svidio neko drugi.. jos ste mladi, sve je moguce ugl.. pitaj nju o cem je rijec, ocito se boji reci ti u lice istinu kad to rjesava preko telefona i ne zeli se naci s tobom..

Citat:
Pravi autor: Foovei Pogledaj Poruke
Može bit zbog frendice, znam da je ponekad prićala od mene, al' da je tol'ko puno i loše prićala, nisam primjetio. Vidit ću kad idem do cure šta će ona reć.
frendice imaju velik utjecaj.. ali ako ste zajedno godinu dana.. ne vjerujem da je to tek sad pocelo djelovati na nju..
Star 12-05-08, 22:06   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Jako se divim ljudima koji odrzavaju vezu na daljinu. Treba puno volje, truda i PUNO ljubavi za to. Teško je kada nemaš voljenu osobu blizu sebe da te zagrli, poljubi, utješi, razveseli........ja to ne mogu zamisliti jer sam oduvijek u ovakvoj vrsti veze (čitaj: isti kvart, pa isti stan), ali smatram da kada se dvoje normalnih ljudi voli i poštuje, ni to nije problem....uz puno kompromisa i odricanja je moguće. Tvoja cura stoga tebe ili, ne voli dovoljno, ili je premlada za vezu u koju treba puno više ulagati...
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111